Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5493015 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı cursedofdragon

evt merdivenler griye boyanıp sarı şerit çekiliyor hayırlı olsun :)

gölge o yav troll forum oldu iyice artık :D

Çevrimdışı Efe

gölge o yav troll forum oldu iyice artık :D
valla sarı illede konacaksa en güzeli bu şekilde başka kurtarmaz zaten keşke şeridi parlak beyaz çekselerdi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı OrkunCoskun

Yeni açık çok heybetli maşallah ALLAH nazardan saklasın.

Çevrimdışı ddc1979

ben hiç benzetemedim değildir

Mavi kareli kişi DIVAN ın stad restaurant müdürü Adem bey :)
Müdürüm olur kendisi :)
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

valla sarı illede konacaksa en güzeli bu şekilde başka kurtarmaz zaten keşke şeridi parlak beyaz çekselerdi

hiç çekmeselerdi de olurdu ama demekki belirgin yapmak gerekiyor merdivenleri.

Böyle bir kural olsa gerek.

Çevrimdışı cadavra

Abi iste bunun icin Beşiktaş dunyanin neresinde var bu baskan teknik direktor aralarinda malzemeci foto cekiniolar...

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Oktay

millet iyice paranoyak olmuş sarı olunca akkılarına ne geliyo anlamadımki :alala:

günün en güzel fotoğrafı heralde

varmıdır dünyada malzemecisi ile fotoğraf çekilen başkan :)

Çevrimdışı Efe

benimde şu girişler hoşuma gitti , renkler çok hoş

beğenmek mi  :D  acayip bence çok az stadta bu şekilde ışıklı  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

şu deplasman tribünün ayrımını merak ediyorum demir gibi duruyor ama çok ince gibi sanki rahatsız etmiyor yakın çekim olsa güzel olurdu :)

Çevrimdışı harund1k3

Arkadaşlar küçük bir araştırma yaptım bu merdivenler Old traffordda, wembley de var sarı şeritler ama mesela Santiago bernabeu mavinin üstüne siyah çekmişler. Her türlü uzaktan bakınca çok belli olmuyor sorun yapacak mevzu değil. Olsa yaparım affetmem :))

Bizim soyunma odalarınıda merak ediyorum dortmund'un soyunma odası basit kalmış gibi ayrıca yukardan geçen teçhizatlar hoş durmuyor saat'i bile nereye takmışlar :)

Çevrimdışı sallapati

Mavi kareli kişi DIVAN ın stad restaurant müdürü Adem bey :)
Müdürüm olur kendisi :)

doğrudur.. videoda mansimov un da olduğu söylüyor yemekte... demek ki Mansimov a benziyor patronun  :D

Çevrimdışı raichu

Lan bu nasıl milyarder her yerde aynı ceketi giyiyor
böyle milyarder oluyon işte  :evillol:

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Bizim soyunma odalarınıda merak ediyorum dortmund'un soyunma odası basit kalmış gibi ayrıca yukardan geçen teçhizatlar hoş durmuyor saat'i bile nereye takmışlar :)

bizimkinde alttan isitma,havuz vs muthis yenilikler olacak merak etme.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı ddc1979

ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı mülkübey

Yok Beşiktaşta para mı var, yok kazlıçeşme , Demirören maketi , yok tarihi eser  , yok temelini su basıyor , yok obitaş , çiçekler , yok testere kiriş , prekast vb  derken şu sürede bu hale getirenlere teşekkür ediyor ve Büyük Beşiktaşla gurur duyuyorum . Resmen tarihe tanık olduk.

Ayrıca , 

Uyanın  Millet Stat Bitiyorrrrr !!!![/size][/b][/size]    :steamed: :steamed: :steamed:
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı mehmetcan1903

en çok soyunma odasının tasarımını merak ediyorum.. inşallah hayalimdeki gibi olur  :tabe:

Çevrimdışı Furkan5

şu deplasman tribünün ayrımını merak ediyorum demir gibi duruyor ama çok ince gibi sanki rahatsız etmiyor yakın çekim olsa güzel olurdu :)
bugün stada girebildim,resimler bugün çekilenlerin yanında sönük kalır diye atmıyorum vodafone arena twitter çok çok net çekmiş ama cevabınızı ben veriyim evet demirle ayırmışlar arayı ama benim gözüme hiç batmadım ve malesef heyecandan dolayı fotoğrafını çekmemişim oranın  :)

Çevrimdışı mehmetcan1903

benimde şu girişler hoşuma gitti , renkler çok hoş

bayan wc'ler kırmızı tabela olarak gösteriliyordu.. fotoğrafta iki tane erkek wc var biri bayan biri erkek olmayacakmıydı  :alala:

Çevrimdışı kivanc

Bugun siyah şeritli merdiven fotoğrafları vardı. Oldukça ideal gözüküyolardı. Sarı görmeseydik iyidi

Çevrimdışı b.damatoglu

beğenmek mi  :D  acayip bence çok az stadta bu şekilde ışıklı  :icool:
Havalimanı gibi valla şahane

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı burakkk1903

evt merdivenler griye boyanıp sarı şerit çekiliyor hayırlı olsun :)
şükür bunlarıda gördük cenkin dediği gibi burada kimse bizi kolay kolay yenemez!
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı chucky

bu Azeri adamın peşini bırakmamak lazım $$$$$$  :lol: