Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5490449 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı hsyn_RQ7

Belki de gereklidir nakit akışı için ama stadın o tarihi görünümlü dokusuna ciddi zarar vereceği aşikar.Stadın mimari maksadına uygun bir hamle olmaz kanısındayım.

bence ekteki gibi transparan LED döşendiği taktirde orada bir tabela olduğu bile anlaşılmaz ve gece müthiş kayan yazılar ve görseller ortaya çıkar...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Mebran 34 oldu mu ?

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sabah seriliyordu 34 cu membran yanlis görmediysem :)
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı harund1k3

Yazımın devamını büyük yazacağım çünkü bazı arkadaşlar kötü niyetli yada iyi hesaplsmadan sallıyor burda..BEN PTT YANİ KAMU DAİRESİNDE ÇALIŞIYORUM İŞİM GEREĞİ A DAN Z YE HERKESİN NUMARASI Bİ TIK KADAR BASİT BENİM İÇİN..SAYIN AHMET ATEŞE ULAŞTIM STAD KAPASİTESİNİ SORDUM HERŞEY DAHİL ŞUAN 41903 AZDA OLSA GEÇİLDİĞİNİ SÖYLEDİ..SON RAKAM 1 HAFTAYA BELLİ OLUR DEDİ..yani arkadaşlar burda ilk 36800 rakamını kim salladıysa kendisine saygılarımı iletirim..tek tek koltuk saymayla olmuyor o işler klavye adamı

Umarim calistigin ofiste yer alan belgelerin, dokumanlarin, numaralarin kendi ozel cikarlarin icin kullanmanin senin is haddini fesih edilebilecek fahis bir sebep oldugunu da biliyorsundur. Benim de uslup ile alakali sorunlarim oldu fakat sadece yetkili biriyle gorustum kapasiye x kadar olacak desen yeterli olurdu herkes icin.

Çevrimdışı sozkul

Haklısın abi. Benimde moralimi bozuyor. Hatta sinirlerimi zıplatıyor. Ama inadına burada kalıyorum ki durumu net tespit edelim. Mesela transfer diye bağıranlarla, statta sponsor logosu istemeyenler aynı kişiler. Nasıl tespit?

İstatiklerin tamamını paylaşsana, bir konuda bilgili olunca bunu birilerinin gözüne sokmadan ifade edenlerin oranı kaç, yaşını yazmayanlar sert yorum yazmaya daha meyilli mi oluyor, oran? pikselciler ve antipikselciler arasında Fikret Orman sevgisi açısından bir fark var mı, stat küçük diyenlerle yeterli diyenler belli yaş gruplarında mı toplanmışlar, @denilanz'ın müdahil olmadığı bir piksel tartışmalarının oranı kaç? 😀

Çevrimiçi Necmi

bulabilir 36800 + 4589(vıp loca 1903 basın engelli)
oldumu sana 41389
biraz hata payı bıraksan 41903 işte
ama daha fazla imkansız saydım saydım çıkmıyor daha fazlası  :busted_cop:
En üst sıraya koltuk konacakmı bilmiyoruz şu an koymadılar orda çalışma var
bence orayada minimum 1400 ekleyin derim koltuk koymadık iğne deliği bırakmazlar
42000 in kesin üstüne çıkarda ne kadar çıkar göreceğiz @raichu

Çevrimdışı harund1k3

@Efe merak ediyorum isitma sistemlerini ne zaman kuracaklar. normalde sis uygulamalari icinde sari kum uzerine isitma sistemi sonra yine sari kum ornegine hic rastlamamistim. Acaba diyorum simdi direk bu cimi serip kalan maclari oynadiktan sonra, konserler falan yapildiktan sonra cim kaldirilip isitma sistemleri dosendikten sonra ekme hibrit cime gecmek gibi bir imkan olabilir mi ?

Çevrimdışı Efe

Sabah seriliyordu 34 cu membran yanlis görmediysem :)
sabah fotolarinda yok ag seriyorlardi mebran gormedim ben
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı İhsan

bence orayada minimum 1400 ekleyin derim koltuk koymadık iğne deliği bırakmazlar

Necmi Abi. Şu anda en üst sıra dolaşım alanı gibi duruyor. Güvenlik açısından böyle yapılmış diye tahmin ediyorum. İlerleyen zamanlarda orayada koltuklar gelir muhtemelen.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Abi umutlandirma bizi :upto:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

@Efe merak ediyorum isitma sistemlerini ne zaman kuracaklar. normalde sis uygulamalari icinde sari kum uzerine isitma sistemi sonra yine sari kum ornegine hic rastlamamistim. Acaba diyorum simdi direk bu cimi serip kalan maclari oynadiktan sonra, konserler falan yapildiktan sonra cim kaldirilip isitma sistemleri dosendikten sonra ekme hibrit cime gecmek gibi bir imkan olabilir mi ?
zannetmem cimin gelmesine daha var pazartesi ısıtma sistemini dosemeye baslayacaklar bu 2.katman kumun yuksekligini arttirmak icin galiba hafta ici isitma sistemide biter sonrada cim topragi serilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Burak Akay

bu çocuk viyanadan gelmişsse burdaki kaşar fenerlilerle alakası yoktur.. ben bir yıl hollandada yaşadım vatan özlemi okadar çok içlerinde yaşıyolarki mesela avrupada beşiktaşın maçı olsun bi fenerki yada galatasaraylı statda beşiktaşı destekler .. çocuk kendince bi heyecan yapmış okadar
Fenerli değilmi hepsi aynı abi üstünde yazdığına bak neyse..
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı İhsan

yahu bu masabaşı haberlere inanmaktan vazgeçin artık.

Led panoları iki sene önce çatıyı dizayn eden mühendis arkadaşlar anlatmıştı. Çatı dizaynına öngürüyordu. Gerçekleşmesi için müsade edilirmi bilemiyordu.

Gerçekleşirse, getirisi 30 milyon olur mu bilmem ama tahmin edilenden daha çok olacağı kesin.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı mrtylvz

8 Bosluk saydim 34.cu membrani seriyorlar galiba :ishock:

çok akıllıca ben membranları sayıyorum çok uzun sürüyor :)

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 12 Mart 2016, 11:36:13
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
sabah fotolarinda yok ag seriyorlardi mebran gormedim ben
Ben gördüm ama   :ssss:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı denilanz

İstatiklerin tamamını paylaşsana, bir konuda bilgili olunca bunu birilerinin gözüne sokmadan ifade edenlerin oranı kaç, yaşını yazmayanlar sert yorum yazmaya daha meyilli mi oluyor, oran? pikselciler ve antipikselciler arasında Fikret Orman sevgisi açısından bir fark var mı, stat küçük diyenlerle yeterli diyenler belli yaş gruplarında mı toplanmışlar, @denilanz'ın müdahil olmadığı bir piksel tartışmalarının oranı kaç? 😀

Haydaaaa. Abi sen şimdi bana niye sallıyorsun ki? Madem sallıyorsun beni önce güzel bir araştırsaydın keşke. Pikselle ilgili burada hakarete varan mesajlardan sonra (ki bunları da aynı kişiler yapıyordu) ben de bundan sonra cevaplarını aynen vereceğim dedim. Piksel beğenenlere yok muamelesi yapılıyordu çünkü. Yani öyle bir oran arıyorsan o günden sonra %0.

Çevrimdışı Emre.Guler

bence ekteki gibi transparan LED döşendiği taktirde orada bir tabela olduğu bile anlaşılmaz ve gece müthiş kayan yazılar ve görseller ortaya çıkar...

Bu resimdeki bizim çatıda denenen LED tabelaya bayağı bir benziyor aslında

Çevrimdışı Emre.Guler

Geçmiş olsun alamadık bu sene zammı geçirmişler

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/65770/

GYeni yuvamız Vodafone Arena'da sona yaklaşılırken, kombine kart satışlarımıza zorunlu olarak ara verilmiştir.

Tribün koltuklarının dizilimi, ekstra koltuk eklenmesi ve eklenen koltukların kombine satış sistemine aktarılması gerektiğinden 10 gün süreyle satışlar yapılamayacaktır.

Tribün koltuklarının diziliminin tamamlanmasını takiben, yenilenen fiyatlarla satışlarımıza 21 Mart 2016 tarihinde saat 10.00 itibariyle başlanacaktır.

Yenilenen 2015-16 Sezonu Vodafone Arena Kombine Kart fiyatlarımız şöyledir:

Güney Üst : 1.000TL
Güney Alt : 1.100TL
Kuzey Üst : 1.000TL
Kuzey Alt : 1.100TL
Doğu Üst 413 - 418 Blok : 2.200TL
Doğu Üst 414 - 417 Blok : 2.450TL
Doğu Üst 415 - 416 Blok : 2.750TL
Doğu Alt 113 - 118 Blok : 3.100TL
Doğu Alt 114 - 117 Blok : 4.400TL
Doğu Alt 115 - 116 Blok : 5.500TL
Batı Üst 403 - 428 Blok : 2.200TL
Batı Üst 402 - 429 Blok : 2.450TL
Batı Üst 401 - 430 Blok : 2.750TL
Batı Alt 103 - 124 Blok : 3.100TL
Batı Alt 102 - 125 Blok : 4.400TL

Çevrimdışı sozkul

Necmi Abi. Şu anda en üst sıra dolaşım alanı gibi duruyor. Güvenlik açısından böyle yapılmış diye tahmin ediyorum. İlerleyen zamanlarda orayada koltuklar gelir muhtemelen.

Bence seneye bir tadilat yapıp o sırayı öyle koyarlar. Çok dikkatli olmak lazım vip loca dahil 41.903 demişler çünkü trafik filan gözönüne alınarak imarın verdiği izin bu. Bu yuıl riske girmezler sonra oldu bittiye getirirler, muhtemelen stadı pikselsiz hale getirirken tadilat görüntüsü altında yaparlar 😀

Çevrimdışı Yiğit

Hocam neden böyle bir şey yapılsın ki? Kalite olarak ikisi de aynı. Tek farkı maliyeti oldu.

Çevrimdışı cadavra

Bence seneye bir tadilat yapıp o sırayı öyle koyarlar. Çok dikkatli olmak lazım vip loca dahil 41.903 demişler çünkü trafik filan gözönüne alınarak imarın verdiği izin bu. Bu yuıl riske girmezler sonra oldu bittiye getirirler, muhtemelen stadı pikselsiz hale getirirken tadilat görüntüsü altında yaparlar 😀
Baskan seyirci sinirlamamiz yok demisti.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ysariusta

• Ziyaretçi

abi istedim Ersun Hoca'dan birazdan yayımlarım.  :evillol:

Çevrimdışı sozkul

Haydaaaa. Abi sen şimdi bana niye sallıyorsun ki? Madem sallıyorsun beni önce güzel bir araştırsaydın keşke. Pikselle ilgili burada hakarete varan mesajlardan sonra (ki bunları da aynı kişiler yapıyordu) ben de bundan sonra cevaplarını aynen vereceğim dedim. Piksel beğenenlere yok muamelesi yapılıyordu çünkü. Yani öyle bir oran arıyorsan o günden sonra %0.

Olaya biraz espri katmaya çalıştım, ne sallaması, tek bildiğim bu tartışmalarda başrollerden bir senindi, geçmişin acısını çıkartıyormuşsun demekki 😀
[ Son Düzenleme: 12 Mart 2016, 11:49:07 sozkul ]

Çevrimdışı harund1k3

zannetmem cimin gelmesine daha var pazartesi ısıtma sistemini dosemeye baslayacaklar bu 2.katman kumun yuksekligini arttirmak icin galiba hafta ici isitma sistemide biter sonrada cim topragi serilir

Isitma sistemleriyle beraber es zamanli gider zaten cimin serilmesi. Bakalim ne zaman baslayacak ben de merak ediyorum.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK