Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5489293 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Pikselli

Çarşı'nın stadlara dönmesiyle kombine satışlarının durması ve fiyat artmasının bir bağlantısı olabilir mi? Kısa sürede 6-7 bin gibi pasolig başvurusu yapmışlardı galiba.
Bununla ilgili resmi siteden açıklama geldi
Tahminimce  çArşı  önceden kombinelerini almıştır. Çünkü mahkemenin mart ayında  vereceği karar belliydi Ya passoligi kaldıracaktı ya da devam ettirecekti.
Teknik olarak eylem passo var diye değil kalkması için olduğuna göre Karar ne doğrultuda olursa olsun maçlara gelinecekti. Bunun planlamasını önceden yapıp kombinelerini almışlardır diye düşünüyorum. Yoksa passo kalkmadı diye ömür boyu gelmemezlik olmazdı.
Ayrıca Kulübün çArşı ile bi sorunu olmadığı gibi Kartal Yuvasında çArşı temalı ürünler satılmakta... Böyle bir algı nereden geliyor anlayabilmiş değilim.
La Vittoria Sarà Nostra

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı aek

Çimler tırlarla cumartesi italya'dan yola çıkacak Salı İstanbuld'da olacak diye duymuştum.Bugün yola çıktı salı günü gelir muhtemelen

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar forum geneli nerden kombineliydi çoğunluk olarak  :icool:
121 blok üst orta sıralar 15 ile 24 arası genelde bizim forum @LuceGel

Çevrimiçi Necmi

Çimler tırlarla cumartesi italya'dan yola çıkacak Salı İstanbuld'da olacak diye duymuştum.Bugün yola çıktı salı günü gelir muhtemelen
ilginç sis firmasıda önümüzdeki hafta sonu diyor
zaten pazartesi salı çarşamba ısıtma tesisatı yapılacak sonrada kum serimi plana göre çimleri hafta sonuna kadar tırdamı bekletecekler :D

Çevrimdışı RevivaL

Bizim çimlermiymiş ? Fotolar eski duruyor sanki. Ayrıca çimler nereden gelecek tam olarak ?

Çevrimdışı mehmetcan1903

belki çatı bitmediği için takmamışlardır hani yağmur falan yağarsa diye :naughty:

kale arkası üstlere ışıklandırma takılmıyor diye biliyorum ben kural öyle karşılıklı iki tribün üstlerine takılıyo sadece

Çevrimdışı campeon2015

Saydam membran tahminim tutacak galiba :) , her şeyin hayırlısı .Bu arada ledlere okeyim çünkü gündüz belirsizler, yapıyı bozmuyorlar uyumlular.

Bu ne demek şimdi hani saydam olmayacaktı? @Necmi abi bilgin var mı?

Çevrimdışı emrekhvcgl

Hayır, dediğin gibi olmayacak ama boş ver sen. Ne de olsa olumlu bir şey söylemeyeceksin. Sıkıntı etme yani.
aa niye öyle diyorsun abi? buradaki baskıya rağmen pikseli sevmiş adamım ben. üzüldüm vallahi. kaldı ki en ufak eleştiriye bile tahammül yoksa boşuna tartışıyoruz burada. bilgi için teşekkürler ama üzüldüm yani.

Çevrimdışı sozkul

Saydam membran tahminim tutacak galiba :) , her şeyin hayırlısı .Bu arada ledlere okeyim çünkü gündüz belirsizler, yapıyı bozmuyorlar uyumlular.

Gündüz reklam olamıyor mu? O zaman parasını zor çıkarır.

Çevrimdışı Pikselli

Bizim çimlermiş diye söyleniyor.Yola çıkmış.

Google da görseli arattım 10 Eki 2015 tarihine ait fotoğraf ve bunlar bahçe çimi. Ayrıca stadyum çimleri çok kaliteli ve değerli olduğu için genelde özel soğutmalı tırlarla taşınıyo.
La Vittoria Sarà Nostra

Çevrimdışı kartalpençesi

Bizim saha çizgisi ile tribün arası mesafe bu kadar kısa olacak mı ? :alala:
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimiçi Necmi

Daha ne kadar surer bu kum işi?  Isitmalar ne zaman dosenmeye baslanir?  Bilgisi olan var mi?
pazartesi başlanacak 3 gün sürecek diye bilgi gelmişti

Çevrimiçi Necmi

Bu ne demek şimdi hani saydam olmayacaktı? @Necmi abi bilgin var mı?
:alala: neden bahsediyorsunuz

Çevrimdışı kartalpençesi

@Efe bak başkan eski açığın üstünün saydam membranlarla kapatılacağından bahsediyor  :evillol:

Eski açık niye şefaf olacak? Bütünlük bozulur.uzunların ön kısımına diyorsan sözüm yok

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gibi gibi...

Daha iyi ornek vermesi icin Juve arena kale arkasina bak , Orasi bizden sadece 45 cm daha yakin
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı campeon2015

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı kartalpençesi

Çevrimiçi Necmi

Google da görseli arattım 10 Eki 2015 tarihine ait fotoğraf ve bunlar bahçe çimi. Ayrıca stadyum çimleri çok kaliteli ve değerli olduğu için genelde özel soğutmalı tırlarla taşınıyo.
zaten bir sürü çim firmasının kullandığı bir görsel bu
en ufak bir araştırma yapmadan gelip buraya haber yapıştırılması ayrı sıkıntı

Çevrimdışı Pikselli

Bu açıdan bakınca Bizimki sanki daha yakın :) İngilizler oturarak maç izlediği için mesafeyi ilk koltuk olarak düşünmek lazım.
La Vittoria Sarà Nostra

Çevrimdışı kartalpençesi

Gibi gibi...

Daha iyi ornek vermesi icin Juve arena kale arkasina bak , Orasi bizden sadece 45 cm daha yakin
İyimiş ozamn çok sevindim.Taraftar oyuncu iç içe  :ishock:

Çevrimdışı ahmetx

Aydınlatmalar çatı çemberini tamamen dönmeyecek heralde.çünkü gösterdiğim bölgeye takmadan karşıya geçmişler
ya kalecileri rahatsız etmesin diye ya da skorbordlar iiçin o kısma ledleri takmadılar.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ilhan mansız

bu forumda outdoor reklam işi yapan birarkadaş veya yakınınız yok mu? günde 250 bin araç geçen bir lokasyonda led reklam bence senede 30 milyon usd kolaylıkla getirir.