Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5483490 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı taner1916

uzun zamandır forumu takip etmekteyim ve aranıza katıldım, paylaşıldı mı bilmiyorum ama paylaşılmadıysa eğer çok hoşunuza gidecektir.

[ Son Düzenleme: 17 Mart 2016, 11:29:21 taner1916 ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Neyi bekliyorlar o zaman? Orası kapatılabilecek en kolay yerlerden biri bu kadar beklemeleri hiç mantıklı değil
O kuleler zaten Kufeki kaplama , Eski tibunden kalan yerlerde kufeki ile kaplanip butunluk sağlanacaktır diye düşünüyorum , Tabi basta renk farki olacaktır cunku kulelerdeki kufekiler en az 30 - 40 senelik vardir heralde.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tifosi_BJK_1903

Bu sarı kum altına serilen beyaz boruların dışarıda kalan uçlarına nasıl bir bağlantı yapılacak bilen varmı? Uzun süren bir işlem olmaz umarım

onlar zaten numaralı önündeki kollektörlere bağlandı

Çevrimdışı YunusEmre

O kuleler zaten Kufeki kaplama , Eski tibunden kalan yerlerde kufeki ile kaplanip butunluk sağlanacaktır diye düşünüyorum , Tabi basta renk farki olacaktır cunku kulelerdeki kufekiler en az 30 - 40 senelik vardir heralde.

emrenin bahsettiği eski tribün izlerinin olduğu kısımlar.. duvarın kaplamasından sonra oralar yapılır büyük ihtimalle..

Çevrimdışı OrkunCoskun

uzun zamandır forumu takip etmekteyim ve aranıza katıldım, paylaşıldı mı bilmiyorum ama paylaşılmadıysa eğer çok hoşunuza gidecektir.

:hosgeldin   Bu led kalkmisti diye biliyorum ben

Çevrimdışı firewater

Bu sarı kum altına serilen beyaz boruların dışarıda kalan uçlarına nasıl bir bağlantı yapılacak bilen varmı? Uzun süren bir işlem olmaz umarım

O borular sadece bir uçdan ana hatta bağlı ve sererken bağlantılarını yaptılar aynı anda. Yani test edilecek sadece. Ama o saha ortasındaki çukurları neden açtılar bir fikrim yok.

Çevrimdışı Deadam

Uçları zaten bağladı, o kıvrık olan kısımların üstü ötrülecek sadece
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı ozan062

https://twitter.com/KartalloCom/status/710235292142346240?ref_src=twsrc%5Etfw

Stad çatısı böyle renkli ve görsel  resim olucakmı acaba hiç bir bilgi verilmedi??

şöyle bir durum var,, seneye yapılcak diyor bu tip ışıklandırmalar yani bunun projesi o vakte kaydırılmış
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı cadavra

Kapalida vodafone arena yazsindaki na kismina koltuk eklemisler orda koltuk yoktu merdiven genisligi fazla gorunuodu.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

emrenin bahsettiği eski tribün izlerinin olduğu kısımlar.. duvarın kaplamasından sonra oralar yapılır büyük ihtimalle..
Tamam iste abi bende kufeki kaplanir diyorum o izlerin oldugu yer

Çevrimdışı taner1916

:hosgeldin   Bu led kalkmisti diye biliyorum ben

hoşbulduk, ben yeni gördüm internette denk geldi eğer kaldırılmışsa bilgim yok  :icool:

Çevrimdışı ahmetx

benim saydam mesh tahminim çöktü  :D .Yarın Membranlar bitiyor artık son düzlüğe girdik.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yalçın

"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

Kapalida vodafone arena yazsindaki na kismina koltuk eklemisler orda koltuk yoktu merdiven genisligi fazla gorunuodu.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

açı seni yanıltıyor  :evillol:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı OrkunCoskun

Passolig muhabbeti için

http://besiktasarena.com/genel-sohbet/passolig-kart/ başlığında devam edebilirsiniz.
Birazcık saygılı olalım.

Çevrimdışı firewater

hoşbulduk, ben yeni gördüm internette denk geldi eğer kaldırılmışsa bilgim yok  :icool:

o led panel deneme için takıldı. Stadın tüm kolon aralarında olacak diye söylentiler var. Bekleyip göreceğiz.

Çevrimdışı ozan062

Neyi bekliyorlar o zaman? Orası kapatılabilecek en kolay yerlerden biri bu kadar beklemeleri hiç mantıklı değil

bence orada yeni konulacak küfekilerle eskilerin arasında bir renk farkı oalcak ve bence buyuk bir sıkıntı onu ayarlamak içinmi bekliyorlar acaba:) veya oralarıdamı yenilemek için izin bekliyorlar ne bileyim değişik
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı FARUK

Merhaba hoşgeldiniz
Evet @Yiğit    çekmişti video yu
Panel kaldırıldı  ama uygulaması olur mu bilmiyoruz

Çevrimdışı sfr03

Bu tarz tarihi eser restarasyonlarında taş eskitme teknikleri uyguladıklarını bir belgeselde görmüştüm. Emin olmamakla beraber eğer dediğiniz gibi bir şey yapılırsa sanırım o tarz uygulama yapılır.

Çevrimdışı yigitcan1903

Rıdvan Akar'ın dediklerine göre;

Kapasite konusu sevindirdi
Tel örgü ihtimali üzdü

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Allah'a şükür ısıtma bitti.Hafta sonu çim ve eğer geldiyse şeffaf membran işleriyle uğraşılacaktır.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı taner1916

Merhaba hoşgeldiniz
Evet @Yiğit    çekmişti video yu
Panel kaldırıldı  ama uygulaması olur mu bilmiyoruz

teşekkür ediyorum, inşallah böyle bir uygulamaya geçerler. tahminim stadın açılışında eksikler olacaktır ve bunlar sezon sonu tamamlanıp yeni sezona yetiştirilecek.

yönetimle ilgili yorumuna katılıyorum. bu konu ile ilgili bir sürü öneri burada paylaşıldı. ben de izmit ismetpaşayı önermiştim. hem takımın hem taraftarın en kolay ulaşabileceği bir konumdaydı. üstelik ismi de inönüydü yabancılık çekmezdik  :D

ama yönetimi suçlarken taraftarı da eleştirmemek doğru değil. paso almam demek çözüm değildi. neyse farkında isen bunlar geçmişte kaldı artık önümüze bakmalıyız gibisinden bağlamaya çalışmıştım. umarım geçmişten aldığımız derslerle (yönetim+taraftar) yeni stadımızda doğru planlamalar ile sürdürülebilir başarılar kazanırız.
Izmit Ismetpasa stadini bende cok istemistim hatta Besiktaslilarin buyuk kismi istedi cunku Ulasim Basit , Ozellikle anadolu yakasinda oturanlar icin Altinda araba varsa maksimum 30 dakika yoksa toplu tasima ile maksimum 1 saat , Ayrica Kocaelide de cok Besiktasli var her mac Full + Full olurdu stad , Sanirim 22.000 civarida bir kapasite var...

Ama Bir turlu sartlar oluşmadı yada Yonetim hic düşünmedi Ismetpasa stadini cunku Gece aydinlatmasi var Yani aksam maci oynanabilir bir stad burada bence Ismetpasa stadinin olmama nedenleri , stadda Passolig sistemi yoktu diğer nedende stadin yikilma tehlikesi olmasiydi yoksa her türlü en iyi secim Izmit ismetpasa stadi olurdu bizim için @tangaz

Çevrimdışı Arthur

Güncel
1 membran daha kiriş üzerinde bugün 2 kalır muhtemelen
Bu foto vinç olmadan membran nasıl serilecek diyenlere gelmiş. Vinçte güzel poz vermiş  :outtahere:  :D :D :D

Çevrimdışı tangaz

Izmit Ismetpasa stadini bende cok istemistim hatta Besiktaslilarin buyuk kismi istedi cunku Ulasim Basit , Ozellikle anadolu yakasinda oturanlar icin Altinda araba varsa maksimum 30 dakika yoksa toplu tasima ile maksimum 1 saat , Ayrica Kocaelide de cok Besiktasli var her mac Full + Full olurdu stad , Sanirim 22.000 civarida bir kapasite var...

Ama Bir turlu sartlar oluşmadı yada Yonetim hic düşünmedi Ismetpasa stadini cunku Gece aydinlatmasi var Yani aksam maci oynanabilir bir stad burada bence Ismetpasa stadinin olmama nedenleri , stadda Passolig sistemi yoktu diğer nedende stadin yikilma tehlikesi olmasiydi yoksa her türlü en iyi secim Izmit ismetpasa stadi olurdu bizim için @tangaz

çok doğru bir planlama olurdu aslında stad temeli atılırken izmitte yapılacak 1 milyon dolar düzeyinde bakım yatırımı ile ve passo alt yapısı yatırımı ile kazanımları büyük olurdu bize şampiyonluk+hasılat gibi. bence ilk yıl olmasa bile geçen sene ve bu sene kesin şampiyonluk gelirdi izmitte. düşünsene 2 sene üst üste stadsız şampiyonsun ve vodafone arenaya böyle oturmuş güçlü kadro ve alt yapı ile geliyorsun. önümüzde kimse duramazdı.

ama artık geçmişten ders alıp önümüze bakmalıyız.  :ok: @Yunus Emre Dökmeci
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona