Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5490426 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sozkul

Günaydın arkadaşlar,
stad ne zaman bitiyor?

Çevrimdışı Altuğ

Günaydın Beşiktaş Arena

Özay arkadaşın söylediği gibi her maç küfürden kulübe dünya kadar ceza kesiliyor. Sırf o cezaya giden paralarla en iyi şekilde koreografi organizasyonları düzenlenebilirdi. Kulüp düzenler veya düzenlemez sponsorlar bile böyle bir show için bütçe ayırırlar diye düşünüyorum.

iPhone'umdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Çevrimdışı harund1k3

Şu yazdıklarını tekrar bak @Özay,  . Ben hayatımda bir meseleyi iyi bilipde böyle genellemelere ihtiyaç duyan birisiyle tanışmadım henüz.
Şunları aradan çıkarsan yazdıkların hiç anlam kaybetmiyor, görüşlerine bukadar güveniyorsan bu aşağılayıcı saldırgan ifadelere neden gerek duyuyorsun kendine bir sor lütfen.

Benim için en yıpratıcı olanı "Sahi siz kültürün ne olduğunu bilir misiniz? " deyip arkasından kahkaha atman oldu.

@sozkul abi ciddiye alıp cevap vermeye bile değmez abi. Muhtelemelen başka takımın taraftarı zaten. @Necmi Abi şu arkadaşı forumdan uzaklaştıralım abi. kimse Beşiktaş taraftarına böyle edepsizlik edemez.

Çevrimdışı harund1k3

Günaydın Beşiktaş Arena

Özay arkadaşın söylediği gibi her maç küfürden kulübe dünya kadar ceza kesiliyor. Sırf o cezaya giden paralarla en iyi şekilde koreografi organizasyonları düzenlenebilirdi. Kulüp düzenler veya düzenlemez sponsorlar bile böyle bir show için bütçe ayırırlar diye düşünüyorum.

@Altuğ kimse küfür etmesin ona bişey diyen yok. Adam burada Beşiktaş taraftarına Kültürsüz diyor dalga geçiyor sen burada onu destekliyorsun. Söyleyecek bişey bulamıyorum.

Çevrimdışı sozkul

Günaydın Beşiktaş Arena

Sende "...Siz sadece 1 maç küfretmeseniz o parayla sene boyunca her maç koregrafi yapılır. Bu yüzden küçük emrah ayaklarına yatmayın bence...." böyle diyorsun yani.

İnsanlara küfür etmemeyi öğretmek lazım, bunu bir davranış biçimi haline getirmek lazım @Altuğ,  onları aradan temizlemek lazım. "Aaaa kareografi yapacakmışız küfüre giden parayla"  diye insanların küfür etmeyi bırakacağını mı sanıyorsun?

ysariusta

• Ziyaretçi

Vallahi Necmi bey hiç şaşırmadım yazdıklarınıza. Yine alakalı alakasız her şeyi sıkıştırmışsınız. Ben size şimdi ''her şeyi en iyi ben bilirimci'' olmuşsunuz desem muhtemelen kabul etmeyeceksiniz ama diğer forumlarda ve sözlüklerde hakkınızda bunlar yazılıyor :) Bu yüzden herkesi yaftalamadan önce ne olur biraz da söylediklerine kulak verin. Yoksa kimse bir arpa boyu yol gidemez.

Daha kaç defa yazmam gerekecek bilmiyorum ama mesele şu;

''koreografi müsamere işidir''  bunu söyleyen insanlara saygı duymam. Süt siyahtır gibi bir önerme.

