Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5492335 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Eren Özdemir

Gs yönetimi şimdiye kadar yapılanlarda tribünden kişilere para verip yaptırtıp sadece açtırıyorlar. Tüm koreografiler bir yerde kesilir basılır gelir sadece koltuklara taraftar dizer o kadar. Fbyi bilmiyorum. Ama büyük işleri onlarda yaptırıyor. Bizim şu pankart tamamen el emeği göz nurudur. Bence de bu işler taraftarın işidir klüp ne para vermeli ne yardım etmeli. Kendi yağımızda kavruluruz.

Çevrimdışı Iskece_Kartali

Site hükümet yanlısı bir site ancak bu haberdeki başlık siyasi değil sportif. Kendileri aşırı fanatik renklidir. Koç holdingi kullanma sebebi de Ali Koç vs renkli olmasıdır. Yoksa şu anda hükümet ile Koç ailesinin hatta bizim başkanın dahi ilişkileri iyidir. Tepkiyi siyasi değil sportif olarak vermek lazım. Siyasi tepkiyi anıtlar kurulu ve eski açık için saklayalım bu beş para etmez site için değil  :money:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sen ne biliyosun onu yapacak güçte olmadığımızı kardeşim ,

Kimse kimseyi bişey zorlayamaz burda stat başlığında tartışma çıkarmak istemiyorum ama  O bahsedilen pankartlarda BEŞİKTAŞ tan daha fazla şeyler ön plana çıkarılıyor.
Yapmayin bunu adamlar emek harcıyor birakta ismini yazsin veya logosunu koysun Pankarta

çArşı yazinca Baska bisey mi oluyor :alala: cArsi diyince akla Beşiktaş geliyor sonuçta yani

Gerek live gerek Arsenal gerek de Feyenoord maçlarındaki organizasyonlar gayet guzeldi verilen emegin kucumsenmesi uzuyor beni

Inonudeki atletico macindaki organizasyonda güzeldi ayrica bende Bu tarz Organizayonlari kareografilere 10 kere tercih ederim

Su konuda hemfikirim herkesin tercihi farkli Saygi duyarim lakin benim gibi Pankart Italyan sopa tarzi organizayonlari begenen insanlar icinde demode , Rezil diye soylenip emegin kucumsenmesine de goz yumamam
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı cursedofdragon

ust arkalara cam takilmis hatta yanlis gormuyorsam camlarda X isaretini gorebilirsiniz.

bu camlar bir inip bir çıkıcak kötü bir görüntü oluşturmaz inşallah.

Çevrimdışı chucky

Bizim taraftarımızdan kareografi yapmasını beklemeyin bence. Kareografiye karşıyız genel olarak. El emeği İtalyan tarzı sopalı bayraklar ve pankartlar olmuştur her zaman bizde. Aslında ben isterim bir kale arkasına güzel kareografi ama yapmazlar. Kareografiden ziyade sopalı bayrak ve pankartların her maç sallamasını daha çok istiyorum ben. Bir de her maç 3 4 tane büyük boy bayrak sallayan olacak. Kale arkasında çok güzel görüntü oluyor.
kareografiye karşı olan taraftar mı olur ? ne öyle 23 nisan gibi bayraklar bilmemneler Gs yapıyor çokta güzel oluyor.

Gs yönetimi şimdiye kadar yapılanlarda tribünden kişilere para verip yaptırtıp sadece açtırıyorlar. Tüm koreografiler bir yerde kesilir basılır gelir sadece koltuklara taraftar dizer o kadar. Fbyi bilmiyorum. Ama büyük işleri onlarda yaptırıyor. Bizim şu pankart tamamen el emeği göz nurudur. Bence de bu işler taraftarın işidir klüp ne para vermeli ne yardım etmeli. Kendi yağımızda kavruluruz.
Sunun güzelliğini farkliligini hicbir kareografiye degismem :tabe:

Çevrimdışı Efe

ust arkalara cam takilmis hatta yanlis gormuyorsam camlarda X isaretini gorebilirsiniz.
oo yeni gözlük falan mı aldın abi baya zor şeyleri görüyorsun :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

kareografiye karşı olan taraftar mı olur ? ne öyle 23 nisan gibi bayraklar bilmemneler Gs yapıyor çokta güzel oluyor.
He kareogafi icin verilen kartonlari kaldir deyince kaldirip , iple bayrak gibi Resimi yukari cekince 23 nisan cocuklari gibi olmuyor ama bayrak ve Sopali bayragi kaldirinca 23 nisan cocugu gibi oluyor oylemi ?

Sende haklisin..

Çevrimdışı mehmetcan1903

bu camlar bir inip bir çıkıcak kötü bir görüntü oluşturmaz inşallah.

bunu çok önceden de sormuştum foruma ama bahsettiğin gibi yapılacakmış.. ben camların üstü aynı hizada takılsın hem inip çıkmadığı için kötü gözükmez diye fikir sunmuştum belki öyle olur bakalım göreceğiz  :alala:

Çevrimdışı Emre.Guler

Arkadaşlar şu büyük pankartlar hakkında konuşurken biraz dikkat edin özellikle eleştirirken.  O pankartın çiziminide emeği olan insanlar burayı okuyor olabilir.

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

Arkadaşlar şu büyük pankartlar hakkında konuşurken biraz dikkat edin özellikle eleştirirken.  O pankartın çiziminide emeği olan insanlar burayı okuyor olabilir.

o pankartı çizen benim kuzenim :D

Çevrimdışı Eren Özdemir

ayrıca el yapımı en büyük pankarttır o, asıldığında bir rekor olacak.
Biliyorum  :D Resimde sağ taraftaki kahverengi kaprili benim. Maç günü asamadık uefa izin vermedi. Üzülmüştüm baya

Çevrimdışı Ersinn

Yalnız 23 nisan örneği kartonlar için geçerli bence bayrakdan doğal ne olabilir?

Çevrimdışı chucky

Bi aralar küçük emrah,fakir ama kuruluyum terimleri vardı.Ya sen Beşiktaş'sın böyle pankart bilmemne anca normal maçlarda kullanılır 3D kareografi olmalı artık modern devirdeyiz.

Çevrimdışı ZEKI

oo yeni gözlük falan mı aldın abi baya zor şeyleri görüyorsun :icool:
yeni geldim foruma bakayim dedim bunu gordum baktim kimse bir sey yazmamis, sende bir sey yazmayinca bir daha baktim. Buyutup baktim senin gormedigin bir seyi nasil gorebiliyorum dedim @Efe  :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Eskiden gun sonu 10 sayfa okurdum biterdi bugun 2 saat okudum anca bitti insafsizlar :D ne internet paketi kaldi ne baska birsey daha 3000 sayfa deviricez belli

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

yeni geldim foruma bakayim dedim bunu gordum baktim kimse bir sey yazmamis, sende bir sey yazmayinca bir daha baktim. Buyutup baktim senin gormedigin bir seyi nasil gorebiliyorum dedim @Efe  :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:
valla süper ben dikkat etmedim açıkçası onuda öğrenmiş olduk  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı chucky

Kapalı tarafını bilmem ama Yeni Açık tarafı 3D için hem güzel hemde herkes başarıyla uygular bence. :ok:

Çevrimdışı KGokturk

Üye olmak bize de nasip oldu.Aylardır siteden takip ediyordum sonunda üye olduk.Merhaba dostlar..

ysariusta

• Ziyaretçi

Bu aşağılıklara sessiz kalmayız umarım

ya kimsenin okumadığı haber sitesine neden istediğini verelim. Tepki falan vermeyin, debelensin dursunlar. Tepki verecekseniz bizim habere verin. Adamlar bilgi vermiş fotoğraf vermemiş.  :bandit: @Necmi ağabey. bilmem anlatabildim mi

Çevrimdışı murat

Üye olmak bize de nasip oldu.Aylardır siteden takip ediyordum sonunda üye olduk.Merhaba dostlar..

:hosgeldin

Çevrimdışı Eren Özdemir

depoda hazırlarkende varmıydın sen ?
Yok. Yurt dışındaydım. Görünce baya da sinirlendim kendime. Gelince asmak için gelin dediklerinde gittim. Depoda sen mi sızdırmıştın görüntüyü  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Emre.Guler

okuyor hatta yazıyoruz şu an :)
Sen beni tanıyorsun o zaman

Çevrimdışı Tolga

Stadımız herşeyiyle mükemmel oluyor.

Artık Pazartesi günü şu tarih açıklansın da geri sayıma başlayalım :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...