Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5484352 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı berkotistis

Çevrimdışı baro19

Güneş Panelleri Yeni Açık arkasına yapılacak diyorlardı. Acaba Yeni Açık bölgesine yapılan Çelik yapıların çatısında güneş panelleri mi olacak? Ya da güneş enerjili sistemden vazgeçildi mi...

Çevrimdışı bjklimert_

bilet aktarım sayfası işlevli mi çalışıyor mu şuan veya 2 adet bilet devredebilecek var mı üretleriyle birlikte

Çevrimiçi Necmi

Cumartresi kaçta oradasınız bende Düzce den geleceğim maça. Arada küçük GAZİLER buluşması tertip edelim.

saat 2 de @Efe gelecek bursadan bizde geliriz tam saat kararlaştırılmadı daha @8bir

Çevrimdışı mustafa.kuru

@ERAY G Profil fotonuzdaki siz misiniz? 90 yılların başlarındaki taraftar profili...Özledim o günleri....Yarı yarıya derbileri....
Bako Recep Gökhan Kadir Ulvi Rıza Şifo Zeki Metin Ali Feyyaz

Çevrimdışı Efe

saat 2 de @Efe gelecek bursadan bizde geliriz tam saat kararlaştırılmadı daha @8bir
evt saat 2 de stadtayım  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

bilet aktarım sayfası işlevli mi çalışıyor mu şuan veya 2 adet bilet devredebilecek var mı üretleriyle birlikte
parayla bilet devretmekte bunu talep etmekte burda yasak direk üyelik silinir kardeşim
stadı doldurmaya varız ama karaborsaya karşıyız. ancak gönüllü devire müsade var @bjklimert_

Çevrimdışı ask1903

Süper bir stad oldu.. :)

Süper ne ki... Muhteşem muhteşem... Beklentilerimin üzerinde... maaşallah... :ok:

Çevrimdışı Batu K.çetin

şuanki zemine 1 katman daha kum konulacakmış... bjk tv

Çevrimdışı Erdem Çözer

parayla bilet devretmekte bunu talep etmekte burda yasak direk üyelik silinir kardeşim
stadı doldurmaya varız ama karaborsaya karşıyız. ancak gönüllü devire müsade var @bjklimert_

@Necmi abi tamamen cahilliğimden soruyorum aynı ücret ile devretmek neden karaborsaya giriyor?
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı GörkemGörkem

Çevrimdışı ZEKI

BJKTV de kum katmanin uzerine toprak atimina basladigi belirtiliyor

Çevrimdışı BESİKTASLİ50

son fotolara göre yarın çim başlayamaz yapılacak iş var ısıtma sisteminin numralı tarafı kapatılacak kazılan bölümler var toprağın sıkıştırılması gerekiyor pazartesi belki serilir yarın başlarlarsa süpriz olur benim için
pazartesi belki serilir demisin abi cumartesi baslamaz mı?
La Vittoria Sara Nostra!

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx istediğin foto burda var sanki...
evet tam istediğim açı boyutuna bir bakayım şunun @YunusEmre
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Batu K.çetin

3 gün içinde çatı membran işi tam olarak bitecekmiş...

Çevrimdışı kutalmis.pinar

son fotolara göre yarın çim başlayamaz yapılacak iş var ısıtma sisteminin numralı tarafı kapatılacak kazılan bölümler var toprağın sıkıştırılması gerekiyor pazartesi belki serilir yarın başlarlarsa süpriz olur benim için
yok yahu Cumartesi gelecek pazar serilir acele var pazartesiye bırakmazlar 1 gün bile çok önemli.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı baro19

son katmanda şimdi atılmaya başlandı Hayırlı Olsun  :super:

Çevrimdışı onder23

çim serilmeden önceki son katman atılıyor bjk tv canlı

Çevrimdışı Fikret

uzun uzadıya yazardım ama yazacak bir şey yok örneklerin yanlış arsenal maçı passo ile giriş olan bir maç değil
uefa kontrolünde tff nin karışamadığı bir maç. arsenal maçı kağıt bilet satıldı. arsenal maçına ne kadar zamanda girmiş olmanın passoyla ne alakası var
1453 ve kasımpaşa maçı örnekleride yersiz her iki maçta e-bilet yasasından önce oynandı hiç bir yasa suçlunun aleyhine geçmişe dönük uygulanmaz.
karaborsa kendine ait olan bir bileti devretmen değildir. O bireysel bir harakettir. Bilmediğin belli passo kartına iki bilet alamıyorsun
iki kombinede alamıyorsun yani burda  toplu bilet alım satımı yapamazsın parasıyla satın aldığın sana ait bir ürünüde satma hakkın vardır.
bu yasal olarak suç teşkil edecek bir durum değil bilmediğin belli ve bilmediğin konularda yorum yapıyorsun.
köy içindeki taraftara sallama demişsin mabette oynanacak maçlara gelirler sonrada demişsin ben iyi gün taraftarı görmedim
o zaman söyleyeyim işte bu dediğin iyi gün taraftarlığıdır. zor olanı yapma kolayı yap kolay olanı elbette her kes yapar.
passo ile ilgili örneği arsenal maçından verdiğin anda senin söylediğin her şey çöpe gitti kardeşim
tavsiyem bilmediğin konularda yorum yapma söylediklerinin doğru olup olmamasının bir önemi kalmaz
doğruyu yanlışla savunamazsın konuşmandan anladığım bir gittiğin maç arsenal maçı kağıt bilet aldığına göre passo üyeliğinde yok
daha neyin eleştirisini yapıyorsunki bende gittim arsenal maçına dediğin hiç bir şeyle uğraşmadım maçtan önce elimi kolumu sallayarak
hiç sıra beklemeden maça girdim kaldıki forumdan herhalde 40-50 kişilik bir gruptuk hiç birimizde tek bir sorun yaşamadık
kaldıki senin gibi kağıt bilet ile değil direk passo kartla giriş yaptık o senin tek geçişlik kart dediğin kağıt bilet oluyor. sisteme uysun diye kart
şeklinde yapılıyor. demekki passonun geçmediği maçta bile passo daha işlevsel olmuş
arsenal maçından 1.5 ay önce passo başvurusu yapmıştım.
kombine satın aldığım için, passo kartım gelmediği için GEÇİÇİ PASSO kuyruğunda 2.5 saat bekledim. aldım kendi biletimi (KUZEY)
gittim kuzey'e girişi kapamışlar.
geri döndüm geçici kulübeye ki o da doğu tarafındaydı sanırım.(ucuz olan maraton tarafı)
baktım adamlar kapatmış bankoları. kapılarını arkadan tıklattım. dedim böyle böyle. adamlar bana her tribünden 2şer bilet verdi. hangisi açıksa girersin dediler. doğuya kuzeye giremedik. numaralıya denk gelen tribün girişleri kapatılmamış olduğundan girdik.

o maça özel tek maçlık bilet satanlar vardı passo'nun verdiği one passlerden. dayım aldı 2 tane karaborsacıdan elinde patladı hatta..
neyse neticede arsenal maçında dk 60da girdim.
kombinem yüzünden passoya ihtiyacım vardı.

bilip bilmeden diye yaftalamayın boşuna ayıp ediyorsunuz.

Çevrimdışı kartalpençesi

SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı ERAY G

@ERAY G Profil fotonuzdaki siz misiniz? 90 yılların başlarındaki taraftar profili...Özledim o günleri....Yarı yarıya derbileri....

@mustafa.kuru Evet benim. 91-92 sezonu Galatasaray'ı 4-3 yendiğimiz maç, alt kat sette, sahaya çıkışı ve meşaleleri yakmayı bekleme anı.
o sebeple atkı kafamda  :)

Çevrimdışı Batu K.çetin

canlı canlı son katman toprak atılımı(fışkırtılark) yapılıyor...bjk tv

Çevrimdışı berkotistis

Vallahi çok efsane toprak yayıyorlar @Efe abi çim pazartesiye kalmaz gibi :ishock: :ishock:

Çevrimdışı BESİKTASLİ50

yok yahu Cumartesi gelecek pazar serilir acele var pazartesiye bırakmazlar 1 gün bile çok önemli.
insallah dedigin gibi olur abi en kısa sürede başlasın valla sabırsızlandım(k) :)
La Vittoria Sara Nostra!