Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5492433 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı kral_bjk

Bir de şeyi merak ediyorum;

Toki Arenada TT Reklam yüzü Cem Yılmaz diye reklam filminde o oynamıştı. Vodafone'nin reklam yüzü Beyazıt Öztürk o mu oynayacak acaba  :evillol:
bence hayko olur o gırtlak tan gelen sesle okustiği gösterir :busted_cop:

Çevrimdışı sfr03

1 maç gidiyoruz diğer maç cezalıyız. Şimdi sıra Antalyaspor maçında. Şimdi bu maça gidecegim %99 yine ceza alacagiz. Acılis maci bursa macı olursa nasil olacak . Ceza alıriz diye gitmesek olmaz . Aklimda deli sorular. :) Kale arkasi alsak yeri geliyor oralarda cezali oluyor risk hepsi. Artik kufur edeni dovsek yeridir :)

Çevrimdışı Hüseyin Karabulut

Lan bu nasıl milyarder her yerde aynı ceketi giyiyor
yap abi bunada bi güzellik  :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı Easthanbool

Bütün ağaları toplamış bizim başkan Yaşar Kaptan Çebi'de gelmiş  :D
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı değerli

Alakasi bile yok mactaydim sadece Bati tribünü kufur etti hemde 90 dakika

Olan bizim karta oldu Bloke yedik :s20:

aynen benede maçtaydım adamlar bır bölümü ful küfür etti etmeyen endellemeye çalışanlarada olan oldu bu addamalrı ya öğretmek lazım yada def etmek lazım

Çevrimdışı Pikselli

Aynen oyle oldu abi

Ilk basta Islikladik yuhaladik ama susturamadik :akuma:

Bir Grup vardi Adamlar Stada sadece kufur etmek icin gelmişler , 90 dakika boyunca Sadece Küfür ettiler :akuma:
Kamera o bölüme zoom yapsa küfür edenleri tespit edip sadece onlara ceza verse Misal 1 yıl içinde 2. yada 3. kez tekrar edenin passolig kartı  iptal olsa Küfür falan biter.
Başkasının passolig kartıyla giremezler daha önce yapanlara 1 yıl hapis cezası verilmiş.
Hem küfür etmeyende ceza yemez hemde kulüp iptal edilen koltukları tekrar satar :)
Tepkiler çoğalırsa yeni sezonda buna benzer bi uygulamaya geçilebilir.
La Vittoria Sarà Nostra

Çevrimdışı chucky

Gs olsa Beşiktaş'ın yerinde olsa Reza Zarrab,Rahmi Koç,Demir Sabancı,Hüsnü Özyeğin hepsinin sömürmüştü.Sadece burdan gelen gelirlerle sağlam kadro bile kurulur ama zenginlerimizi çekemiyoruz daha doğrusu kullanamıyoruz.Sow Fenerbahce'ye gelirken Fenerbahce para bile ödemedi.

Çevrimdışı Kadir Akdağ

Töre Yok Diye Sallayanlara
Oyuncumuz Gökhan Töre için sağ ayak bileğindeki sorununa ek olarak dün başlayan üst solunum yolları enfeksiyonuna bağlı ateş, genel vücut kırgınlığı, halsizlik ve baş ağrısı şikayetleri nedeniyle serum tedavisi uygulanmaya başlandı. Tedavisi devam eden oyuncumuz evinde istirahat etmektedir.

Gökhan Töre tedavi sürecinin aksamaması için bugünkü Vodafone Arena buluşmasında yer alamamıştır. Gökhan Töre'ye acil şifalar dileriz.

Çevrimdışı Mustafa UZUN

Lan bu nasıl milyarder her yerde aynı ceketi giyiyor

Bildiğim kadarıyla Mansimov son zamanlarda maddi yönden sıkıntıda ve malvarlığının bir kısmını satışa çıkardı..Tabii ki aynı ceketi giyecek kadar değildir bu sıkıntı  :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kamera o bölüme zoom yapsa küfür edenleri tespit edip sadece onlara ceza verse Misal 1 yıl içinde 2. yada 3. kez tekrar edenin passolig kartı  iptal olsa Küfür falan biter.
Başkasının passolig kartıyla giremezler daha önce yapanlara 1 yıl hapis cezası verilmiş.
Hem küfür etmeyende ceza yemez hemde kulüp iptal edilen koltukları tekrar satar :)
Tepkiler çoğalırsa yeni sezonda buna benzer bi uygulamaya geçilebilir.
Passoligin cikarilma amaci buydu zaten abi

Guya Olay cikaran , Kufur eden Tek tek tespit edilecek ve Ceza verilecekti yani sadece kisiler ceza alacakti ama gelinen nokta da 100 kisi yuzunden 4.000 kisilik tribünün tamami Ceza alıyor , Tıpkı Askerlik gibi..

Benim anlamadigim madem boyle olacakti bu Passolig sirketi neden bu kadar para harcayip Stadlara 100lerce kamera koydu ?

Bide Stada gireceğim elimde su var Polis diyor ki Suyu ic oyle gir suyla giremezsin bende dedimki abi bu passolig niye cikti ozaman ? Ben bu Su sisesini sahaya atarsam tespit edilir Bir daha stada giremem oyle degilmi , Salakmiyim ben niye kendimi yakayim dedim Passo bu kisileri tespit edip stadlardan men etmek için gelmedi mi dedim ?

Adam yüzüme bakti bakti sonra haklisin ama talimat bu yapacak bisey yok dedi :bandit:
[ Son Düzenleme: 10 Mart 2016, 17:53:07 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx

Londra olimpiyat stadında siyah şerit kullanılmış merdivenlerde

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı GörkemGörkem

Çevrimdışı Emre.Guler

Aman tanrım dedim  :o_o:

Bu fotoğrafa bakarsak stad etrafı yeşillendirme yalan olmuş gibi betonlamışlar

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı BESİKTASLİ50

Toki arena stadı merdivenleride sarı boyalı. Ekrandan bence çok aşırı da belli olmuyo.Fikir verir.
La Vittoria Sara Nostra!

Çevrimdışı Emre.Guler

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

@sallapati bugun cok espiriktuelsin axxax

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Pikselli

Kırmızı tabelalar değişmiş mi bana mı öyle geliyo
La Vittoria Sarà Nostra