Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5491768 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Kartal1903

BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı TTurk

Beşiktaş taraftarının merakla beklediği Vodafone Arena Stadı ile ilgili yeni bir reklam projesi olduğu ortaya çıktı.

Siyah beyazlı yönetimin Vodafone Arena çatısı ile tribünler arasındaki bölüme led ekranlar kaplatarak reklam anlaşmaları yapacağı ifade edildi.

Milliyet’in haberine göre Türkiye’nin en pahalı reklam bilboarduna sahip olacağı ifade edilen Beşiktaş’ın reklamlar için belirlediği rakamlar henüz netlik kazanmazken bölgeden geçen insan sayısı, trafik yoğunluğu gibi unsurlara bakılarak kazanılacak paranın daha da artabileceği ifade ediliyor.

Stat önünde yoğunluğun arttığı anlarda reklam fiyatlarını daha da yukarı çekecek olan Beşiktaş yönetiminin bu projeden yılda en az 30 milyon dolarlık bir gelir beklediği ifade ediliyor. Beşiktaş yönetimi daha önce de stat tribünlerine isim hakkı gibi çeşitli anlaşmalarla yüksek gelirli imzalar atmıştı.

Sporcope

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Son dönemde sponsorluk anlaşmaları konusunda çok önemli hamleler gerçekleştiren Fikret Orman başkanlığındaki Beşiktaş yönetimi, kulübün kasasını dolduracak bir girişime daha imza attı.

Milyonlarca Siyah- Beyazlı taraftarın dört gözle bekledikleri Vodafone Arena’nın açılışı için gün sayan Kartal’da yönetim, yeni mabedin her köşesini değerlendirip kulübe nakit akışı sağlamayı planlıyor. Önceki gün ünlü iş adamları ile stadı gezen başkan Fikret Orman’ın son hamlesi ‘LED’ panolar oldu.
Buna göre stadın dış cephesine boydan boya elektrikli LED panolar yerleştirilip buradan ciddi bir para kaynağı sağlanacak ve kulübe bir gelir kapısı daha açılacak.

‘24 SAAT YAŞANIR STAT’

Stadın her bölümünün kulüp için değerlendirileceğini ifade eden yönetici Yalçın Kaya Yılmaz, “Vodafone Arena bitince 24 saat yaşanabilir bir stat olacak. Özellikle deniz tarafında eşsiz lokantalar olacak. Taraftarımız yemeklerini boğaz manzarası eşliğinde yiyecek” dedi. Kurulacak LED panolardaki reklam fiyatlarının saatinin 50 ile 100 dolar arasında değişeceği vurgulandı.

(HT Spor)
Evet bee

Plastik pano yerine daha once denemesi yapilan Led pano koyacaklar Cati kolonlarinin arasina :sevinc :ishock: :sevinc
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kartal1903

kedi yolunun uzerini yine acik biraktilar malzeme girisi icin yana ag gerdiler onun yanina bi tane daha geriyorlar bugun 1 tane mebran gelir

kedı yoluna serılmıs memran
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı denilanz

Evet bee

Plastik pano yerine daha once denemesi yapilan Led pano koyacaklar Cati kolonlarinin arasina :sevinc :ishock: :sevinc
Bir dur yahu! Hemen heyecan yapma.   Sonra insanlar kesin sanıyor, karışmasın ortalık. Sadece bir haber.

Çevrimdışı sozkul

Yazımın devamını büyük yazacağım çünkü bazı arkadaşlar kötü niyetli yada iyi hesaplsmadan sallıyor burda..BEN PTT YANİ KAMU DAİRESİNDE ÇALIŞIYORUM İŞİM GEREĞİ A DAN Z YE HERKESİN NUMARASI Bİ TIK KADAR BASİT BENİM İÇİN..SAYIN AHMET ATEŞE ULAŞTIM STAD KAPASİTESİNİ SORDUM HERŞEY DAHİL ŞUAN 41903 AZDA OLSA GEÇİLDİĞİNİ SÖYLEDİ..SON RAKAM 1 HAFTAYA BELLİ OLUR DEDİ..yani arkadaşlar burda ilk 36800 rakamını kim salladıysa kendisine saygılarımı iletirim..tek tek koltuk saymayla olmuyor o işler klavye adamı

Moralimi bozmaya başladı bu forum benim, Beşiktaş tarfatarının yarısından fazlasının işi gücü laf sokmak.
Tribün seviyeside bu olacaksa işimiz gerçekten zor.
Ya da bütün forumlar böyle insanlar alışmış. Her türlü kötü.

Çevrimdışı Efe

sarı kumdan 1 katman daha atiyorlar ilginc
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SERDEM

Son dönemde sponsorluk anlaşmaları konusunda çok önemli hamleler gerçekleştiren Fikret Orman başkanlığındaki Beşiktaş yönetimi, kulübün kasasını dolduracak bir girişime daha imza attı.

Milyonlarca Siyah- Beyazlı taraftarın dört gözle bekledikleri Vodafone Arena’nın açılışı için gün sayan Kartal’da yönetim, yeni mabedin her köşesini değerlendirip kulübe nakit akışı sağlamayı planlıyor. Önceki gün ünlü iş adamları ile stadı gezen başkan Fikret Orman’ın son hamlesi ‘LED’ panolar oldu.
Buna göre stadın dış cephesine boydan boya elektrikli LED panolar yerleştirilip buradan ciddi bir para kaynağı sağlanacak ve kulübe bir gelir kapısı daha açılacak.

‘24 SAAT YAŞANIR STAT’

Stadın her bölümünün kulüp için değerlendirileceğini ifade eden yönetici Yalçın Kaya Yılmaz, “Vodafone Arena bitince 24 saat yaşanabilir bir stat olacak. Özellikle deniz tarafında eşsiz lokantalar olacak. Taraftarımız yemeklerini boğaz manzarası eşliğinde yiyecek” dedi. Kurulacak LED panolardaki reklam fiyatlarının saatinin 50 ile 100 dolar arasında değişeceği vurgulandı.

(HT Spor)

Belki de gereklidir nakit akışı için ama stadın o tarihi görünümlü dokusuna ciddi zarar vereceği aşikar.Stadın mimari maksadına uygun bir hamle olmaz kanısındayım.

Çevrimdışı Burak

O kısım yılda 30 milyon dolar bırakacaksa zeminden çatıya kadar bile led döşeyebilirler :))

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sozkul

Belki de gereklidir nakit akışı için ama stadın o tarihi görünümlü dokusuna ciddi zarar vereceği aşikar.Stadın mimari maksadına uygun bir hamle olmaz kanısındayım.

Serdem senin foto Fikret Orman'ın gençliğine benziyor.  :)

Çevrimdışı ayayhan

led panolarda sadece siyah beyaz görüntü olursa bence süper olur 

ysariusta

• Ziyaretçi

Moralimi bozmaya başladı bu forum benim, Beşiktaş tarfatarının yarısından fazlasının işi gücü laf sokmak.
Tribün seviyeside bu olacaksa işimiz gerçekten zor.
Ya da bütün forumlar böyle insanlar alışmış. Her türlü kötü.
Haklısın abi. Benimde moralimi bozuyor. Hatta sinirlerimi zıplatıyor. Ama inadına burada kalıyorum ki durumu net tespit edelim. Mesela transfer diye bağıranlarla, statta sponsor logosu istemeyenler aynı kişiler. Nasıl tespit?

Çevrimdışı ayayhan

Haklısın abi. Benimde moralimi bozuyor. Hatta sinirlerimi zıplatıyor. Ama inadına burada kalıyorum ki durumu net tespit edelim. Mesela transfer diye bağıranlarla, statta sponsor logosu istemeyenler aynı kişiler. Nasıl tespit?

tespit süper acaba diyorum burdan hareketle , stad kapasitesi az diye ağlaşanlarla  maça gelmeyenlerde aynı kişilermi ?

ysariusta

• Ziyaretçi

Hayatima anlam yukluyorujshdjskla

Abi su adami ciddiye almak bile hata :)

işte bu kadar?

Yahu şu zeka seviyesindeki adama tepki verseniz ne olur. Yanlız umarım gerçekten Fenerbahçe'de forvettir. Herhangi bir taktiği anlayıp uygulayamazki bu.

ysariusta

• Ziyaretçi

‘24 SAAT YAŞANIR STAT’

(HT Spor)

yahu bu masabaşı haberlere inanmaktan vazgeçin artık.

Çevrimdışı SERDEM

Serdem senin foto Fikret Orman'ın gençliğine benziyor.  :)

Abi öyle deyince bi netten baktım ama gençlik fotografına rast gelemedim. Çok yakışılı adam :D :D benzemeGe çalışıyoruz. @sozkul

Çevrimdışı cadavra

Mebran 34 oldu mu ?

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı denilanz

Tespit gibi tespit.

Çevrimdışı underworld

Yıllık 30 milyon dolar mi ?
Yok artık deve !

ysariusta

• Ziyaretçi

tespit süper acaba diyorum burdan hareketle , stad kapasitesi az diye ağlaşanlarla  maça gelmeyenlerde aynı kişilermi ?
Kapasite belli mi? Yanlız o serzenişlerde bir haklı taraf var. Bu stat her şeyiyle planlandı? Elbette bir şeyler süreç içinde belli olur. Çatı kolonunun rengi, ne biliyim iç mekan vb. fakat kapasite ve zemin değil mi bu işin aslı. Bunlarda "belki" olmamalıydı. 41903 mü? O zaman öyle açılacak. Ne eksik ne fazla. Ha ülke oynak zeminde, izin meselesi sıkıntı falan filan bahane. Belki de doğrudur. Bu işin tüm sorumluluğunu yönetime yıkmak haksızlık olabilir, ancak ben Beşiktaş konusunda Beşiktaş Başkanı'nı bilirim. 3 defa açılış günü paylaşacak diye bekliyoruz. Bu konuda net bir özür borçlu Başkan.
Neden 500 000 kişilik değil serzenişleri zaten fikrim geldi diye zıplamaktan öteye geçemiyor.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

ysariusta

• Ziyaretçi

Abi öyle deyince bi netten baktım ama gençlik fotografına rast gelemedim. Çok yakışılı adam :D :D benzemeGe çalışıyoruz. @sozkul

:lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı hsyn_RQ7

sarı kumdan 1 katman daha atiyorlar ilginc
bi yerde okumuştum yanlış hatırlamıyorsam 5cm kalınlığında sarı kum olacaktı...

Çevrimdışı tugozcan

Mebran 34 oldu mu ?

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oldu galiba. 34. Membran seriliyordu sabah fotolarinda