Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5489827 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı KUMANOVALI

Günaydın Beşiktaş Arena
Hayırlı işler
Hayırlı cumalar
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı merzifonkartali

2 ay önce Bursa maçına gelmek için uçak bileti almıştım. Eğer stad 9 nisanda açılırsa süper olur, tabi maça bilet bulabilirsek  :busted_cop:
O Sene, Artık Her Sene...

Çevrimdışı Emre.Guler

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Sekosese

Günaydın Arena fotolar gelsin yavaştan.  :tabe:

Çevrimdışı ahmetx

@Efe bak başkan eski açığın üstünün saydam membranlarla kapatılacağından bahsediyor  :evillol:

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tayfunyasar

Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı tayfunyasar

Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı ahmetx

misafir tribünü ayrımını ben beğendim gayet ideal

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ensdndr

Membrane serimi için bugün hariç son 4 gün sayıyoruz şimdi dimi ? Yani haftaya Salı akşamı membrane serimi bimiş ve çatı tamamen kapanmış olacak. Ön kısma yerleştirilecek olan şeffaf malzeme bakalım ne kadar sürecek? 15 gün sürse nisan başı çatı ile ilgili bir iş kalmaz . Bu arada da zemin işlemleri son aşamaya gelecek gibi. Ama beni en çok düşündüren stadyum içi ortak gezinme alanları ve çevre düzenlemesinin yetişmeyecek olması. Bütün bunlar önümüzdeki sezona kadar sürecek gibi duruyor.
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı ahmetx

anlaşılan o ki tribünler gayet aydınlık olacak  :super:

Çevrimdışı doctore

Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı Oktay

@sozkul abi ciddiye alıp cevap vermeye bile değmez abi. Muhtelemelen başka takımın taraftarı zaten. @Necmi Abi şu arkadaşı forumdan uzaklaştıralım abi. kimse Beşiktaş taraftarına böyle edepsizlik edemez.
@harund1k3 sen nerden biliyosun başka takımın taraftarı olduğunu sadece foruma karşı çirkin üslup 7 gün   moderasyonda başka takımın taraftarı olsa çoktan uçmuştu..
banada necmi abinde dahil zamanında başka takımın taraftarımısın..troll müsün dendiğii olmuştur ..bilmem anlatabildimmi

[ Son Düzenleme: 11 Mart 2016, 10:20:04 Oktay ]

Çevrimdışı Emre S. Sönmez

Gunaydin herkese,umarim bu haftasonu membrran serimi biter,cim heyecanina yelken acariz,resmen tarihi gunler yasiyoruz...icimizdeki heyecan bambaska  :halay: :halay:
Edirne koprusu tastan var mi buyuk BESİKTAS'tan ! BJK:16251

Çevrimdışı tangaz

Günaydın dostlar. dost demişken...

BEŞİKTAŞIN BEŞİKTAŞTAN BAŞKA DOSTU YOK !!!
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı tugozcan

Çevrimdışı ahmetx

Ya bu @Efe nasıl esnaf gün batacak daha dükkanı açmadı  :icool:

Çevrimdışı Emre S. Sönmez

Edirne koprusu tastan var mi buyuk BESİKTAS'tan ! BJK:16251

Çevrimdışı eniscan667

@harund1k3 sen nerden biliyosun başka takımın taraftarı olduğunu sadece foruma karşı çirkin üslup 7 gün  moderasyonda başka takımın taraftarı olsa çoktan uçmuştu..
banada necmi abinde dahil zamanında başka takımın taraftarımısın..troll müsün dendiğii olmuştur ..bilmem anlatabildimmi
bana da dün sazan dendi.Ne güzel.forumda hakaret yasak ama yönetici olduğu halde rahatça edilebiliyo.
[ Son Düzenleme: 11 Mart 2016, 10:22:22 Oktay ]

Çevrimdışı Erhan

Çevrimdışı cursedofdragon