Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5491369 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

Skorbordda bursa 2 Beşiktaş 0 yazıyor :steamed:
hayaldi onlar sonra oğuzhan ' kalk olum recep geldik' dedi

Çevrimdışı ahmetx

Ben beğenmedim  @ahmetx , neden stadımızın dış cephe güzelliğini ağaçlarla kapatıyorsun.
Karşı kaldırım olur ama, orası zaten yolun devamı.
bizde bodur ağaç kullanırız @sozkul abi  :tabe:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

banta örnek var mı hiç abi karşı taraftan nasıl gözükecek diye @ahmetx abinin arşivinde muhakkak vardır  :photo:
valla soyle soyliyim usy katlar gri gorunecek o kesin altlarda biraz gorunecek cok sırıtmaz heralde foto yok bu arada :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

valla soyle soyliyim usy katlar gri gorunecek o kesin altlarda biraz gorunecek cok sırıtmaz heralde foto yok bu arada :icool:
altlarda gözükecek  :kar:

Çevrimdışı harund1k3

@sozkul

Abi tepkim fazla olmuş olabilir haklısın ama burası Beşiktaş forumu Beşiktaş taraftarına Kültürsüz demek aşşağılamak hiç hoş değil. Her türlü tartışmaya açık burası Beşiktaş değerlerine sahip çıkmak kaydıyla.

Çevrimdışı ahmetx

Uçurtmalı stad yapmışlar :D
saçmalamazlarsa çok güzel stad olacak akyazı ben beğeniyorum .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı cursedofdragon

saçmalamazlarsa çok güzel stad olacak akyazı ben beğeniyorum .

toki daireleri nasıl buluyorsun tribünün bir bölümü apartman :D

Çevrimdışı SDemirsoy

Bunlarin burada ne isi var  :lol:
Orada küçük bir sulama çıkışı var herhalde görülsün diye @martin40  :D

Çevrimdışı ademkestane

Az önce radyo sporda ismail er çimin italyadan 60 tırla yola cıktıgını gelen çimin daha çabuk zemine oturan bir hibrit çim oldugunu söyledi. okuyorum bu sarı kum çimin yetiştigi toprakla aynı deniyor. ben buna inanmıyorum ülkemizdeki toprak turunun italyada ki toprakla aynı özellikte olması mumkun degil bence.

Çevrimdışı Efe

inönüde böyleydi :D

@Efe
:akuma: gösterme gordukce deli oluyorum biz sari seride tamam diyelim beterin beteri var :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

toki daireleri nasıl buluyorsun tribünün bir bölümü apartman :D
teras sistemde klasik apartman değil vip tribünleri  :D

Çevrimdışı Efe

Az önce radyo sporda ismail er çimin italyadan 60 tırla yola cıktıgını gelen çimin daha çabuk zemine oturan bir hibrit çim oldugunu söyledi. okuyorum bu sarı kum çimin yetiştigi toprakla aynı deniyor. ben buna inanmıyorum ülkemizdeki toprak turunun italyada ki toprakla aynı özellikte olması mumkun degil bence.
atiyorlar suan daha isitma ustune cimle uyumlu toprak atilacak bu atilanla ayni olcagini sanmiyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı firewater

İsmail Er den sonrasını okumadım. Mabattan sallıyorlar.

Aslında bu stad daki cahilliklerini görünce transfer sezonlarında bizi nasıl keklediklerini daha iyi anlıyorum.

Çevrimdışı ask1903

İsmail Er den sonrasını okumadım. Mabattan sallıyorlar.

Aslında bu stad daki cahilliklerini görünce transfer sezonlarında bizi nasıl keklediklerini daha iyi anlıyorum.

Bravo valla iyi yakalamışsınız. :ok:

Çevrimdışı Serdar

Günaydın dostlar,

İlk foto benden gelsin; herkese mutlu & güneşli günler!

Yahu karıştırdım , gri kum altta sarı kum üsttemiydi , sarı kum altta gri kum üsttemiydi  :evillol:

Çevrimdışı cadavra

Bugün bitane mebran takarlarsa iyi ağlar yok bugun ağ sererler.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

Yahu karıştırdım , gri kum altta sarı kum üsttemiydi , sarı kum altta gri kum üsttemiydi  :evillol:
sari kum yeni serilen duzledikten sonra ısıtma sistemi döşenecek sonrada son kum katmani atilacak çimi bekleyecegiz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tunca.ayyildiz

kadrajı sola doğru genişletip yeni açığıda içine alsaydın bea bu açıdan resim bekliyorum photoshopçuların başını ağrıtcam da  :D @tunca.ayyildiz

Bi isterim bakalım, müsait olursa alırım o açıdan bir foto @ahmetx
Asıl ben SIS yetkililerine önemli bir soru sordurmaya çalışıyorum bugün : )

Çevrimdışı Efe

Bugün bitane mebran takarlarsa iyi ağlar yok bugun ağ sererler.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1 tane serecekler bence aglardan 2 adet serebilirler hatta sermis olmalari gerekiyor 1 tane suan
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Fatih Yağdoğan

Arkadaşlar acaba bizim stad çatısı istenilen renkte ışıklandırılacak  falan denildiydi ayrıca led ekran testleri yapılıyordu bilgisi olan varmı acaba???
Banane abi en büyük BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı selçukaras

Neyse yazarlar hakkinda birsey demek.istemiyorum. ama cok eksik bildikleri kesin.
[ Son Düzenleme: 11 Mart 2016, 11:58:16 selçukaras ]

Çevrimdışı Serdar

Niye inanmıyorsun, İtalya marsta falan mı? Zaten %100 aynı olmasına gerek yoktur sanırım, çimin uyabileceği benzerliktedir. Aynı yada çok benzer olmasa neden İtalya dan getirsinler burada toprak mı kalmadı. İstanbul hariç ama  :lol:

ysariusta

• Ziyaretçi

Ya bu toprak Italyadan gelmisse. Ayrıca neden aynı olamaz. Gayet aynı olabilir. Iki ülkede dünya gezegeninde bulunuluyor. Peşin hükümlü olma bu kadar.

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı eaglekartal

konuşulduysa kusura bakmayında bizim logomuzda olacak dimi.bu şekilde çok saçma Beşiktaşımızı gösteren birşey yok burada bu şekilde kalmaz dimi.

[imghttp://][/img]