Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5492455 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Erdemm

Allahhhhhhhhhhhhhhhh!!! demek lazım buna ne bereketli gün..   :halay:

Günün özeti

* Takım ve Rahmi Koç stadyumu ziyaret etti.
* 32. membran gerildi.
* Sarı kum serilmeye başlandı
* Merdivenlere sarı bant uygulamasın örnekleri yapıldı
* 19 Mayıs kapısı montesi devam ediyor .
* Rulo çimler İtalyadan yola çıktı
* SIS 9 Nisanda sahayı hibritli olarak teslim edeceğini açıkladı  :D

Çevrimiçi Necmi

bugün güzel gelişmeler oldu. bi sponsor daha bağlaamaa çalışsa başkan iyi olur.  :)
elini ovuşturduğuna göre tamda o işi yapıyor galiba :D

Çevrimdışı attila_metu

hayır zorunluluk yok açık parlak renk olacak diye geçiyor talimatlarda

Zorunluluk olsa olimpiyatta olurdu diye düşünüyorum ama..
Belki oranın merdivenleri çok geniş diye mi izin verdiler, bilemedim.

Çevrimdışı murat

Şu zeminin oturma meselesi biraz sıkıntı. Bursa daha geçen yaz serdi zemini hala patates tarlası gibi, bizim daha serilmedi ne zaman oturacakta oynanır hale gelecek. Benim şahsi görüşüm en iyi ihtimalle Osmanlıspor maçı.
Bursanın çimiyle bizimkini nasıl karşılaştırabilirizki. Onların çimi (yapan firmayı yermeden anlatmsya çalışarak)40*40veya 50*50 gibi ölçülerde parktan sökülüp getirimiş gibi.bizim rulo çimler stadlar için özel üretilmiş tam boyunu bilmesemde tahmini olarak 100-120cm ye 500 belki daha daha uzun ölçülerde olacak.işin içine yapan firmanın işin  uzmanı olmasını katmadan bile büyük parçaların birbirine daha çabuk adapte olacağını hesap edebiliriz.muhtemelende ek yerlerine özel bir çalışma yapılacaktır.sis daha önce amsterdam stadında çimi sermiş ve 1 gün sonra maç oynanmış.

Çevrimdışı SDemirsoy

ya sarı zorunluluğu yok nerden çıktı bu  :bawling:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ya sarı zorunluluğu yok nerden çıktı bu  :bawling:
Sarı şerit çekilen yeri nasıl sarıya boyayacaklar ki :) Büyük ihtimalle o haliyle kalacak sarı şeritler çekilecek.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ErsinA.

Çimi getirecek 27 TIR ın aynı anda yola çıkacak olması bana enteresan geldi.

Partiler halinde stada geleceğini düşünüyorum.

Çevrimdışı Yiğit

Bu arada çatıda vodafone yazısı olmayacağını düşünenler varsa pastada bile es geçilmemiş  :)

Çevrimdışı sozkul

Böyle birşeymi istiyordun? @ahmetx

Güzel olurmuş hakikaten, siyahıda beğeniyordum ama daha güzeli varmış..

Çevrimdışı Deadam

Yalnız bu pastayı kim yapıyosa yapmasın bir daha, klasik yuvarlak pasta yapsın

Discovery de cake shop ta yapılan pastaları görünce bizimkisi rulo pasta gibi kalmış.

Gerçek açılışa daha profesyonel bir pastacı ile anlaşsınlar.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı ensdndr

Yalnız bu pastayı kim yapıyosa yapmasın bir daha, klasik yuvarlak pasta yapsın

Discovery de cake shop ta yapılan pastaları görünce bizimkisi rulo pasta gibi kalmış.

Gerçek açılışa daha profesyonel bir pastacı ile anlaşsınlar.

Benim eşim kişiye ve kuruma özel konsept pasta işi yapıyor. Biz mi teklif versek acaba :)
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı ahmetx

nerenden uydurdun :nerd:
daha yola falan çıkmadı çim @ahmetx
bir haftada şimdi bununla uğraştırırsın bizi önümüzdeki hafta sonu yapılacak
ne yani on gün çimleri tırdamı tutacaklar :naughty:
doğru cumartesi çıkıyormuş özür . :iblush:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

cim hazir geliyor, gelen cimlere sentetik cimler cakilacak. Gelen cimlerin kokleri o sentetik cimlere sarilacak ve daha saglam olacak. Ekme olsaydi, ekilen cimlerin belli bir boya gelmesi beklenip sonra sentetik cimler cakilacakti. Ekilen cimlerin o boya gelme surelerini kısaltmis olduk. 

Yani burada biz fazladan bir 300-500000 euro  maliyeti katlanıp süreyi kısaltık diyebilirmiyiz.Tşkler

Çevrimdışı sallapati

mavi ceketli Azeri milyarder Mübariz Mansimov

Çevrimdışı TTurk

töre'nin sakatlığı vardı, belki tedavi gördüğü için gelememiştir.

Dum aksamki antrenmanda peroskope yayini yapti. Orda millet Tore nerde diye soru sordular. Ergin Arslan kinayeli bir sekilde Tore sakat hem ondan yok hemde baska turlu de yok dedi. Bence artik Toreden umudu keselim yavas yavas

Çevrimdışı martin40

Arkadaslar, böyle devam ederse stat bu baslikta bitmeyecek, kaç gün oldu 100 sayfaya geçtik bile  :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

yemek yiyorlar oyuncularımız :)

1903 Locasinin bittigini ve nasil olduğunu da görmüş olduk böylece :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Bu konuda Gerekli bilgileri @Necmi abi verir

Gorunen koy kilavuz istemez , Gecen sene Son 6 hafta parasini alamadigi icin Sakatim diye maclara cikmayan ben degildim

Tore neden yok diyen muhabire Bilic kendisine sorun dedi

Demba ba sampiyonlugu istemeyen arkadaslar vardi dedi

2 Ay maasi gecikti diye kulube 4 kez ihtarname gonderende Tore nin ta kendisi Bunu ben demiyorum Divan toplantisinda kongre uyelerine dagitalan kitapcikta yazıyor hepsi :ok:

Decre arasi beni satin diyende Maalesef Tore üzgünüm yani..
https://twitter.com/fatihdogan_38/status/707934692364967936
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı cursedofdragon

evet mübrariz mansimov ve rahmi koç güzel günler göreceğiz inşallah güneşli günler :)

Bu arada renkli medya oyuncularımızın stada gitmesini hele o "şampiyon beşiktaş yuvana hoşgeldin " yazısını öyle bir hazmedemiyorlar ki :D

Doping filan demişler kuduruyorlar :D :evillol:

Çevrimdışı Oktay

Tüsiad toplantısı gibi olmuş ;)

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum