Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5493717 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı cursedofdragon

Eski aciktaki membranlari kaldirmişlar mi napmişlar ben mi yanliş goruyorum

nasıl gördün onu kamera yukarıyı bile çekmiyor :)

Çevrimdışı Emre.Guler

Hayır membran duruyor. Bu resim ışık geçirgenliği açısından iyi bir örnek güneş vurduğu için pek belli olmuyor membran

Çevrimdışı OrkunCoskun

Yanlış alarm :)

Çevrimdışı tunca.ayyildiz

kimsenin bir yorumu olmadı BEŞİKTAŞ JK fontu için  :alala:

Benim çok takıldığım konular değil açıkçası ama bence çok daha güzel olmuş gerçekten. Kesinlikle daha şık ve daha klas. Eline sağlık.  :ok:

Çevrimdışı Efe

İçime bi sıkıntı düştü. Hangi sistem uygunmuş Mürsel Meral için acaba
bence iclerine hic sıkıntı dusmesin sis gerekli tedbirleri almistir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

Rahmi Koç dışında BJKli iş adamları da olacakmış... stadda yemek verilecekmiş

Çevrimdışı serdart

zemini yapacak kişi promil kontrolüne sokulsun. üflesin. sonra zemin niye böyle oldu demeyin.  :lol:

bunlardan seçin 1 tane  :D

Çevrimdışı Kartal66

bunlardan seçin 1 tane  :D

Bunlar olmamış be abi, emirates gibi olsun en güzeli.

Çevrimdışı Efe

bi kere inonude yapmislardi baya sıkıntı olmustu cimlerin yonu ofsayti belirlemekte zorlanmislaridi macta :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı İhsan

paylaşıldı mı bilmiyorum ama güncel tepeden

kusura bakma güncel değil  :boxin:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Sarı kum yarın akşam kesin biter.Çimi ayın en geç 17'sinde görürüz gibime geliyor.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı OrkunCoskun

Bir de şeyi merak ediyorum;

Toki Arenada TT Reklam yüzü Cem Yılmaz diye reklam filminde o oynamıştı. Vodafone'nin reklam yüzü Beyazıt Öztürk o mu oynayacak acaba  :evillol:

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı serdart

pixelli candır :D  :evillol:

yalnız adamların tribün çıkışları çok iyi. bizde loca kısımlarından bazılarından vazgeçip böyle yapılsaydı hem kapasite de artardı. en azından alt kat için güzel olurdu. çok şık olmuş bu stad.

Çevrimdışı Gürkan

Kesinlikle senin avatardaki tasarım çok daha güzel dururdu. Sportoto ve denizbank'ın yazı stillerine karışamayız logoları bu şekilde. Tüm tribün tasarımı şu an değişmez artık ama vodafone arena ve Beşiktaş JK yazıları stad açılışına kadar değiştirilebilir, çok uzun zaman almaz. Avatardaki tasarımın sonraki yıllarda yapılsa çok güzel olur. Yinede koltuk tasarımı ne olursa olsun yeni stadımıza kavuşmak hepimizin en çok istediği şey.

Çevrimdışı sallapati

bi kere inonude yapmislardi baya sıkıntı olmustu cimlerin yonu ofsayti belirlemekte zorlanmislaridi macta :)

ben leicester city (king power stadium) nin desenini beğendim.. adamlara uğurlu da geldi.. şampiyon olacaklar nerdeyse

işte bu

[ Son Düzenleme: 10 Mart 2016, 13:10:57 sallapati ]

Çevrimdışı underworld

Yerleştirilen vodafone arena yazılarının soluna vodafone logosu yerleştirildiği gibi sağına da beşiktaş arması yerleştirilse daha güzel olmaz mıydı? Çatıda da yine logo ve marka olacağını düşünürsek stadın çevresinde bilboardlar vs. hariç Beşiktaş arması olmayacak.
Bu konuda birseyler yapılmalı

Bide kale yanlarında yerde 3D Reklamlar olucaktı galiba yanlış hatırlamıyorsam :)

O reklamlarda önemli güzel reklamlar olmalı :)

Bir de şeyi merak ediyorum;

Toki Arenada TT Reklam yüzü Cem Yılmaz diye reklam filminde o oynamıştı. Vodafone'nin reklam yüzü Beyazıt Öztürk o mu oynayacak acaba  :evillol:
olabilir mi ki?

Bide kale yanlarında yerde 3D Reklamlar olucaktı galiba yanlış hatırlamıyorsam :)

O reklamlarda önemli güzel reklamlar olmalı :)

bu resimdeki yer inönüye nekadar benziyo eski açık tarafına

Çevrimdışı McAdnan

@ahmetx, bence enfes olmuş bu resimde, çok daha görkemli ve estetik duruyor, bana kalsa hemen değiştirsinler şu anki halini. Ama görülen o ki fikir birliği yok bu konuda, hatta değişmesi için twitterdan baskı yapalım dediğimde baya olumsuz dönüşler almıştım forumdan. O yüzden photoshop olarak kalacak gibi görünüyor maalesef

Çevrimdışı BORAN

Su zeminin ortasindaki dikine borular hakemler icin demi. :) oyun esnasinda yanlis karar verince cikiyolar...
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:evillol: :evillol: :You_Rock_Emoticon: :You_Rock_Emoticon:

Çevrimdışı sallapati

olabilir mi ki?

Beyaz ı kullanabilirler.. Beyaz Show da da gizli viral yaptılar.. parasını biriktirip Vodafone arenaya bağışlayan çocuğu çıkardılar  :)

adamın ismi zaten Beyaz. Tribünlerle karşılıklı siyah beyaz vs.. ordan girebilirler esprili birşey olabilir..

aslında ben time-lapse reklamını heyecanla bekliyorum... Süzerde 36 aydır çekim yapan kamera olması lazım.. yıkımdan bugüne kadar... reklamda onu kullanabilirler

bu resimdeki yer inönüye nekadar benziyo eski açık tarafına

Bak sen şu işe :D  :evillol: