Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5485372 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

herkese günaydın kaç adet 1.soru kaç adet membran kaldı 2.soru zemine bir katman daha kum mu atılacak şimdi.

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx demişti yanlış hatırlamıyorsam rahatsız etmeyecek şekilde yani toki arenadaki gibi olacak
günaydın beşiktaşarena !  eski inönüde olmayan yeni inönüde mi olacakmış .File olacak diye söylemişti mabet vakti zamanında aslında o bile olmasın.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

herkese günaydın kaç adet 1.soru kaç adet membran kaldı 2.soru zemine bir katman daha kum mu atılacak şimdi.
1.4
2.atılmayacak
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Güncel via ayazcan1903
ayazcan1903 eksik olmasın bizi fotosuz bırakmıyor.

Çevrimdışı YunusEmre

ısıtma sistemiyle ilgili testler bitince ufak bir silindir sahayı sıkıştırır sonrasında ise çimler gelir..

Çevrimdışı Kemal

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

1.4
2.atılmayacak
teşekkürler abi  peki şeffaf membran ve çimlerin ne zaman geleceği hakkında bilgi var mı ?

ısıtma sistemiyle ilgili testler bitince ufak bir silindir sahayı sıkıştırır sonrasında ise çimler gelir..
teşekkürler sanırım 2 3 gün içinde testler biter.

Çevrimdışı Kemal

teşekkürler abi  peki şeffaf membran ve çimlerin ne zaman geleceği hakkında bilgi var mı ?

cumartesi yeşili görürüz kardeşim

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ts macı vardı 55k
Şu forumun en sevmediğim özelliği taraftara acımasızca giydirme özelliği sanırım. Yönetim 2-3 sene statsız kalacağını bilerek bir plan yapmasın sonra suçlu taraftar olsun allahın dağına maça gitmediği için. Brugge maçı sonrasında 20 ye yakın arabanın tüm camları patlatılmıştı bu insanlar bir daha gelir mi maça? Maçtan çıkıyorsun eve gitmen 2 saatini alıyor, buradaki bazı arkadaşlar herkesi kendi gibi sanıyor yanılgı burada, çoluğu çocuğuyla maça gelmek istiyor o hengamede soğukta karda kışta nasıl gelsin bunu sorgulayan yok, ulaşım imkanları kısıtlı, soğuk insanın içine işliyor. Başakşehir en makul çözüm gibi onada ulaşım sıkıntılı, özel arabamız olmasa gelmekte sıkıntı yaşayacağız. Ben Anadolu yakasında oturuyorum Başakşehir'de maça gelsem gece 1 de evde oluyorum toplu taşıma kullansam sabah 6 da tekrar kalkmam lazım, benim gibi onlarca insan var, tamam Beşiktaş sevgisi ayrı bir şey ama ailemiz var işimiz gücümüz var biz tüm bunları unutuyoruz allahın dağına maça niye gelmiyorsun diye insanları suçluyoruz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Fatih

Şu forumun en sevmediğim özelliği taraftara acımasızca giydirme özelliği sanırım. Yönetim 2-3 sene statsız kalacağını bilerek bir plan yapmasın sonra suçlu taraftar olsun allahın dağına maça gitmediği için. Brugge maçı sonrasında 20 ye yakın arabanın tüm camları patlatılmıştı bu insanlar bir daha gelir mi maça? Maçtan çıkıyorsun eve gitmen 2 saatini alıyor, buradaki bazı arkadaşlar herkesi kendi gibi sanıyor yanılgı burada, çoluğu çocuğuyla maça gelmek istiyor o hengamede soğukta karda kışta nasıl gelsin bunu sorgulayan yok, ulaşım imkanları kısıtlı, soğuk insanın içine işliyor. Başakşehir en makul çözüm gibi onada ulaşım sıkıntılı, özel arabamız olmasa gelmekte sıkıntı yaşayacağız. Ben Anadolu yakasında oturuyorum Başakşehir'de maça gelsem gece 1 de evde oluyorum toplu taşıma kullansam sabah 6 da tekrar kalkmam lazım, benim gibi onlarca insan var, tamam Beşiktaş sevgisi ayrı bir şey ama ailemiz var işimiz gücümüz var biz tüm bunları unutuyoruz allahın dağına maça niye gelmiyorsun diye insanları suçluyoruz.
Bence de...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı GIUNTI

Stadin oradayim 1-2 saat icinde. Hangi kapidan rica etsem iceri alirlar?

Foto cekmemi istediginiz,soracaginiz bir seyler varsa soyleyin.

Çevrimdışı harun1903

Bu günleri de gördük çok şükür. Yeşil görününce buralar yıkılır  :ok:

Çevrimdışı Mehmet92

SIS ne kadar iyi iş çıkarttı ya.Çok sevdiğim bir deyimin de doğruluğu bir kez daha kanıtlanmış oldu "ucuzdur vardır illeti,pahalıdır vardır hikmeti."Bu çimi yerli firmaya yaptırıp ilk maçın sonunda paramparça olmasını izlemek de vardı ama şimdi değil Türkiye'nin avrupa'nın en iyi zeminlerinden birine sahip olduk.

Çevrimdışı harund1k3

Bu günleri de gördük çok şükür. Yeşil görününce buralar yıkılır  :ok:

Dedim ne ara kalktım bu yorumu yazdım onu düşünüyordum meğer ben yazmamışım d d d. İsimlerimizde fikirlerimiz de aynı.

Çevrimdışı Anıl1903

SIS ne kadar iyi iş çıkarttı ya.Çok sevdiğim bir deyimin de doğruluğu bir kez daha kanıtlanmış oldu "ucuzdur vardır illeti,pahalıdır vardır hikmeti."Bu çimi yerli firmaya yaptırıp ilk maçın sonunda paramparça olmasını izlemek de vardı ama şimdi değil Türkiye'nin avrupa'nın en iyi zeminlerinden birine sahip olduk.
+1903 yorumuna aynen katılıyorum  :ok:

Çevrimdışı harund1k3

Foto cekmemi istediginiz,soracaginiz bir seyler varsa soyleyin. Ali abiyi bul şansını dene alır almaz bilemem ama.

Kapalı arkasında yukarıda kalan kapıdan girmeyi dene.

Çevrimdışı ahmet türken

söylediklerin doğrudur buna yanlış diyemiyeceğim.
ama hiç biri gerçekten mazeret değil biliyormusun tamam paso rant
ve bu nedenle boykot ediliyor peki tesadüfmü stad bitiyor boykot bitiyor.
vodafone olunca passo ile giriş olmayacakmı.
sürekli konuşmakla bazı şeyler gerçek olmuyor bu gün passo rant diyoruz
ama yıllarca biletix den bilet almadıkmı passo ile arasında ne fark var ondada
tc veriyorsun ondada komisyon ödüyorsun bence passo ile bilet almak çok daha kolay
biletix gişesinden bilet almak için 10 km gidiyordum şimdi bilet çıktıktan bir dakika sonra
bileti almış oluyorum bir işin içinde rant varsa o rantın kime sağlandığının bir önemi yok
ve açık söyleyeyim eskiye göre kesinlikle çok daha iyi bir uygulama oldu kolay bilet alabiliyorsun
stadlara itiş kakış olmadan kolay girip çıkabiliyorsun kimse kapıya yüklenemiyor yüklensende geçemezsin
çift turnike yapmak gibi bir ihtimalde olmadığı için beleşçiler kapıları doldurup kargaşa çıkartamıyor.
Birilerinin işine gelmedi karaborsayı bitirdi. onlar yaygara kopardıkça bir şeylere yanlış diye bakmak
ne kadar doğru sor maçlara gidenlere sistemden memnunlarmı. benim bildiğim herkes çok memnun
bence passo sistemleride oldukça iyi çalışıyor çoğu insanın tepkisi sistemin kötülüğü değil kendilerinin
işi kıvıramamasından kaynaklanıyor. bir çok banka sistemi pasoligden ço daha sıkıntılıdır. sen müşteri hizmetlerine
ulaşamadığını söylüyorsun ama birde diğer bankaların müşteri hizmetlerini bir dene istersen bu gün hangi banka alırsa alsın
müşteri hizmetlerinde zayıf kalacaklar ha bunu savunmuyorum düzgün olmalı ama Türkiyede bankaların hiç beceremediği bir işdir
bu ben rantı siyasi çizgiye taşıyanlarada karşıyım paranın siyaseti yoktur. Bütün bankalar aynı hepsi kâr etmek için bu işi yapacak
ne yani garanti dahamı iyi bir kere bu konuda bankaya para yatır vs ısrarları yokki bilet alacağın zaman iki saniyede herhangi bir kartından passo hesabına
para aktarır alırsın ben hesapta para tutmuyorum sadece bilet almak için kullanıyorum. kart parası bu her bankada var hemde daha fazla
burdada aslında rant düşük birde aldığı kart parasının hatırı sayılır miktarı kulübe gidiyor. passo hayatı kolaylaştırdı.
Evet bende karşıyım ama bu iyi yanlarını görmeme engel değil kötü yanlarıysa her banka için aynı tamam kulüp yapsın ama diğer
taraftan Türkiye gerçekleri var hem küçük kulüpler bunu yapamaz hemde deplasman maçına gitmek gibi bir durum kalmaz
çünkü her kulüp kendi kartıyla giriş yaptıracak deplasmana gideceksen o kartı almak zorunda kalacaksın lafta kolay ama uygulamada zor bir iş bu.
bankalar farklı olsa gene aynı şey geçerli hiç bir küçük kulüple bankalar iş yapmak istemeyecek zarar çünkü
emin ol mantıklı düşündüğünde doğru olan sistem uygulanan sistem olduğu görünüyor. Emin ol yaygara koparanlar bilet alıp maça girenler değil
onlar sistemin işleyişinden memnun ben karşı olduğum halde sistemin işleyişinin doğruluğunu söylüyorum.
artık istese bile her hangi bir yönetici kimseye bilet veremiyor sponsorlar bile kullandığı her bilet için tc vermek zorunda
hepsinin sayısı belli devlete tek bir bileti bile açıklamak zorundasın bu kulüpler içinde ciddi bir sorunun çözümü oldu
kaçak tamamen önlendi. stadda ilk tff kontrolünden geçiyorsun sonra emniyet kontrolünden geçiyorsun sonra turnikeye geliyorsun
burdada kulüp kontrolünden geçiyorsun turnikeden geçince spor şube çıkıyor karşına ve bunların hepsi birbirinden bağımsız haraket ediyor
yani artık girmek imkansız. Birde tc ile girdiğin için ve bütün kaydın içerde olduğu için passo çıktığından beri ben stadda olay görmedim
öyle yaparım kalabalığın arasına karışırım olayı yok heleki bizim stadda artık sinek bile uçmayacak habersiz.
tabiki bu birilerinin işine gelmeyecek ama bu birileri takımını desteklemek için stada giden kişiler değil
işin özeti budur :ok: bu yazıyı sosyal medyada bile paylaşmalı

Çevrimdışı ahmetx

çimi cuma olmadı cumartesi görürüz .saydam membranlar için haftaya perşembe bilgisi verdi @Birisi

Çevrimdışı ahmetx

Foto cekmemi istediginiz,soracaginiz bir seyler varsa soyleyin.
@GIUNTI makinan yeterli mi bilmiyorum ama yeni açık ve kapalının tamamını kadraja sığdıran bir foto rica ediyorum . :)

Çevrimdışı ahmetx

Yazı fontu meselesi ne oldu @ddc1979 Rıdvan bey değişmeyecek demiş ?

Çevrimdışı Ensar

Dedim ne ara kalktım bu yorumu yazdım onu düşünüyordum meğer ben yazmamışım d d d. İsimlerimizde fikirlerimiz de aynı.
:kop:
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Fatih Yağdoğan

[ Son Düzenleme: 17 Mart 2016, 09:31:42 Fatih Yağdoğan ]
Banane abi en büyük BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı harun1903

Günaydın kardeşim :lol: Aras Bey'e sevgiler  :super:

Çevrimdışı cisse557

Güncel via ayazcan1903
Şu fotoğrafa bakınca deplasman tribününün burda olması üzüyor beni.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:claps: :claps:

Bende Anadolu yakasinda oturuyorum abi Eskisehir maci bitis saati 21:50 benim eve giris saatim 00.30 du yani yaklaşık 2.5 saat...

Olimpiyat daha Beter , Gidis 2.5 saat donus 3.5 Saat

Basaksehire yine 1 saat 45 dakikada gidiyorsun donus 2.5 saati buluyor Olimpiyata gore nispeten daha iyi..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık