Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5491939 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ne san mames patlamışmı ,, :)

Bu dış görünüşü manken gibi olup 2 kelam laf edince beyni olmadığı anlaşılan erkeklere benzedi.. :D

Çevrimdışı Efe

https://twitter.com/ovuncozdem/status/708038091743830016

Ses sistemi denemesi Övünç Özdem video paylaşmış

işte herkes görsün kapalı üst orta 415-416 inşaat sırasında yarım saat oturmuştum o kapının biraz üzerinde müthiş :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozan062

abilerim kardeşlerim bizim stadın zeminine alttan ısıtma olacak suanda oynan athletic bilbao valencia maçında sicim gibi yağmur yağıyor alttan ısıtma olduğu için bizim zeminde bu tarz balçık çamurlar olur mu ?
" daha önce böyle birşey sorulduysa özür diliyorum "

yaşıyarak anlayabiliceğimiz birsey ne desek boş
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Turgay.BJK

• Yavru Kartal
  • *
  • 10 Mart 2016, 23:36:23
  • Kafanın Tavana Değdiği Yer...
  • Aslolan Hayattır! Hayatta BEŞİKTAŞ!
Bana hala bursa maçı çok zor görünüyor. Daha çok eksik var....

İnşallah açmış olmak için açılmaz. Adam gibi herşeyi bitsin 4x4 lük şekilde açılsın.

Ayrıca bursa maçını açılış maçı olarak gösterip lavukları ekstra motive ederek şampiyonluk yolunda kendimize işi zorlaştırmaya gerek yok bence.

Umarım daha sonraki maçlarda yapılır açılış. Bursa maçı yanlış seçim olur.

| Beşiktaş JK |

Çevrimdışı dj_dellyy

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  1 dk.1 dakika önce
4) Stadın aydınlatması çatının altından yapılacak..
Işıklandırma için 408 adet projektör kullanılacak..

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  1 dk.1 dakika önce
5)Stadın üst kısmı kırılmaz cam korkuluklarla kapatılacak.
Onun üstüne ise reklam panolarının gelmesi planlanıyor
[ Son Düzenleme: 10 Mart 2016, 23:40:11 dj_dellyy ]

Çevrimdışı sallapati

Her gun stada biriniz giriyor..hepinizin cebinde 2k, 4k kameralar var.. Neden full hd video cekip youtube a koyan olmuyor hic?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

işte herkes görsün kapalı üst orta 415-416 inşaat sırasında yarım saat oturmuştum o kapının biraz üzerinde müthiş :)

Kesinlikle öyle abi , birde videoda sahanın önemli bir kısmı direk güneş almıyor  çim için gerekli ışınlar geçiyor olabilir mi abi çünkü baya gölge kaplamıştı sahayı

Çevrimdışı ozan062

ahaaa

camlar göründü,, tokidekide  bu sekil bildiğim kadarıyla,, bunun bir handicapı vardı ama unuttum cok soyluyorlardı sikayet ediyorlardı , dısarıdan gelen rüzgar hakkında

https://twitter.com/firatgunayer/status/708044390204350464
[ Son Düzenleme: 10 Mart 2016, 23:46:54 ozan062 ]

Çevrimdışı canergiray77

Ne san mames patlamışmı ,, :)

Bu dış görünüşü manken gibi olup 2 kelam laf edince beyni olmadığı anlaşılan erkeklere benzedi.. :D
gerçekten patlamış ama yağmurda felaket yağıyor :D bizim stadyumda böyle birşey olur mu diye çok tırsmaya başladım sanırım kafayı yedım  :alala:
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı ozan062

reklam panoları diyor yalnız

bu nasıl birşey yav bayagı sasırdım suan,, muhtemelen geçen dikdörtgen birşey vardı,,tabelanın üstünde, onu stadın bircok yerine koyucaklar reklam niyetine olabilir mantıklı

https://twitter.com/firatgunayer/status/708045437421363201

çok güzell
[ Son Düzenleme: 10 Mart 2016, 23:46:18 ozan062 ]

Çevrimdışı Efe

Kesinlikle öyle abi , birde videoda sahanın önemli bir kısmı direk güneş almıyor  çim için gerekli ışınlar geçiyor olabilir mi abi çünkü baya gölge kaplamıştı sahayı

çim için yapay günbeş ışığı makinalarıda gelecek gerektiğinde kullanılacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Savaş

Ş kareografiye laf atanlara ayrı bir sinir oluyorum.

