Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5490506 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

bizim taraftarlar bilet bulamasın bak o cam duvarlar dayanıyomu oraya inönüde fener derbisinde deniz tarafındaki kale arkasının duvarına çıkanı gördükten sonra bura vız gelir gibime geliyo :)))

20  metre düz kolona  tırmanabilirse elbette 180 cm lik cam panoyu aşar.   :D

ysariusta

• Ziyaretçi

Bu sarı kumun üzerine bişey gelicekmi acaba
Isıtma boruları sonra yine sarı kum sonra çim. Çim serilen toprakla aynı tür toprakta yetişmiş, serilip sıkıştırılacak sonra hibrit lifleri çıkılacak. En üste futbolcu koyacaklar onlarda Bursaya.... Gol atacak

Çevrimdışı sozkul

Affınıza sığınarak soruyorum arkadaşlar... Stadımızın çatısı yıkılmaz di mi? Daha önce yaşadığımız kaza aklıma geliyor. Bu çatıya mebranlar takılıyor. Işıklandırmalar felan derken çatı illa ki bu ağırlığı kaldırıyordur. Ama hep içime bir şüphe düşüyor. Mühendis arkadaşlar cevaplasın. Benimde içim rahat etsin biraz.

Çatının yıkılması için çatı kolonlarının bağlandığı beton blokların içeri doğru yamulması gerekir, çünkü betonun içine konan demir bloğa bağlandı demir kolonlar. çatı ağırlıkdan yıkılırsa stad da yıkılır. :)

Çevrimdışı martin40

Çevrimdışı SDemirsoy

Günaydın dostlar,

İlk foto benden gelsin; herkese mutlu & güneşli günler!

sarı kum işi bugün biter gibi görünüyor teşekkürler fotoğraf için teşekkürler abi :) @tunca.ayyildiz

Çevrimdışı sozkul

müthiş paint bilgimle ... :D

Ben beğenmedim  @ahmetx , neden stadımızın dış cephe güzelliğini ağaçlarla kapatıyorsun.
Karşı kaldırım olur ama, orası zaten yolun devamı.

Çevrimdışı Erhan

Günaydın dostlar,

Yes sarı biter bugün teşekkürler foto için :claps:

Çevrimdışı doganay

Çevrimdışı Oktay

sarı kum işi bugün biter gibi görünüyor teşekkürler fotoğraf için teşekkürler abi :) @tunca.ayyildiz
@SDemirsoy bu çim için en son gün diyolar bide çimler kesin yola çktımı?

Çevrimdışı Efe

kum serilimi bugun bitecek heralde hafta sonuda duzleme yapilir buyuk ihtimal pazartesi ısıtma sistemine baslayacaklar son toprak katmanina dogru gidiyoruz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Nezif

Bunlarin burada ne isi var  :lol:

bunlar sahanın eğimini (düzlüğünü) ölçmek için kullanılan aletler..

Çevrimdışı turklucky

Çatının yıkılması için çatı kolonlarının bağlandığı beton blokların içeri doğru yamulması gerekir, çünkü betonun içine konan demir bloğa bağlandı demir kolonlar. çatı ağırlıkdan yıkılırsa stad da yıkılır. :)
Teşekkürler...

Çevrimdışı aesenkaya

Santra noktası sanırım orası yeri kaybetmemek adına konulmuş olabilir.

Çevrimdışı ahmetx

ahmetx abi kusura bakma ama orada cam olsa daha elegan durmaz mıydı? hatta pleksiglass gibi kırılmaz bir malzeme ile hem sıvı geçişi, tırmanma vb. taşkınlıklar engellenmiş olurdu. tırmanabilmek için de tutamaç gibi alanlar oluşuyor tel olunca.

tahminim hem deplasman tribünün içine 2 sıra hem dışına 2 sıra güvenlik oturtulur. eski açıkta taşkınlık ihtimali olunca 4 sıraya kadar çıkartıyorlardı arayı. yani bilemedim oradan biri elindeki su şişesini rahatça yandaki tribüne atabilir gibi duruyor bunun önüne nasıl geçilecek yaşayarak görüceğiz galiba.
teller ince olduğu için görüntüde pek problem yaşanmamış , pleksiglasda yansıma olduğu için daha kötü görünüm olurdu , ama normal tribün ayrımlarında cam ve türevleri daha doğru tabi ki  çünkü yüksek bölmeler değiller. @tayfunyasar
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

şimdi düşündüm de bursa stadında sarı bantlar çekilmiş fakat karşı tribünde komple sarı gösteriyor böyle bir şey olmaz herhalde bizde  :alala:

Çevrimdışı Erhan

Kot ölçüp traktör arkasındaki mibzer gibi alete bilgi gönderiyor.İnşaatçılar bilir nivo tarzı bişey bu alet.

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı asyakartalı

20  metre düz kolona  tırmanabilirse elbette 180 cm lik cam panoyu aşar.   :D
Hocam benim için pek problem değil :)

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy bu çim için en son gün diyolar bide çimler kesin yola çktımı?
valla bi bilgi yok abi şimdilik :)

Çevrimdışı Yankee

"Membranların şeffaf olmamasının enteresan nedenlerinden tutunda kirişlerin renginin Vodafone'un esas rengi Kırmızı yapılmasının Vodafone tarafından bizzat istendiği gibi konuları konuştuk."

@Yankee  Membranların şeffaf olması gibi bir duşunce olmuş mu ki hiç? Bir de hangi kirişler kırmızı yapılacakmış?
@ErmanS evet düşünülüyomuş fakat üretim yapıcak firmamaya yaptırtamamışlar gibi bir şeyler olmuş. Söylediği şey üst bileziğin üstündeki kolonlar ve kirişlerden kasıttı herhalde. :iblush:

Çevrimdışı Efe

şimdi düşündüm de bursa stadında sarı bantlar çekilmiş fakat karşı tribünde komple sarı gösteriyor böyle bir şey olmaz herhalde bizde  :alala:
onlar boyandi komple bant iptal onlarda
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sozkul

Arkadaşlar bu sarı kumun sarı olması dışındaki diğer özellikleri neler? Dere kumu mu bu?

Çevrimdışı Kartalizm06

Skorbordda bursa 2 Beşiktaş 0 yazıyor :steamed:
Şampiyonluk hasretiyle çok çile çektik,
Geceleri uyumadan sabahlar ettik,
Uçurumlara düşmeden tut elimizi,
Şampiyon ol BEŞİKTAŞIM mesut et bizi!

Çevrimdışı ahmetx

Günaydın dostlar,

kadrajı sola doğru genişletip yeni açığıda içine alsaydın bea bu açıdan resim bekliyorum photoshopçuların başını ağrıtcam da  :D @tunca.ayyildiz

Çevrimdışı SDemirsoy

onlar boyandi komple bant iptal onlarda
banta örnek var mı hiç abi karşı taraftan nasıl gözükecek diye @ahmetx abinin arşivinde muhakkak vardır  :photo: