Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5495796 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Bizim stadımızla Fener stadı asağı yukarı aynı ölçülerde ama bu 8.000-10.000 lik kapasite farkı nasıl olabiliyor?Bir de kolondan alan kaybediyorlar.
aynı değil daha büyük fener tribün yüksekliği 28 metre bizimki 33 metre en genişliği bizim 168 metre onların 156 metre
boy genişliği tam ölçüleri bilmiyorum ama bizim 20 metre kadar geniş

Çevrimdışı siyah-beyaz1903

birde o yazida merdivenlere sari serit yapilicakmis bu hic güzel durmaz ama bakalim nasil olucak.

Çevrimdışı cadavra

hee ölemi oldu, kacirmisim o zaman pardon :s20:
estafurullah olur öyle sende iyi nietinden dolayı bizimle paylasmak istemişssin bizim için önemli olan niet :) :) bunda bi şey yok.

Çevrimdışı dj_dellyy

ikinci fotoğrafta ki şapkalı dayı statta eletromekanik müdürüymüş aklınızda bulunsun statta denk gelirseniz yapışın  :biggrinking:

Çevrimdışı beşiktaşk

Passo da neden kombıne kart al secenegı cıkmıyor durdurdular bıle yardımcı olabılır mı kombıne alacakyım ıse bak

Çevrimdışı sallapati

loca koltuklarına takılacak kablolar hazırlanmış.. in seat tvler için  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı 38life

Çoğu kişi tarafından önemsenmeyen ve merak edilmeyen ses sistemi konusunu ben çok merak ediyorum. Başakşehir ve Olimpiyat stadındaki ses sistemleri berbat. Ses patlıyor iğrenç bir gürültü çıkıyor. Ses konusunda biraz hassasım. Umarım stadımızda ses sistemimiz de çok kaliteli olur.

Çevrimdışı vural

Kapalıda 1903 tribünü ile normal koltuklar arasına nasıl bir set yapacaklar bilgisi olan var mı ? Cam gibi bir şey mi yoksa gelecek acaba araya ?  :alala:

Çevrimdışı beşiktaşk

Çevrimdışı sallapati

Çoğu kişi tarafından önemsenmeyen ve merak edilmeyen ses sistemi konusunu ben çok merak ediyorum. Başakşehir ve Olimpiyat stadındaki ses sistemleri berbat. Ses patlıyor iğrenç bir gürültü çıkıyor. Ses konusunda biraz hassasım. Umarım stadımızda ses sistemimiz de çok kaliteli olur.

teknolojik stat bro.. sorman bile hata  :bandit: en iyisini yaparlar bence
[ Son Düzenleme: 10 Mart 2016, 00:57:44 sallapati ]

Çevrimiçi Necmi

Passo da neden kombıne kart al secenegı cıkmıyor durdurdular bıle yardımcı olabılır mı kombıne alacakyım ıse bak
sağda Beşiktaş armasını tıkla sonra sezonluk bilet seçeneğini seç kardeşim kombineler gelecektir karşına @beşiktaşk

Çevrimdışı sallapati

arka plana zoomlayın.. deplasman tribünü tel örgüleri görünüyor

Çevrimdışı beşiktaşk

@necmi abi bizim sezonluk kart çıkmıyor işte.  Galatasaray in falankinde çıkıyor bizimkinde çıkmıyor :/

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Orhan

Loca farkı var eski açığımız küçük birde alt katlarda çıkış kapısı yok onların ama olsa olsa saf 45 bindir geri kalanı şişirme c90 falan mümkün değil
Avrupa maçlarını normal kapasitenin çok altında oynuyorlar diye biliyordum.Sanırım uefa standartlarına aykırı durumlar var ama bir yaptırımı yok sanırım. Bu arada diğer arkadaslara da cevap için tesekkür ederim.

Çevrimdışı Ersinn

Yalnız bu deplasman tribünü sıkıntı olacak gibi. Yeni açık üstte antipati grubu vs var. İyi bir tribün gelirse atışma çok çıkar gibi. Deplasman yasağı kalkarsa düşünemiyorum:D

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

pixeli dert etmeye gerek yok sezon bitmeden 1 maç bile oynadığımızı varsayalım 5 dk pixel istemiyoruz diye bağırsa taraftar sezon sonu koltukları değiştirmeleri 1 haftalarını almaz , raylı sistem avantajı :) ayrıca maç çıkışı başkanı yakalayıp 3lü çektiren taraftardan biride çıkıp desin başkanım pixel olayını bi düşünün diye  :money:

Çevrimdışı aziz1903

Fatih Dogan twitter hesabindan İtalyadan 27 tir cim gelecegini cumartesi yola cikip sali gunu stadda olacagini soyledi

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Orhan

bizim sulamalar anlaşılan böyle olacak

Deplasman tribünü için güzel fikir olabilirmiş aslında.Koltuklara armada takmazdık.

Çevrimdışı chucky

ışıklar neden test edilmiyor diye yazmaya gelmiştim  :D

Çevrimdışı sallapati

Çimler serilmeden çok yaşayamıyor.. demek ki ; haftaya perşembe - cuma gibi saha yemyeşil olacak  :halay: :halay: :halay:

Çevrimdışı Pikselli

Bizim stadımızla Fener stadı asağı yukarı aynı ölçülerde ama bu 8.000-10.000 lik kapasite farkı nasıl olabiliyor?Bir de kolondan alan kaybediyorlar.
Ön ve arka koltuk arasındaki mesafe, 2 koltuk arası boşluk, Koltuğun boyutu ve tribün basamak yüksekliği görüş açısı olarak Bizdeki c90 onların c60.
Örnek vermek gerekirse eğer Bizim stad Thy ise onlarınki pegasus :)
Ayrıca kolondan alan kaybetmiyolar kolonların arkasında koltuklar var Sahanın çeyreğini gören  :D
La Vittoria Sarà Nostra