Ya arkadaşım adam bunu yaparken ya kendi cebinden veriyor yada yardım kabul ediyor. Hadi bunu geçtim aylarca emek veriyor. Sen kim oluyosun da bu emeğe iğrenç,rezil diyebiliyosun oturduğun yerden??

Çok beğendiğin renkli kareografilerini kendi ceplerinden mi yapıyorlar sanıyorsunuz? Alayı yönetim destekli.

Madem begenmiyosun yap bi organizasyon koy cebinden paranı ayarla etrafındaki insanları kendin yap kareografini karışan yok.

Ama oturduğunuz yerde  milletin emeğine laf atmayın! Ayıp ya.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı canergiray77

o yağmura bakılırsa bence henüz patlamamış o zemin..
evet türkiyedekine göre kıyaslama yaparsak aynen öyle ama avrupaya göre bence patlamış özellikle orta sahada ne top yuvarlanıyor nede insanlar yürüyor  :akuma:
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Efe

çatının kaplanması için 7 parça kaldı deyince okumayı bıraktım ben :)
gidip görüyorlar sonrada atıyorlar 10 tane kaldı ayrıca ön tarflarıda boş olarak görüyorlar ama yinede bilmeyenlere atıyorlar  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tangaz

san mames ve yağmur konusunda yapılan yorumlara ilave etmek istiyorum. şayet alt katmanlar kum+mıcır yeteri geçirgenlik de ise böyle bir manzara yaşanması doğru mühendislik uygulaması ile olmayacaktır. uygun ölçüde boru çapı ve emme işlemini yapacak pompa kapasitesi seçilirse zeminde göllenme olmaz. ama kalkıp örneğin 20ton/saat su birikme olasılığı olan yüzeye kapasitesi 10 ton/saat olan boru koyarsanız ya da boru çapınız uygundur ama debisi 20 ton/saat den küçük vakum pompası koyarsanız göllenme olur.

doğru mühendislik uygulamalarında sürprize yer yoktur. mühendislik de her şeyi daha mükemmel hale getirebilirsiniz. ölçemediğiniz hiç bir şeyi geliştiremezsiniz...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Kemal

çatının kaplanması için 7 parça kaldı deyince okumayı bıraktım ben :)

Aynen bende

Çevrimdışı Ozzy03

Bu merdivenler sarı bant nedir?  bu uygulama çağ dışıdır...
Ben hiç beğenmedin. Gereksiz işlerin hepsi Türkiyede. Ne meraklılar sarıda, Türkiyede %99ninde stadlarda sarı merdiven veya sarı bant var.
Biri FİFA kuralı demiş, FIFAda böyle bir kural yok.

Çevrimdışı cem1903

kayıt olalı 1.5 yıl olmuş, vay be. hakikaten hızlı geçiyor zaman. sürekli giriş yapmadan takip eden, pek yazı yazmayan ekiptenim. ama birkaç konuda fikir beyan etmem lazım.

1) %100 tamamlanmadan açılmamalı. - Yapmayın, etmeyin. bu kadar duygusallığa gerek yok.

stad dediğin şeyin özünü saha ve tribün oluşturuyor. geri kalan herşeyi "lüks" olarak değerlendirebiliriz. futbol oynamaya müsait, sakatlık yaratmayacak bir zemin olsun, koltuklar tamamen takılmış, taraftarın güvenliğini sağlayacak tüm önlemler tamamlanmış olsun yeter. açılışın görkemi de önemli ancak 1 maçı dışarda oynamanın yaratacağı gelir kaybı ve puan kaybı ihtimali kadar önemli değil. stad bitti zaten, önce şampiyonluk.

ayrıca unutmayın, şu anda stadda oynanacak her maç seneye bir futbolcunun maliyeti kadar gelir getirecek. başakşehir'in kira masrafını, vodafone'dan gelmeye başlayacak geliri, kiraların alınmaya başlamasını filan bir tarafa bırakıyorum.

3 sene bekledik, 3 maç daha bekleriz değil mesele; şampiyonluk için 8 yıldır bekliyoruz, 1 yıl daha beklemeyelim. borçlardan kurtulmak için yıllardır savaşıyoruz, 1 yıl önce savaşı bitirelim. stad sadece araç.

2) bursaspor maçıyla açılmamalı. -  Buna daha da anlam veremiyorum.

bursaspor, büyük oranda şansının yardımıyla hayal bile edemeyeceği bir başarıyı yakalamış sıradan bir anadolu takımı. katılırsınız ya da katılmazsınız, ama objektif bakıldığında durum budur. bursaspor'un kendini olduğundan üstün göstermek için icat ettiği suni bir beşiktaş düşmanlığı var, ve biz de buna istemeden alet oluyoruz.

yahu bursaspor kim ki ben stadımı onla açmak istemeyeyim? tarihe adı mı geçecek? 10 sene sonra kim hatırlayacak bugünkü bursaspor - beşiktaş muhabbetini? yok ki bir muhabbet. antep'ten, samsun'dan, kayseri'den, sivas'tan, eskişehir'den ne farkı var ki bursanın ben sırf stadı bursa maçıyla açmamak için açılış tarihini değiştireceğim?

bu stadın açılışı gibi görkemli bir olayın parçası olma şansını onlara vermek mi istemiyoruz? atarız 5 tane, parçası olma utancını yaşatırız. ha yetişir - yetişmez, orası ayrı konu. kimse de bilmiyor zaten. ama yetişecekse, hiçbir takım beşiktaş'ın stadının açılışını geciktirecek kadar önemli ya da önemsiz (kayda değer) değildir.

saygılar.

Çevrimdışı rankki

Stad acılısı 29 mart salı olabilir
milli takım arası
portekiz milli takımıyla bir mac organize edilirse
ilk yarı quresma bizde ronaldo portekizde
ikinci yarı ronalda bizde quresma portekiz milli takımında

Çevrimdışı samet-53

Ergin Aslan Twitter hesabından alıntıdır.
<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="tr"><p lang="tr" dir="ltr">Vodafone Arena&#39;da tek başıma bağırıyorum böyle ses çıkıyor, bir de 42.000 kişiyi düşünün... :) pic.twitter.com/9wgL896srh</p>&mdash; Ergin Aslan (@erginaslan) 10 Mart 2016
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
Bu gece düşlerim dehşetli güzel

Çevrimiçi Necmi

Bu aşağılıklara sessiz kalmayız umarım
neden adamı gündem yapıp haberin herkese yayılmasınımı sağlayacaksın.
şu andada yaptığın aynen bu adamlara hizmet ediyorsun haberin yayılıp populer olmasını sağlıyorsun.
ya az düşünün önünüze gelen her şeye sazan gibi atlamayın. sizin gibi haberlerini yaymaya gönüllü
insanlar olduğu sürece onlar bu haberleri yapmaya devam edecek. Zaten amaçlarına ulaşmalarını sağladın
şu anda Beşiktaşın en büyük taraftar platformunda haberlerini astın @eniscan667 adamlar parayla şu anda
yaptığın reklamı yapamazlardı

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

çim için yapay günbeş ışığı makinalarıda gelecek gerektiğinde kullanılacak

Abi bu resimde sahanın çoğunluğu güneş alıyor heralde gün içinde güneş ışığı almayan yer olmayacak gibi

Çevrimdışı burakkk1903

Stada gidenler Ses denemesi yapsa 4 tribünden bi duysak m.ediyorm 🙃
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı sozkul

19 Mayıs 1994 stad tıka basa dolu.10 belki de 15 bin kişi törenleri izlemeye gelmiş.kıçımızda bir karış donla sahaya sürdüler bizi.çimenlerin üstünde abudik gubidik hareketler yapıyoruz.tepede güneş yakmaya başlıyor, kıçımızdan akan terin haddi hesabı yok, biz deli danalar gibi sahada bi o yana bi bu yana koşuşturuyoruz.kimden torpilli oldugunu bilmediğim öğrencilerde renkli renkli kartonları kaldıp indiriyor. tosunun biri omzuma basıp kule oluştururken güneşten korunmak için kartonları kaldıkları an içimden geçenleri burada yazmıyacam. ben ogün bugündür kareografi, koroografi, karoografi, koreografi ve hatta koreye bile karşıyım.gördümmü de söverim.

94 de 14-15 yaşında olsan, şimdi 30 gibisindir @Hep Yek   :)