''koreografi maliyeti 100 bin lira''  ben buna açıklık getirmek için yazdım; maliyeti 10-20 bin arası. Bu sadece ilk sefer için, daha sonra her birisi için 5 bin liralara düşüyor. Bugün anadolu kulüplerinin taraftarları bile koreografi yapıyor. Siz g.saray'dan o kadar etkilenmişsiniz ki koreografi denince direkt aklınıza onlar geliyor ama değil. Ayrıca küfür meselesini karşılaştırılsın diye buradakilerden bağımsız olarak açtım. Çarşı kapalıda iken o yıl yediğimiz toplam küfür cezası 2 milyon liraydı. Geçen hafta tek maçtan yediğimiz ceza 150 bin lira. Birisi koreografi maliyeti mi dedi?

''çubuklu pankart kültürü bizimdir''  kültür tektir doğduğu yere aittir. Dünyanın her köşesinde italyan pankartı italyan pankartıdır. Bu bizim kültürümüz gibi uçuk şeyler yazan arkadaşa binaen yazıldı.

''çarşı her yerde bir numara''  bakın ben bir karşılaştırma ya da kıyaslama yapmıyorum. ben size diyorum ki koreografi yapan her tribün dikkat çekiyor. Ben yabancı taraftar forumlarında defalarca g.saray ve f.bahçe postları gördüm. Hatta bunları geç Mersin ve Samsunspor örnekleri bile vardı. Bizim hem stadsızlıktan hem de o tür işlerde geri kalmamızdan ötürü esamemiz dahi okunmuyor 4-5 yıldır. Eskiden çok fazla görürdüm ancak sıfırı tüketme noktasına geldik. Bizim tribünlerimiz daha doğur dürüst dolmuyor bile siz neyden bahsediyorsunuz?

Beşiktaşlı olmam dürüst olmama engel değil ki siz de öyle olun bence. Ben olmayan bir şeyi söyleyecek kadar kör değilim. Mesela nasıl ki marş denince türkiye'deki bütün taraftarlar birleşse elimize su dökmez ise işin görsel kısmında da durum yukarıda bahsettim gibidir. Şundan 6-7 yıl önce kapalıdaki bir kısım insanlara forma giydiremiyorduk. Mavi,  kırmızı kazakla sete çıkan ''abiler'' vardır. Çarşı berlin'den dostlarımız gelince bu ne rezillik diyordular. Bu arada ultras görmek istiyorsanız Çarşı Berlin'e bakın. Şu stad onların elinde olsaydı koreografi ne demekmiş görürdünüz.

Ben bunları erol isimli tribün emekçisinin gazına gelinmesin diye yazıyorum. O arkadaşımız ne diyorsa aynısını söyleyen binlerce insan ortaya çıkıyor. Yani kusura bakmasın kimse ama fikir hamallığı yapmak yerine herkes kendi fikrini edinsin. Erol bu işleri yapamayabilir ama ben bizzat biliyorum ileride yapacak olan insanlar var. Durup dururken koreografi çocuk işidir derseniz yarın bir gün o çocuk biz olacağız. Bu yüzden biraz sakin olunsun.

Bu arada söylediklerim meclisten dışarıdır. Tekrar tekrar aynı şeylere takılıp kalınmasın.
Sen insanlar fikir beyan edince hakaret ediyorsun. Onu ne yapalım?  Aklında olsun burada fikir beyan eden kimse başka forumlarda hakkında ne yazılır diye düşünmez. O nedenle bırak yabancı forumlardan bize ne. Yazında bulunan hakaret unsurları için mod süreni kontrol edicem. Mobildeyim. Daha fazla devam etmemeni ne yazmışım ben yea şeklinde vereceğin tepkileri önce kendine vermeni tavsiye ederim.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Günaydın arena kartalları.Hasretle  bekliyoruz  27 tır şuradan kalktı  şurada mola verdi çay içiyor  haberlerini

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

a sporda bu günkü haberi veriyor futbolcularla röportajı veriyor stada döndüğünde eski görüntüye dönüyor
bazı koltuklar takılmamış saha drenajı yeni başlamış şurda bile algı oynaması yapıyorlar ya sanki eski halini verince stadın bitimimi uzayacak :D
@Necmi kardeşim bu avellere  verilecek en güzel cevap 27  tırın önümüzdeki hafta stada  dayandığı an olacak.Göreceğim ozaman o  oynadıkları  algılarının  aldığı  hali.

Çevrimdışı Altuğ

@Altuğ kimse küfür etmesin ona bişey diyen yok. Adam burada Beşiktaş taraftarına Kültürsüz diyor dalga geçiyor sen burada onu destekliyorsun. Söyleyecek bişey bulamıyorum.

@harund1k3 sadece tek bir noktayı hedef aldım kimseyi desteklediğim yok.

Çevrimdışı sozkul

@Necmi kardeşim bu avellere  verilecek en güzel cevap 27  tırın önümüzdeki hafta stada  dayandığı an olacak.Göreceğim ozaman o  oynadıkları  algılarının  aldığı  hali.

biz Adana'da avil derdik hocam.. :)

ysariusta

• Ziyaretçi

Günaydın arena kartalları.Hasretle  bekliyoruz  27 tır şuradan kalktı  şurada mola verdi çay içiyor  haberlerini
Tırcılara iş düştü.

Çevrimdışı harund1k3

Aslinda boyle bu tirlara bir karsilama falan yapilabilir taraftar tarafindan baya eglenceli olabilir :)))

Çevrimdışı YunusEmre

günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar.. bursa maçı için @Necmi abi en ufak olayda maç yarıda kalır demiş ama bence olay çıkmaz o maçta.. deplasman yasağı var biz bize olacaz baskıyı da kurabildik mi bombalarız herkesi.. haa yönetim buz eritme niyetine tribünleri açmayı planlıyorsa işte orda durulmalı ben ne bursa ne fener ne de gs taraftarını bu stad burda olduğu müddetçe tribünde görmek istemiyorum eminim ki sizler de istemiyorsunuzdur..

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Tırcılara iş düştü.
@Yunus   Gümrükçüler  abi ???? :lol:  Onları da  atlama.Birde  bizim yol habercilerini.KAfile  şurada  şimdi  burada  haberleri.

Çevrimdışı Altuğ

Sende "...Siz sadece 1 maç küfretmeseniz o parayla sene boyunca her maç koregrafi yapılır. Bu yüzden küçük emrah ayaklarına yatmayın bence...." böyle diyorsun yani.

İnsanlara küfür etmemeyi öğretmek lazım, bunu bir davranış biçimi haline getirmek lazım @Altuğ,  onları aradan temizlemek lazım. "Aaaa kareografi yapacakmışız küfüre giden parayla"  diye insanların küfür etmeyi bırakacağını mı sanıyorsun?

Hayır abi sanırım yanlış anladınız beni.

Çevrimdışı Eyüp Emir

günaydın ve hayırlı cumalar arkadaşlar

Çevrimdışı Serdar

Herkese günaydın hayırlı işler hayırlı Cumalar.

Çevrimdışı enemy1903

Çevrimdışı harund1k3

@Altuğ yanlis anlama. tamam kimse kufur etmesin ama dusun adam bir dunya besiktas taraftarina sallamis, sen onun icinden tek hakli veya tartisilabilecek seyi alip bu konuda hakli demissin. Sorun biraz burada.

Çevrimdışı İhsan

Günaydın.

Merakla bekliyoruz: Bakalım ilk GÜNCEL foto kimden gelecek ?! :alala:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı bad75

yahu 9 Nisan da stad açılacak dendi ya... Artık rüyalarıma giriyor o gün. Bırakın Bursa takıntısını. Vodafone arena Açılışı Bursa ile yapıldı lafı kaç kere kullanılır ki zaten. İnşallah açılır da koyar geçeriz. Tek derdimiz bu olsun

Çevrimdışı ozan062

yahu 9 Nisan da stad açılacak dendi ya... Artık rüyalarıma giriyor o gün. Bırakın Bursa takıntısını. Vodafone arena Açılışı Bursa ile yapıldı lafı kaç kere kullanılır ki zaten. İnşallah açılır da koyar geçeriz. Tek derdimiz bu olsun

normalde ben Beşiktaşımız hakkında uzuun yıllardır rüya görmem,, gördüysem akılda kalmadı yani ve geçen gün 9 Nisan 9 Nisan diye diye uyandım :D vallahi o günde acılmazsa yani söylenene göre nisan sonuna kayarsa ben yine eleştiri bombardımanına kendimce tutucam çnk resmi agızzdan demeselerde yol oraya çıkıyor sonucta:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ahmetx

Kazan'dan stada giden efsane ağaçlı yolu bir şekilde stadın etrafına kadar uzatmalıyız :claps:
müthiş paint bilgimle ... :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Erdem Çözer

Bizim taraftarın en sevmediğim huyu bazı kişiler bilmedikleri şeyler hakkında öyle güzel ahkam kesiyorlar ki sanırsın 40 yıldır o işi yapıyorlar.

Öncelikle şunu sorayım sopalı pankart ne zaman bizim kültürümüz oldu? Sahi siz kültürün ne olduğunu bilir misiniz?  :lol: Bizim tribün adına bir pankart kültürü varsa o da nükteli ve suya sabuna dokunan bir fikir yapısıdır. Şekil olarak değil ama içerik olarak bir kültür oluştu genel olarak. Ancak bu hiçbir şeyin bahanesi olamaz.

Şu an daha adını dahi yazamadığınız koreografi dünya tribünlerinin en etkili gövde gösterisidir. Bir tribün isim yapmak istiyorsa insanların aklına kazınacak görsel şovlar mutlaka yapmalıdır.

Bizim ülkemizde bunu gs tribünleri çok yapıyor ama ortaya koydukları şovlar etkin olmadığı için kalıcı bir iz bırakamadılar. Sadece bol bol koreografi yapan bir tribün olarak biliniyorlar ki bu bile güzel bir şey. Mesela fb tribünleri de ucundan kıyısından girdi bu işe ve yaptıkları 2 koreografi ultras forumlarında gs'den çok daha beğeni topladı.( kel adamlı olan ve amblemi sığdırmadan yaptıkları)

Bu işleri sabaha kadar kötüleseniz de değerinden bir şey kaybetmezler. Ayrıca maliyetleri de öyle uyduruduğunuz gibi 100 bin lira filan değil; 15-10 bin lira arası. Bu sadece ilk görselde oluyor daha sonra o kartonlar tekrar kullanıldığı için maliyet çok daha düşüyor. Taraftar bunun için yardım topluyor, yetmediği kadarını da yönetimden insanlar karşılıyor. Siz sadece 1 maç küfretmeseniz o parayla sene boyunca her maç koregrafi yapılır. Bu yüzden küçük emrah ayaklarına yatmayın bence.

Velhasılıkelam bu işler ciddi emek işleri. Bol keseden atıp kendinizi ve beraberinizde tribünlerimizi komik duruma düşürmeyin.

kareografi ciddi emek işiymiş :) yönetimin parasını verdiği kartonları her kotuğa yerleştirip maçta kaldırmak mı yoksa hazırlanmış pankartı çatıdan indirmek mi zor olan?

asıl zor olan Liverpool'la oynadığımız şampiyonlar ligi maçındaki gibi tribün şovlardır.. o bütünlüğü sağlamaktır asıl zor olan ve şu çok önemsediğin forumlarda asıl bunlar konuşulur..

görsel şov herkesin dikkatini çeker, konuşur paylaşır ama asıl tribün şovları yıllarca konuşulur..

çok uzatmayayım sana bir önerim var.. bu hayran kaldığın kareografileri yapan tribünlerden birine yatay geçiş yap.. çünkü bu kulübün kültürüyle uzaktan yakından alakan yok..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba