Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5486233 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı tcoalngsau

sanırım ekleyemedim  :evillol:

gif neden oynamıyor @Necmi  abi
[ Son Düzenleme: 16 Mart 2016, 23:55:58 tcoalngsau ]

Çevrimdışı idil

http://www.bursa.com/uploads/ka/kafesteksas-162240_1.jpg

Böyle çirkin bişey olursa gerçekten çok yazık olur. Piksel falan neyse de bu kadar çirkin teller bizim stada yakışmaz.

Müsade etmem  :s20: :s20:
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Eski stadimiz inönüde bile tel örgü yokken, su yepyeni güzelim stada neden tel örgüsü yapilir, anlamak güc
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Necmi

Rıdvan akar iyi hoş tamam, twitter'da samimi bir ortam ona da eyvallah ama adam sormuş,'' çatı ile kolonlar arasında cam olacak mı diye '' cevap vermiş ''2 metre cam olacak onun üstüne bişey olmayacak'' sonra yine sormuşlar ''oraya ledler gelecek diyolar'' diye. Olacak yazmış.

Arkadaş ya oraya hiç cevap yapmayacaksın ya da yazıyorsan kesin bişey yazacaksın. Binlerce taraftar senin ağzından çıkana bakıyor orada.
yanlış anlamıştır cam korkuluk tribünlerin bitim yerinde oluyor LED yapılırsa
çatı kirişine sabitlenecek ikiside farklı yerde aslında  @harund1k3

Çevrimdışı empisayn

türkiye liginde denizlispor ile beraber tel örgüleri kaldıran ilk klübüz , inönü stadında bile tel örgü yokken arena'da olması pek mantıklı gelmiyor . Çok övündüğünüz passolig bu olayları engellemek için yok mu zaten , ne tel örgüsü ?
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı harund1k3

Rıdvan Akar'ın bugün yazdıklarını özetlemek gerekirse.

-Kale arkalarında tel örgü olacak.
-Kapasite 41903'den yüksek olacak.
-Scoreboardlar kale arkalarında olacak.
-Membran ışıklandırması gelecek seneye kaldı.
-Şeffaf membran, stat kuşların göç yolu üstünde olduğu için iptal oldu.
-Çatı ile kolonlar arasındaki boşluklara 2 metre cam olacak, led de olacak ama ledler camların üstünde olmayacak(anlayan bana da anlatsın).

Genel olarak böyle. Arkadaşlar en azından bu tel örgü konusunda örgütlenelım. Böyle olmasının önüne geçelim.

@Erdem Çözer hemen göstermiş tepkisini. Ben de altına yazdım.

Çevrimdışı Necmi

http://www.bursa.com/uploads/ka/kafesteksas-162240_1.jpg

Böyle çirkin bişey olursa gerçekten çok yazık olur. Piksel falan neyse de bu kadar çirkin teller bizim stada yakışmaz.
öyle bir hata işlerlerse yıkarız ortalığı Beşiktaşın başına geçtiklerinden beri yemedikleri baskıyı yerler emin ol.
çok zorunluluksa cam bariyer koysunlar.

Çevrimdışı Ersinn

Kamera açımızı bilen var mı fb gibi mi gs gibi mi olacak?

Çevrimdışı Yalçın

Banada uyar bir yere oturur maçıda izleriz. @ZEKI  @İhsan @Efe

Bana da uysun, size sakincasi yoksa..
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı MrtBlgc

Gene geldik aynı konuya. Mesele şampiyonluğa giderken 60 000 e oynamak değil. Kupa maçında 3000 kişiye oynamak. Bu stada 42000 fazla. Dolduramazsın. Geçen 10 yılda 1 şampiyonluğumuz var. Geçen 2 yılda da 2 3. lük. İşler iyi yapılsın yapılmasın. Mesele bu değil. Mesele kulüp darda, battı batacak, stat yapıp geliri arttıralım diyen bir Başkan çıkıyor. Yıllarca mıymıy edilen izinleri alıyor. Projeleri hazırlıyor, stadı yıkmaya başlıyor ve 13 000 kombine satılıyor. O gün 40 000 satılsaydı kombinelerin, sen haklısın derdim. 13000 kombine satılıyorsa kusura bakma yanılıyorsun. Beşiktaş'ın dünya yıldızı dolu kadrosuna 15 000 kombine satıldı. Hadi diyelim 20 000 olsun. Net hatırlamıyorum. Kombine ortalaması 15000 di bu takımın. Bir sezonluk zirveyle 50 60 yıllık talep yatırıma girilir mi?
Burada sık sık çift kat loca ambiansı bozar yorumları var. Rakamların ortada. Bu haldeyken ne planlarsın?
Hayatın içinde Beşiktaş için ölürüz biteriz diyenler, kulüp desteğe ihtiyaç duyunca uzaktan izleyip, stat bitmeye yaklaşınca kombine satışı aramaya başladı. O zaman şöyle söylenebilir mi? Sen sen kendi keyfindesin. Futbolcu alınsın havaalanını birbirine katalım, maç erken kopsun tribünde şarkı söyleyelim. Ama peşin bir dayanışma gerektiğind, bi duralım bakalım bi bekleyelim.
Ha bu yazdıklarımı da şahsına veya bir gruba olarak düşünme. Genel profil bu yönde. Burada pek çok teklif yapıldı. Kulüp taşlara adımızı yazsın karşılığında para verilsin vb. Kombine al, üstüne ismini yazalım diyor şimdi kulüp bakalım ne kadar satılacak?
Yalnız şöyle bir şey de var Biliç'in geldiği ilk sene Olimpiyat'ta 50 bin ortalamaya oynadık ilk 5-6 maçı diye hatırlıyorum ve o zaman pasolig daha yürürlüğe gitmemişti. Beşiktaş semt takımı ve yıllarca beklenen, arzulanan takım şu önümüzdeki 5-6 yıla damga vurursa her maçı 40 bine oynar çok rahat.  Ama benim kendi şahsi fikrim 40 45 bin arası bir stat her zaman 55-60 kişilik statlardan daha iyidir atmosfer olarak. 

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı iilkerr

konya'nın tel örgüleri şaşı bakıp şaşırınca görülüyor.normalde farkedilmiyor. öyle olursa olsun derim ben. önce de yazdım naçizane arkadaşlar bakmayın ellerine tükürüp tacı zınnk diye kullandıklarına, valla acayip fena o toplar. insan olan öyle topla oynamaz. çok sert. file olmadan hakkaten olmaz.

Çevrimdışı Necmi

sanırım ekleyemedim  :evillol:

gif neden oynamıyor @Necmi  abi
yanlış bir şey yapıyorsundur :dontknow:

Çevrimdışı canergiray77

Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı ozan062

öyle bir hata işlerlerse yıkarız ortalığı Beşiktaşın başına geçtiklerinden beri yemedikleri baskıyı yerler emin ol.
çok zorunluluksa cam bariyer koysunlar.

işte buuu aksamki okumak istediğim mesaj budur

ben bunun mucadelesini verdim hep,, dedim her taraf demirlerle çevrelenecek efenim yok olmaz bak daha simdiden yolu yapıldı ve tepkiyi vermeye basladık boyle olun boyle yorumlarla sıkıstırın canımı yiyin yav
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı OrkunCoskun

Açıkçası Rıdvan Akar'ın tel örgü ile fileyi karıştırdığını düşünüyorum ben.  :bandit:

Çevrimdışı Yalçın

Yalnız şöyle bir şey de var Biliç'in geldiği ilk sene Olimpiyat'ta 50 bin ortalamaya oynadık ilk 5-6 maçı diye hatırlıyorum ve o zaman pasolig daha yürürlüğe gitmemişti. Beşiktaş semt takımı ve yıllarca beklenen, arzulanan takım şu önümüzdeki 5-6 yıla damga vurursa her maçı 40 bine oynar çok rahat.  Ama benim kendi şahsi fikrim 40 45 bin arası bir stat her zaman 55-60 kişilik statlardan daha iyidir atmosfer olarak. 

Yanlis anlasilmasin, ben bu yasima kadar takimimin ust uste uc mac 30-35 bin kisiye oynadigini henuz gormedim. Buna her turlu sarti dahil edebiliriz. Sampiyonluga giderken ya da kupa maclari da dahil.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı harund1k3

+1903x1903

Hocam hiç forumun gündemini buraya çekmek istemiyorum ama mesajına yüzde bir milyon katılıyorum. Bir Rize hazırlık maçı vardı full stat önünde oynanan dün gibi hatırlıyorum.

Çevrimdışı Necmi

yanlış hatırlıyorsun ben gs maçı dışında 50000 i gördüğüm lig maçı yaşamadım
bir bursa maçı vardı oda gündüz maçı 40000 civarıydı seyirci orda trömse arsenal liverpool ve gs maçları ful çekti
bruge maçı fena değildi 60 a yakındı bunların dışında yerlerde süründük lig maçlarında 15000 ortalama bile tutturulamamıştır.

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı tcoalngsau

Çevrimdışı FARUK

Rıdvan Akar'ın bugün yazdıklarını özetlemek gerekirse.

-Kale arkalarında tel örgü olacak.
-Kapasite 41903'den yüksek olacak.
-Scoreboardlar kale arkalarında olacak.
-Membran ışıklandırması gelecek seneye kaldı.
-Şeffaf membran, stat kuşların göç yolu üstünde olduğu için iptal oldu.
-Çatı ile kolonlar arasındaki boşluklara 2 metre cam olacak, led de olacak ama ledler camların üstünde olmayacak(anlayan bana da anlatsın).

Genel olarak böyle. Arkadaşlar en azından bu tel örgü konusunda örgütlenelım. Böyle olmasının önüne geçelim.

@Erdem Çözer hemen göstermiş tepkisini. Ben de altına yazdım.
Genel olarak stadın her yerinde panel olacağını söylemiş Rıdvan akar cam üzerinde olmayacağını belirtmiş

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı MrtBlgc

Yanlis anlasilmasin, ben bu yasima kadar takimimin ust uste uc mac 30-35 bin kisiye oynadigini henuz gormedim. Buna her turlu sarti dahil edebiliriz. Sampiyonluga giderken ya da kupa maclari da dahil.
Olur mu hocam?  GS ile yaptığımız olaylı maça kadar 45 bin kişi ortalamaya oynadı bu takım.  Ne zaman olaylar oldu 3-0 hükmen mağlup ilan edildik ondan sora takım düştü işte performans olarak. Ondan sonra da pasolig falan derken statların hali ortada. Çoğu çok boş malesef. 

Çevrimdışı Yalçın

Suleyman Seba

Çevrimdışı canergiray77

Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77