Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5490327 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı bad75

Bu antrenman kapali hise olmazsa ben bir sey bilmiyorum! Kartal'im yuvasina kavusuyor beee  :ishock:
https://twitter.com/serdarsaridag/status/708197509248593920
bu antrenmana 50 TL lik bilet bas. satılmayan 1 tane kalırsa adımı değiştiririm. ;)

Çevrimdışı mmeteris

Bu arada san mames' in göl olmasının bir sebebi hibrid olma/olmama durumu olabilir mi? Eğer hibrid değilse suyun aşağıya çekilmesi zor olabilir. Çünkü benim bildiğim 20cm lik lifler suyun toprak altına daha süratli ilerlemesini sağlıyor. Bilmiyorum yanılıyor da olabilirim. Ben bizde benzer bir durumun yaşanmayacağını düşünüyorum

Kartal Gol Gol Gol

Çevrimdışı ahmetx

Bu arada san mames' in göl olmasının bir sebebi hibrid olma/olmama durumu olabilir mi? Eğer hibrid değilse suyun aşağıya çekilmesi zor olabilir. Çünkü benim bildiğim 20cm lik lifler suyun toprak altına daha süratli ilerlemesini sağlıyor. Bilmiyorum yanılıyor da olabilirim. Ben bizde benzer bir durumun yaşanmayacağını düşünüyorum

Kartal Gol Gol Gol

drenajla ilgilidir , SIS bu konuda çok başarılı Avrupa şampiyonasında Donbas arenada hiç bir sıkıntı olmadı.

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ozan062

çok uzatmayayım sana bir önerim var.. bu hayran kaldığın kareografileri yapan tribünlerden birine yatay geçiş yap.. çünkü bu kulübün kültürüyle uzaktan yakından alakan yok..

senden olmayanı dışlamak,,

bizim kültürümüze en yakışmayan davranış türüdür.. Yakışmıyor hocam yani senin özelinde değil bize yapıcı eleştiri yapmıyorsun diyorsunuz ama kendiniz daha beter gömüyorsunuz yahu:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı tayfunyasar

binlerce taraftar yeni açıktan güvenliğe rica edip stada girmek için dolmabahçeden yürüyüşe geçti  :ebebe: :ebebe: :ebebe: :ebebe:
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

Ya bu @Efe nasıl esnaf gün batacak daha dükkanı açmadı  :icool:
actim actim merak etme yarim saatir yazilanlara bakiyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tangaz

futbol forumunda durumlar nasıl @tangaz hocam.  :icool:

her zamanki gibi düşük katılımlı üstadım @ahmetx 
yapı denetim bölümü daha aktif  :D
malum bizde kamyonu tarlayı satan müteahhit olur  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı harund1k3

@harund1k3 sen nerden biliyosun başka takımın taraftarı olduğunu sadece şüphe üzerine adam moderasyonda başka takımın taraftarı olsa çoktan uçmuştu..
banada necmi abinde dahil zamanında başka takımın taraftarımısın..troll müsün dendiğii olmuştur ..bilmem anlatabildimmi

Ben beşiktaş taraftarına böyle bir terbiyesizliği sadece başka takım taraftarından beklediğim için öyle dedim. Moderasyondan değil Beşiktaş yönetim kurulundan olsun hatta Beşiktaş Başkanı olsun kimse beşiktaş taraftarına bu kadar terbiyesiz şekilde konuşamaz. Başkanlar, yönetim kurulları, futbolcular geçicidir baki kalacak tek şey Beşiktaş ve taraftarıdır!

Burada bana neyi savunuyorsunuz abi? Ben bazen bu forumdaki karşı muhalefet algısına anlam veremiyorum adam Beşiktaş taraftarına neler demiş ben bu adam beşiktaşlı değil diyince o Moderasyondan demenin ne anlamı var ben anlamıyorum.

Çevrimdışı firewater

Onla ilgili Erol abiyle konuşmuştuk. Şu resimdeki bayraklardan biri de bendeydi. Çok sıkıntı oldu. Arkadan bağıranlar karşı tribünü
göremiyorum. Yada ben sallıcam bırak diyenler. Birbirini gözünü çıkarıcaklar nerdeyse. Bunu ancak Yeni açık en altta yaparsın
onda da çok uzun süre olmaz gol olduğunda yada yarı ve maç başında sallarsın. Ki onda bile göremiyorum dedikleri için indirmek zorundasın.

Hayır bu şekilde değil kale arkalarının en aldında daha büyük bayraklar olması ve gollerde felan direkt olarak sallanması. İspanya tiribünlerinde çokça var bu uygulama.

Ayrıca çarşının çan ve zile dönüşüde çok olumlu ve bizim tribün geleneklerimize uygun bir gelişme.

Benim tek korkum kimsenin yerine oturup ortalarda öbeklenmesi. bununda çözümünü bulmaları gerekiyor.

Çevrimdışı tayfunyasar

misafir tribünü ayrımını ben beğendim gayet ideal

ahmetx abi kusura bakma ama orada cam olsa daha elegan durmaz mıydı? hatta pleksiglass gibi kırılmaz bir malzeme ile hem sıvı geçişi, tırmanma vb. taşkınlıklar engellenmiş olurdu. tırmanabilmek için de tutamaç gibi alanlar oluşuyor tel olunca.

tahminim hem deplasman tribünün içine 2 sıra hem dışına 2 sıra güvenlik oturtulur. eski açıkta taşkınlık ihtimali olunca 4 sıraya kadar çıkartıyorlardı arayı. yani bilemedim oradan biri elindeki su şişesini rahatça yandaki tribüne atabilir gibi duruyor bunun önüne nasıl geçilecek yaşayarak görüceğiz galiba.
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı Erdem Çözer

senden olmayanı dışlamak,,

bizim kültürümüze en yakışmayan davranış türüdür.. Yakışmıyor hocam yani senin özelinde değil bize yapıcı eleştiri yapmıyorsun diyorsunuz ama kendiniz daha beter gömüyorsunuz yahu:))

senden olmayanı dışlamakla ilgisi yok.. adamın Beşiktaşlılıktan haberi yok üstüne gelmiş kendi taraftarına hakaret ediyor.. böyle adamları nerede görsem aynı şeyi söyler/yazarım
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Oktay

Ben beşiktaş taraftarına böyle bir terbiyesizliği sadece başka takım taraftarından beklediğim için öyle dedim. Moderasyondan değil Beşiktaş yönetim kurulundan olsun hatta Beşiktaş Başkanı olsun kimse beşiktaş taraftarına bu kadar terbiyesiz şekilde konuşamaz. Başkanlar, yönetim kurulları, futbolcular geçicidir baki kalacak tek şey Beşiktaş ve taraftarıdır!

Burada bana neyi savunuyorsunuz abi? Ben bazen bu forumdaki karşı muhalefet algısına anlam veremiyorum adam Beşiktaş taraftarına neler demiş ben bu adam beşiktaşlı değil diyince o Moderasyondan demenin ne anlamı var ben anlamıyorum.
'' Muhtelemelen başka takımın taraftarı zaten. @Necmi Abi şu arkadaşı forumdan uzaklaştıralım abi ''  böyle kesin hükümler vermen üzere ben sana cevap yazdım

Çevrimdışı Oguzhan1903

La Vittoria Sara Nostra !

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı turklucky

Affınıza sığınarak soruyorum arkadaşlar... Stadımızın çatısı yıkılmaz di mi? Daha önce yaşadığımız kaza aklıma geliyor. Bu çatıya mebranlar takılıyor. Işıklandırmalar felan derken çatı illa ki bu ağırlığı kaldırıyordur. Ama hep içime bir şüphe düşüyor. Mühendis arkadaşlar cevaplasın. Benimde içim rahat etsin biraz.

Çevrimdışı Anıl

Affınıza sığınarak soruyorum arkadaşlar... Stadımızın çatısı yıkılmaz di mi? Daha önce yaşadığımız kaza aklıma geliyor. Bu çatıya mebranlar takılıyor. Işıklandırmalar felan derken çatı illa ki bu ağırlığı kaldırıyordur. Ama hep içime bir şüphe düşüyor. Mühendis arkadaşlar cevaplasın. Benimde içim rahat etsin biraz.
Daha önce yaşadığımız kaza çatının dayanıksızlığından değildi, parçalar yerine takılırken vincin çarpması sonucu devrilmişti. Hiçbir sıkıntı olmaz :)

Çevrimdışı Oktay

mühendis arkadaşlar ????

Çevrimdışı firewater

a sporda bu günkü haberi veriyor futbolcularla röportajı veriyor stada döndüğünde eski görüntüye dönüyor
bazı koltuklar takılmamış saha drenajı yeni başlamış şurda bile algı oynaması yapıyorlar ya sanki eski halini verince stadın bitimimi uzayacak :D

Necmi Abi Şu Ermana nasıl ulaşılır ne gibi organizasyon yapılır ama Stad ile ilgili vinçlerin çıktığı hafta "O vinçler yaza kadar orada durur o stad da gelecek sezona belki yetişir diye dalga geçmişti 2ay önce"

Aspor başta olmak üzere hiçbir muhabir, yorumcu hatta Beşiktaş sipikerlerinin çoğu bile hiç birşey bilmiyor.

Sahi bu işi yapıp bir dünya para kazanmak bu kadar kolaymı?

Ben 24 saat burayı takip etsem o kadar para alan muhabirlerden çok daha iyi bilgi veririm.

Dün Fırat son 7 mebran kaldı kapanmasına diye twit atmış. Ulan mal stada gittin saymandamı yok demezlermi adama?

Çevrimdışı Erdemm

Aman Allah korusun ne yaptın yawwww...  :lol: :lol:

Hayırlı cumalar olsun.. Güzel keyifli günler yaşanıyor bu kadar yıl sonra...
Allah bozmasın..

Çevrimdışı sozkul

@sozkul abi ciddiye alıp cevap vermeye bile değmez abi. Muhtelemelen başka takımın taraftarı zaten. @Necmi Abi şu arkadaşı forumdan uzaklaştıralım abi. kimse Beşiktaş taraftarına böyle edepsizlik edemez.

Olur mu öyle Harun, bu asıp kesmeci tavırlardan hiç hazzetmem, Foruma daha çok bozulurum ben bu kadar kolay adam uzaklaştırılırsa, ayrıca Çarşı'nın pankartlarına ilişkin yorumu doğruydu Özay'ın. Fakat yanlışlar doğruları fazlaca götürüyor eksiye düşüyordu.
Ayrıca herkese hatırlatmak için fırsat olsun bu olay, çünkü bir tek Özay yapmıyor, bu kadar kolay genelleme yapmamak lazım. Yoksa herkesin bir fikri var ve kimse  birbiriyle aynı düşünmek zorunda değil.
Mesela bu güzel bir tartışmaydı. Yazık oldu.
Kareografiye karşıyım ben mesela, ama bişey organize edilirse ve benim koltukta varsa bir tabela tabiiki kaldıracağım.
Kareografide ayırt edici birşey yok bence. nekadar çok para harcarsan okadar ses getiren birşey yaparsın, Açlık oyunlarının oyun kurucularını getirirsen çok muhteşem birşey yaparsın iyide para tutar tabii.
yeni stad da Çarşı türü  birşeylere dokunan pankartlara izin verilmeyeceğini biliyoruz. Kareografi yaptığındada kalıcı olan verdiği mesaj olabilir.  Mesaj içeren şeyde ancak kulübün ve ülkenin izin verdiği şeyler olabilir.  Yani taraftar gruplarının ön plana çıkmasını engelleyen bir sistem var artık.
küfürsüz besteler ve şarkılar önemli bir silah olabilir ancak. O konuda da Beşiktaş taraftarına çok güveniyorum.

Çevrimdışı turklucky

Aman Allah korusun ne yaptın yawwww... :lol:

Hayırlı cumalar olsun.. Güzel keyifli günler yaşanıyor bu kadar yıl sonra...
Allah bozmasın..
Ne bileyim ya... Kendimi bildim bileli Beşiktaşlıyım. Muhteşem bir stada kavuşacağız. Her ihtimali sorgular oldum. Kafayı yiyeceğim bu gidişle zaten  😀