Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5483408 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yiğit

uzun zamandır forumu takip etmekteyim ve aranıza katıldım, paylaşıldı mı bilmiyorum ama paylaşılmadıysa eğer çok hoşunuza gidecektir.

Paylaşıldı hocam, 1 ay kadar önce ben yüklemiştim bunu. :)

Çevrimdışı tugozcan

Passolig olayını başka başlıkta konuşun.
Kaç sayfadır söyleniyor inatla devam ediyorsunuz. :akuma: :s20:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

çok doğru bir planlama olurdu aslında stad temeli atılırken izmitte yapılacak 1 milyon dolar düzeyinde bakım yatırımı ile ve passo alt yapısı yatırımı ile kazanımları büyük olurdu bize şampiyonluk+hasılat gibi. bence ilk yıl olmasa bile geçen sene ve bu sene kesin şampiyonluk gelirdi izmitte. düşünsene 2 sene üst üste stadsız şampiyonsun ve vodafone arenaya böyle oturmuş güçlü kadro ve alt yapı ile geliyorsun. önümüzde kimse duramazdı.

ama artık geçmişten ders alıp önümüze bakmalıyız.  :ok: @Yunus Emre Dökmeci
Aynen oyle abi artik bunları konusmanin pek bir anlami kalmadi ama dedigin gibi 3 sene evvel Dogru bir planlama yapilarak Ismetpasa stadina belli bir para (1 milyon Tl civari ) ayirarak bakima alip , Passolig sistemi yerlestirip karsiliginda da Maçlarımızı oynayabilirdik bunun sonuçlarını da cok iyi alırdık..

Ama biz Tam tersi olarak , Kasimpasa , Olimpiyat ve Basaksehir Stadlarina MAC BASI 100-150.000 TL vermeyi tercih ettik.... @tangaz abi

Dedigin gibi buyuk bir planlama hatasi yaptık Ismetpasa stadi tam bize goreydi ama artik hepsi gecmiste kaldi ARTIK KARTAL YUVASINA DÖNÜYOR :halay:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Malum sitede gördüm ısıtma borularının bazı bölümleri sarı kumla kapatılmış.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

Bilgi notu

Yazdığınız cümleleri  önce bir gözden geçiriyorum, eğer içinde piksel passokart  çarşı gibi cümleler geçtiğini görünce  yazınızı hiç okumadan transit geçiyorum.Eminim benim gibi geçenlerde vardır.. Herkese saygılar

Çevrimdışı tangaz

şaka maka en kötü cuma membranlar bitmiş olacak ve ertesi gün de ilk çimi zeminde göreceğiz gibi. ve haftaya bugün zemin tümüyle yeşil üzerinde hibrit  makinası dolanırken fotolar gelecek. bir sigara yakayım  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı doctore

:evillol: :evillol: son iki cümleye gelene kadar hocam katılıyordumki hoop bir anda bizim yönetimi araya sıkıstırdık ve o anda ben iptal  :kop:

valla hocam sen kongre üyesisin sen bileceksin :) ben şahsen öyle görüyorum.
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı serti67

catıya koyulan 2 metrelık camlar bıraz daha koyu bırenk secılse dahamı sık dururdu acaba fılımlı gıbı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı GörkemGörkem

Eski açığın küfeki kolonları daha sık olsaymış, daha güzel olurmuş
Paintte istedigini yaptım abi gercekten sanki daha güzel olurmus öyle olsaymıs

Çevrimdışı Erdem Çözer

catıya koyulan 2 metrelık camlar bıraz daha koyu bırenk secılse dahamı sık dururdu acaba fılımlı gıbı

tribün bitişleri her yerde çatı ringiyle kesişmediği için mümkün olduğu kadar şeffaf olması bence daha iyi..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Serkan7738

bukadar ziyaretçiye güzel bi haber iyi giderdi  :)

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı eronimo18

günaydın beşiktaşarena !  eski inönüde olmayan yeni inönüde mi olacakmış .File olacak diye söylemişti mabet vakti zamanında aslında o bile olmasın.

Bizim statta nasıl olacağını bilmiyorum ama tribünlerin en ön kısmına Fiorentina'nın stadında olduğu

gibi kırılmaz cam koysalar çok daha iyi olur tel - file yerine
HADİD - 20

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı kartalgolgolgol

taç çizgisi belli oldu :D

Taç çizgisi-tribün uzaklığı 6.15 cm diye açıklanmıştı, sanki bu fotoya göre bana mesafe biraz daha fazla geldi. Tribün sahaya ne kadar yakınsa hakemi ve rakip oyuncuları baskı altına almak o kadar güçlü olur, aynı İngiliz statları gibi.
Çok cefalar çektik, bir gün olsun vazgeçmedik senden Kartal

Çevrimdışı Serkan7738

Taç çizgisi-tribün uzaklığı 6.15 cm diye açıklanmıştı, sanki bu fotoya göre bana mesafe biraz daha fazla geldi. Tribün sahaya ne kadar yakınsa hakemi ve rakip oyuncuları baskı altına almak o kadar güçlü olur, aynı İngiliz statları gibi.

6,15cm biraz az değilmi :)

Çevrimdışı ozan062

bukadar ziyaretçiye güzel bi haber iyi giderdi  :)

çok uzun zamandır sakladığım bir haber vardı bari o kadar passo muhabetinden sonra patlatayım

ikinci başkan Çebi söylemişti hani bir ara işte biz hologram ile S.Sebaya gol attırabiliriz gibilerinden hatta linki

http://www.milliyet.com.tr/vodafone-arena-da-ilk-golu-seba-besiktas-1990297-skorerhaber/

bu konuda birkaç görüşme yapılmış hesaplamalar vs yapılmış fakat yalan olmuş yani bunun yerine

tek maçlığına görsel şöleni devamlı hale getirme amaçlı bu teknolojiyi daha küçüğünü bizim eski acığa getiriceklermiş yani kupalarımızın resmedileceği yere

şimdi adını unuttum siz biliyorsunuz, oraya bunu transfer etmişler yani ksıacası uzun vadede yararlanılmak amacıyla o temeldeki fikir buna evrilmiş bence doğrusunu yapmışlar o kadar yabancı turist gelecek bunu hep devamlı oalrak insanlara sunmak hayli mantıklı bir hamle olurdu

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Necmi

ysariusta

• Ziyaretçi

Ozan bak kardeşim tekrar anlatalım, bizim hepimizin başka başka işleri var. Burası da ortak alanımız. Herşeyi devletten beklemeyin gidin sayfasına yazın. Bu forumda başlık açmak serbest. Ahlak kurallarına uymak kaydıyla. Biraz sorumlu davranın o kadar. Sana denk gitti. Eh normal her hafta bir konu dışında savaşın var çünkü. Yoksa başkaları da var tabi. Ayrıca taşıma gibi bir seçenek yok. Öyle bir vakitte yok. Bu forumda denetçi tutacak bir gelirde yok. Olan geliri zaten bir şeylere formaya vs vakfediyoruz. Biraz otokontrol.

Çevrimdışı heart

... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimiçi Necmi

Bu sarı kum altına serilen beyaz boruların dışarıda kalan uçlarına nasıl bir bağlantı yapılacak bilen varmı? Uzun süren bir işlem olmaz umarım
Bağlantılarıda yapıldı @Emre.Guler