Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5493448 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yalnız Rahmi Koç'ta öyle bir tip var ki adam doğuştan iş adamı :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tugozcan

Tolga yine en başarılı olduğu işi yapıyor  :D
pastada çok kötü görünüyor arkadaş bildiğin dondurma külahlarından membran yapmışlar  :ebebe: :lol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ahmetsahin

http://www.radikal.com.tr/turkiye/inonu-stadi-altindan-kalinti-cikti-1143066/

Beyler proje iptal. Bulmuşlar kalıntıyı.

Şaka bir yana ne şartlar altında bu şaheserin çıktığının görülmesi adına bir kanıt bu haber...

Çevrimdışı Samet_

taktıkları zamn oldu  sanırm bıtırırler olmadı 1 gun sarkar onemlı olan artık şefafları nasıl hzılı yapıcaklar oo merak edıyorum
Onun hızını da yapılmaya başlandıktan 3 4 gün sonra falan anlarız herhalde

Çevrimdışı can1903

Bu konuda Gerekli bilgileri @Necmi abi verir

Gorunen koy kilavuz istemez , Gecen sene Son 6 hafta parasini alamadigi icin Sakatim diye maclara cikmayan ben degildim

Tore neden yok diyen muhabire Bilic kendisine sorun dedi

Demba ba sampiyonlugu istemeyen arkadaslar vardi dedi

2 Ay maasi gecikti diye kulube 4 kez ihtarname gonderende Tore nin ta kendisi Bunu ben demiyorum Divan toplantisinda kongre uyelerine dagitalan kitapcikta yazıyor hepsi :ok:

Decre arasi beni satin diyende Maalesef Tore üzgünüm yani..
Fikret Orman sen misin?  :evillol: :tabe: :D :D :D
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Şu zeminin oturma meselesi biraz sıkıntı. Bursa daha geçen yaz serdi zemini hala patates tarlası gibi, bizim daha serilmedi ne zaman oturacakta oynanır hale gelecek. Benim şahsi görüşüm en iyi ihtimalle Osmanlıspor maçı.

Parktan yolma çimi elle yerleştiren Bursanın zemini hiç bir stada örnek teşkil edemez bence   :evillol: :kop: röportajda bile söylenmiş özel makine ile kumun oturması sağlanacakmış ayrıca hibrit uygulamasıda yapılacağı ve zeminin daha sağlam tutacağını göz önüne alırsak kayseri maçında gayette oynanabilir.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı goksukizil

Çevrimdışı Emre_ZA

Şu zeminin oturma meselesi biraz sıkıntı. Bursa daha geçen yaz serdi zemini hala patates tarlası gibi, bizim daha serilmedi ne zaman oturacakta oynanır hale gelecek. Benim şahsi görüşüm en iyi ihtimalle Osmanlıspor maçı.

Dostum biraz okusan SIS'in röportajlarını...Hala nasıl Bursa çimi ile mukayese edebiliyorsunuz? İnanamıyorum ya gerçekten nasıl yapabiliyorsunuz bunu?
Bu sene...O sene...

Çevrimdışı sallapati

biraz yamuk olmamış mı :D  :evillol:

fotoyu çeken yamuk çekmiş.. ona uydurmak zorunda kaldım  :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tolga'yı Dr.Oetker reklamlarında falan oynatmak lazım. Maya reklamlarında. "Şu mayayı kullanın pastalarınız pofidik olsun" falan :kop:

Çevrimdışı ahmetx

Günün özeti

* Takım ve Rahmi Koç stadyumu ziyaret etti.
* 32. membran gerildi.
* Sarı kum serilmeye başlandı
* Merdivenlere sarı bant uygulamasın örnekleri yapıldı
* 19 Mayıs kapısı montesi devam ediyor .
* Rulo çimler cumartesi İtalyadan yola çıkacak .
* SIS 9 Nisanda sahayı hibritli olarak teslim edeceğini açıkladı  :D
[ Son Düzenleme: 10 Mart 2016, 17:04:34 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

Günün özeti

* Takım ve Rahmi Koç stadyumu ziyaret etti.
* 32. membran gerildi.
* Sarı kum serilmeye başlandı
* Merdivenlere sarı bant uygulamasın örnekleri yapıldı
* 19 Mayıs kapısı montesi devam ediyor .
* Rulo çimler İtalyadan yola çıktı
* SIS 9 Nisanda sahayı hibritli olarak teslim edeceğini açıkladı  :D
sarı bant mı nerde  :bawling:

Çevrimdışı sallapati

çizgiler dikey olması lazım değil mi? @sallapati ama güzel çimmiş.
emirates den arakladım

[ Son Düzenleme: 10 Mart 2016, 16:30:54 sallapati ]

Çevrimdışı denilanz

Tolga'yı Dr.Oetker reklamlarında falan oynatmak lazım. Maya reklamlarında. "Şu mayayı kullanın pastalarınız pofidik olsun" falan :kop:

Ne bu şimdi? :olmaz

Çevrimdışı baro19

4 tane dışarıdan fotoğraf çekebildim 15.10 civarı :D
[ Son Düzenleme: 10 Mart 2016, 16:32:05 baro19 ]