Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5483629 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Şuanda  BJK  tv  canlı  yayınla  stadda yız.Stadın  ortasından küçük bir  traktör mibzer gibi  bir  aletle enine  kum  püskürtüyor.Son katmanı.7*8  metre  eninde  bir  katman  oluşuyor.Koyu kahverengi  bir  kum.Son 2 membran kalmış.

Çevrimdışı Efe

toprak atıyorlar demekki sadece o görselde 2 kerede serdikleri kumu bi anda sermişler baya yüksekmiş şimdide çim toprağını seriyorlar çim pazartesi serilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı goktasoktay

valla bjk tv deki muhabirden bu forum daha fazla bilgi sahibi  :D teknik terimleri bile düzgün ifade edemiyorlar  :akuma:
bu da son katmanın taze fotosu. ekran alıntısı oldu, kalite için kusura bakmayın..

Çevrimiçi Koa_lAA

stadın beğenmediğim tek yanı sanırım yedek kulübeleri olacak...

yine aşağıya doğru merdiven yapmışlar.. türkiyedeki çoğu stadda olduğu gibi... şu merdivenleri aşağı doğru değilde yukarı doğru yapsak ne olurdu sanki.. nou camp daki gibi falan.. ilk sıra zemin hizası sonra kat kat yükselse daha hoş olurdu... ama sanırım numaralı ön sıralar ozaman sahayı göremicek diye yapmadılar.. keşke olabilitesi olsaydı..

Çevrimdışı Efe

Ekran görüntüsü alsak :)
sonunu açtım faruk traktörün arkasında dönen çark var kumu sağa sola püskürtüyor yani yaymıyor püskürtüyor  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

çim için son toprak atılıyor bayada hızlı bi bölümü bitirdi

Çevrimdışı Fikret

Beşiktaş semt takımı değildir. Her takımın bulunduğu bir semt var ama bu onu semt takımı yapmaz
Beşiktaş tüm ülkede ve tüm dünyada taraftarı olan bir dünya kulübüdür. Beşiktaşta kurulmuştur doğrudur ama Beşiktaş semt sakinleri kurmamıştır
kurucuları bildiğim kadarıyla balkan göçmenleridir. Bulunduğu semtle özdeşleşmiştir. ama taraftarının yüzde kaçı semttedir.
Beşiktaşı bu kadar hafife indirgemeyin semtten bir kişi bile gelmese o stad defalarca dolar emin ol birde semte diye bahsettiğin insanların kaçı semtte oturuyor.
maç günleri orda olan kalabalığın Beşiktaştamı oturduğunu sanıyorsun stad açılacak maç olacak bir gün maç oynanırken semtte dolaş
orda yiyip içip maç izleyen insanları gördüğünde dersin bunlar iyi gün taraftarı stadda takımı destekleyeceklerini burda kendilerini eğlendiriyorlar.
ben gece 3.30ta siz 5.20de yazmışsınız.
gece gece ben tam anlatamadım herhalde.

MAÇA GELENLER İÇİN SEMTLE-MAÇA GİTMEK ÖZDEŞMİŞ ŞEYLER.
yani Beşiktaş'a gelmekte Dolmabahçe'de yürüyerek gelmek.
Kabataş'a motorla geçmek. Taksimden aşağı yürümek. Maçkadan aşağı yürümek.
Öncesinde gidilen mekanlar..
Bunlar maça gitme aktivitesiyle özdeşmiş şeyler benim bahsettiğim.

Yani sadece Beşiktaş'ı izlemeye diye değil öncesinde Beşiktaş'a gidip eğlenip tezahuratlarla stada gitmek. Yada geri dönüşte boğazdan stada bakmak 2 motor karşılıklı tezahurat etmek vb.
Bunlar da İnönü lokasyonunun güzelliği.

Beşiktaştakiler gidiyor demiyorum ama gelenlerin lokasyonla bağları büyük.
ZATEN STADI BURADA YERİNDE YAPMAMIZIN EN GÜZEL YANI DA BU.
Eskisi gibi maça gitmek daha da keyifli olacak.

Çevrimdışı FARUK

sonunu açtım faruk traktörün arkasında dönen çark var kumu sağa sola püskürtüyor yani yaymıyor püskürtüyor  :icool:
Çim den önceki son aşama yani gözümüz aydın

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Cumartesi'ye kadar bu toprak serme işi bitse Pazar günün çimin serilmemesi için bir neden yok.Çünkü daha sentetik çimde çakılacak  o yüzden ara vermeden başlanır çim serme işlemine..AÇILIŞ ÇOK YAKIN!
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi tamamen cahilliğimden soruyorum aynı ücret ile devretmek neden karaborsaya giriyor?
daha ucuz satılsa bile karaborsa olur çünkü geliyorlar burayasağdan soldan ücretsiz aldıkları biletleri
satıyorlar insan maça gidecekler diye devrediyor onlarda gelip burda olsun sosyal medyada olsun satıyorlar.
burda devrettiğimiz biletler alıp sattıklarına tanık olduk o nedenle burda paralı her tür bilet transferini engelledik.
tanımadığınız bilmediğiniz insanlara kombine devri yapmayın diyede ikaz ediyoruz veren iyi niyetli ama alan
kötü niyetli olunca senin gönülden verdiğin bilet başkası tarafından satılıyor @Erdem Çözer
Bizde buna alet olmak istemediğimizden izin vermiyoruz. elindeki bileti bedava aldığından yarı fiyatınada satsan
bunun adı karaborsadır. kaldıki kulüp satarken bileti gelip burda bilet satıyorlar zaten kulübün sattığı bileti
tekrar satın alacağına gidip kulüpden al kulüp kazansın. illaki satıyorsa gitsin sosyal medyada satsın burayı alet etmeyiz.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

sentetik çim ne kadarda ekiliyor??
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı VodafoneBesiktas

Bursa stadına özellikle özette dikkat ettim tel örgü yüzünden en alt taraflar hep boş millet yukarı doğru kaçıyo. Buda televizyondan boş stat görüntüsü oluyor. Şuna inşallah adam gibi bi çözüm bulurlar aslında boydan boya sadece ince ağ kullanabilirler o sıkıntı olmaz görünmezde.

Çevrimdışı Erdem Çözer

son toprak serme işi çok hızlı bugün biter bence.. yarın son düzenlemeler yapılır cumartesi yeşilleri görürüz  :halay:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

aynen artık sahada bitti bugün bitirirler sonra sıkıştırma yapabilirler onuda yarın hallederler son aşama çim serilmesi ve hibrit çakma işlemi saha 9 nisana yetişecek ama stad hazır olur mu açıkçası bilmiyorum ben düşük ihtimal görüyorum 9 unu 30 kesin bence
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Fikret

Paintte istedigini yaptım abi gercekten sanki daha güzel olurmus öyle olsaymıs

hakkatten daha hoş durmuş bu. ama genede stadın bütünlüğü düşünüldü mü iyi bir tasarım var. her yerde daha sık hoş olmazdı belki de.

Çevrimdışı Erdem Çözer

daha ucuz satılsa bile karaborsa olur çünkü geliyorlar burayasağdan soldan ücretsiz aldıkları biletleri
satıyorlar insan maça gidecekler diye devrediyor onlarda gelip burda olsun sosyal medyada olsun satıyorlar.
burda devrettiğimiz biletler alıp sattıklarına tanık olduk o nedenle burda paralı her tür bilet transferini engelledik.
tanımadığınız bilmediğiniz insanlara kombine devri yapmayın diyede ikaz ediyoruz veren iyi niyetli ama alan
kötü niyetli olunca senin gönülden verdiğin bilet başkası tarafından satılıyor @Erdem Çözer
Bizde buna alet olmak istemediğimizden izin vermiyoruz. elindeki bileti bedava aldığından yarı fiyatınada satsan
bunun adı karaborsadır. kaldıki kulüp satarken bileti gelip burda bilet satıyorlar zaten kulübün sattığı bileti
tekrar satın alacağına gidip kulüpden al kulüp kazansın. illaki satıyorsa gitsin sosyal medyada satsın burayı alet etmeyiz.

anladım abi.. teşekkürler açıklama için

Çevrimdışı rubi_tobin

Tüm forum ahalisi herkese bir çağrıda bulunmak istiyorum.
İnönü stadında tezahürat videosuna ihtiyacımız var.
Gerekli şartlar mümkün ise HD kalitesinde ve yayın hakkı, telif gibi durumların olmaması.
Belgeselde kullanılmak üzere.
Şimdiden teşekkürler.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı doctore

@doctore

ama araştırmamışsınız.

kapalının dışındaki bütün tribünlerde indirim yapılmışken kapalıya zam yapılmıştı.
Bunu o sezon kapalıdan kombine alan biri olarak ifade ediyorum.

Ve soruyorum bu uygulamayı nasıl okumamuz gerekiyor ?

teşekkürler

neyse hocam çok fazla uzatmayalım ikili diyaloğa döndü, atılacağız forumdan :) . resmi rakamlar aşağıda. evet diğer tribünlere indirim var ama kapalıda zam falan yok. ( 25 tl yi zamdan saymazsan ). zam yapılmadığı halde tribünlere gelinmemiş olarak okuyabiliriz :)

2012-2013 sezonu     2011-2012 sezonu
VIP ÜST D              6.300,00 TL           8.250 tl
VIP ÜST B&E          4.050,00 TL           6.200 tl
VIP ÜST A&F          3.150,00 TL           4.700 tl
VIP ALT C&D          3.150,00 TL           4.700 tl
VIP ALT B&E           2.925,00 TL           4.200 tl
VIP ALT A&F           2.250,00 TL           3.100 tl
NUMARALI ORTA     2.250,00 TL           3.100 tl
NUMARALI KENAR   2.025,00 TL           2.500 tl
KAPALI ÜST            2.025,00 TL           2.000 tl
KAPALI ALT             1.800,00 TL           1.800 tl
YENİ AÇIK              540,00 TL             900 tl
ESKİ AÇIK              450,00 TL             700 tl   

Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimiçi Necmi

ben gece 3.30ta siz 5.20de yazmışsınız.
gece gece ben tam anlatamadım herhalde.

MAÇA GELENLER İÇİN SEMTLE-MAÇA GİTMEK ÖZDEŞMİŞ ŞEYLER.
yani Beşiktaş'a gelmekte Dolmabahçe'de yürüyerek gelmek.
Kabataş'a motorla geçmek. Taksimden aşağı yürümek. Maçkadan aşağı yürümek.
Öncesinde gidilen mekanlar..
Bunlar maça gitme aktivitesiyle özdeşmiş şeyler benim bahsettiğim.

Yani sadece Beşiktaş'ı izlemeye diye değil öncesinde Beşiktaş'a gidip eğlenip tezahuratlarla stada gitmek. Yada geri dönüşte boğazdan stada bakmak 2 motor karşılıklı tezahurat etmek vb.
Bunlar da İnönü lokasyonunun güzelliği.

Beşiktaştakiler gidiyor demiyorum ama gelenlerin lokasyonla bağları büyük.
ZATEN STADI BURADA YERİNDE YAPMAMIZIN EN GÜZEL YANI DA BU.
Eskisi gibi maça gitmek daha da keyifli olacak.
katılıyorum ve dört gözle bekliyorum.
artık konuyu kapatalım çok uzadı insanlar rahatsız oluyor saygı duymamız lazım kardeşim @Fikret

Çevrimdışı SDemirsoy

Vodafone Arena Tabelasını çok sağa yaptılar sanki görsellerde böyle değildi :D

Çevrimdışı ahmetx

bir haber atlatayım gözünüzden kaçmış galiba , fotonun hemen alt tarafına bakarsanız sadece misafir değil tüm tribünler tel örgüyle ayrılacak , cam olmayacak yani   :bawling: Tr şartlarında bizde çok iyimsermişiz.  :icool:

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ers1903

Bence 30 nisan banko staddayiz ,nisan 9 yetisecegini dusunmuyorum..

Çevrimdışı Erdem Çözer

bir haber atlatayım gözünüzden kaçmış galiba , fotonun hemen alt tarafına bakarsanız sadece misafir değil tüm tribünler tel örgüyle ayrılacak , cam olmayacak yani   :bawling: Tr şartlarında bizde çok iyimsermişiz.  :icool:

anlaşılan stat tel örgülerle dolacak  :s20:

Çevrimdışı FARUK