Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5486272 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

Arkadaşlar merhaba,

Çatının dış halkasına şeffaf membran serilecekti, o işten vaz mı geçildi?
hayır daha stada gelmedi iç halkasına demek istedin galiba.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı özgür

Güncel

yanlış görmediysem basın tribününe masalar koyulmaya başlamış sanırım. beyaz mı olacak masalar?

Çevrimdışı Orhan

Şu tel örgüler yerine cam için baskı yapsak twitterden sonuç alırız bence herkes bir tweet atsa yeterli

Çevrimdışı Can_

Tel örgüler tribünün neresine konulursa konulsun bir kısımı taraftarın görüşünü engeller. Kırılmaz cam yerine tel örgünün seçilmiş olmasının nedenini bilen var mı?

Beşiktaş'ı üzmeyin!

Çevrimdışı FARUK

[ Son Düzenleme: 17 Mart 2016, 15:00:35 FARUK ]

Çevrimdışı Caner

hayır daha stada gelmedi iç halkasına demek istedin galiba.

Aynen yanlış söyledim. Teşekkür ettim bilgilendirme için.

Çevrimdışı harun1903

Çevrimdışı ZEKI

Abi topla tüfekle döner bıçaklarıyla dalalım bence twitterdan.
Bir kesinlessin helede 
espiri yaptigini biliyorum ama doner bicaklari vs  :olmaz :olmaz :olmaz

Çevrimdışı Batu K.çetin

tüm yeni yapılan stadlarda bu arada ekme yapılan Mersin,ekme yapılan Antalya çim yapılmadan doğal gübreli karışımlı toprak serildi.Tabii ekme yapılan bu stadların ekme çimi sökülüp serme çim yapıldı ve şuanda gayet iyiler.Sanki arena tarzı stadlar da serme çim daha iyi tutuyor gibi  gözüküyor...
benim düşünceme göre bizim stadda mükemmel bir zemin harika bir stad olacak..

Çevrimdışı Tolga

Kırılmaz cam olması gerekiyor. Tel örgü böyle bir stada kesinlikle yakışmaz.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı sfr03

ordan bilet alanların suçu ne peki @Efe

Bizdeki tel bu kadarda alçak olmaz. İnönü'de istiklal marşında az atlamadılar kapalıya açıktan. Taraftar olarak kültürümüzü bilincimizi artırırsak buna zaten gerek kalmaz. Bizim ülkede zor ama.

Yinede yüksek cam görsel olarak hem daha iyi olurdu hemn atlaması zor olurdu. Bu hiç yakışmadı. TT stadında misafir tribününde maç izleyenler bilir orada cam ile ön tarafta bir engel var. Ordaki sisteme benzer bir şekilde tribünler ayrılabilir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

mecbur oyle yapacaklar yoksa herkes birbirinin yerini gasp edecek biz ne zaman adam gibi koltugumuzun basina gitmeyi ogrenecegiz o zaman tel orguler kalkacak simdilik normal ama su var kale arkalarinda olmamali gorus acisindan sıkıntı oralara cam konulmalu en on siralar buyuk sıkıntı yasayacak yoksa
@Efe o zaman kamera sistemi koymasınlar stada. Burada günlerce övündük şöyle kamera sistemi olacak böyle kontrol edilecek filan diye. Madem her yer tel örgü olacaksa ne gerek var. Güvenlik görevlisine de gerek yok şu koşullarda. Yani bir şeyi övüyorsunuz güzel ama o övülen şeylerin artısını bu gibi durumlarda göremeyeceksek ne anlamı kalıyor..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Necmi

Abi topla tüfekle döner bıçaklarıyla dalalım bence twitterdan.
:nerd: tekme tokat girişsek kafi :bandit:

Çevrimdışı Anıl

Değil normal tribünler, deplasman tribünü için bile tel örgü rezalet olur. Hemen o tel örgü dibinden koltuğu olanlar olacak görüş açısından sıkıntı yaşamamaları gerekir. Tepki gösterip kırılmaz yüksek camlarla değişimi sağlanmalı.

Çevrimdışı mustafa.kuru

1974 Model Samsun 19 Mayıs Stadyumunda bile kale arkaları, maraton dahil kırılmaz cam var...Bunu yapmak zor değil
Bako Recep Gökhan Kadir Ulvi Rıza Şifo Zeki Metin Ali Feyyaz

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı kartalpençesi

verdiğin paraya göre farklı tribünlerde oturuyorsun.
Tamamda zaten merdivenlerde felan güvenlik görevlileri oluyor yada başka bir şekilde haledilebilir.böyle hapishane gibi parçalanmış tribünler olacak :s20:
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı FARUK

bu saat kaçta?membran 2 kaldı galiba. :alala: :alala:
40dk önce ritz teki
Bu da güncel 3 var hala ama bir ağ daha geriliyor

Çevrimdışı ZEKI

bu kadar yuksek olacagini dusunmuyorum
ne olacak peki yuksek olmayacaksa hic koymasinlar

Çevrimdışı Emre.Guler

bu saat kaçta?membran 2 kaldı galiba. :alala: :alala:

Hayır membran 3
Siz bakmayın Bjk Tv muhabirine küfekiye mermer diyecek kadar bilgisiz stad konusunda. O serilen kırmızı güvenlik ağınıda membrandan saydı o yüzden iki kaldı dedi videoyu izledim o iki kaldı dediğinde hala 3 vardı :)

Çevrimdışı TURKahvesi

anlaşılan stat tel örgülerle dolacak  :s20:
niye bu kadar sıkıntı yapıyorsunuz anlamıyorum doğrusu
önce bir takılsın sonraki süreçte duruma göre ya ortadan kaldırılır ya da kalmaya devam eder
önce bir görelim neyin nesidir gerekli mi gereksiz mi yararlı mı değil mi bir bakalım
herşeye olumsuz bakmayın bunlar yapılırken belliki bir sebebi var değil mi güzel arkadaşım.