Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5292305 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı aa.aslan

Başkan heyecanlıydı büyük badireyi bence başarılı atlattı. Hayırlı olsun.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Erdem Çözer

1 tanecik membran yetişmemiş olabilir mi yahu :D

Twitterda gördüğümü söyledim -ki başka sebebi olamaz bence.
Bayrakla falan ilgisi olamaz resmen eksik görüntü oldu.. Ya o membranda sorun çıktı ya da dün akşam yetişmedi ve bugün de riske girmek istemediler ama doğrusu bi kaç gün önce bitmesiydi
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı YunusEmre

madem bilmiyorsun ok lütfen.

kösele hibrit düşmanıdır.
konserlerde zemine özel bir malzeme seriliyor ve bunun üzerine basılabiliyor ve yılda sadece birkaç konsere müsaade ediliyor... @YunusEmre

Kaçkez hibrit cçime koselenin zarar verdiğine şahit oldunuz merak ettim ya da bi yerde yazıyormu bbilmediğimden soruyorum gerçekten..

Çevrimdışı RevivaL

Kurdele kesme törenini atlattık. Yarın açılış töreninde buluşuyoruz  :super:

Çevrimdışı AhmetY

kafa kesme videosu izler gibi oldum sanki o kadının topukluları derime batar gibi hissettim ve kanalı kapattım dayanamadım izlemeye Allahım inşallah bursa stadı gibi olmaz aynı hatayı yapmıyoruzdur umarım

Çevrimdışı Erdem Çözer

Arkadaşlar o çime hiç bi şey olmaz.. Şu ana kadar yapılan bir maçta alacağı darbenin yanında sinek vızıltısı kalır :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı tangaz

sahadaki 22 futbolcunun civili ayakkabilarinin kaymali darbeleri çime zarar vermezken alti duz olan kosele ayakkabilar cime zarar veriyor diyosun abi yanlis mi anliyorum?

ben demiyorum ben çim uzmanı değilim bunu çim uzmanları diyor! çivili ayakkabı dediğin futbol oynamak için futbol zeminine uygun üretilen kramponlar.  kaldıki bjk tv dahi kaç defa söylendi zeminle ilgili program yapılırken uzmanlar kösele ayakkabı ile basmamamız gerektiğini belirtiyor kösele zararlıymış die. @Orhan
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Ersoy

Yarın zemine bir şey olursa sağlam laf yerler yalnız.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı OrhanAker

Krampon darbesiyle kalkmayacak zemin köseleyle bozulmaz ha belki cok fazla ağırlık binmiştir onun sınırıda nedir şuan bilmiyorum.
Endişelenmeyin..raat olun :D

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı kartalpençesi

Her köşende zaferler şampiyonluklar,
Her taşında Şeref Bey hatıramız var,
Uçurumlardan derin kalbimizde yerin,
Yalnız kalmayacaksın sonsuza kadar.
Yıllara yenilmedik burdayız işte dimdik
Tarihi bir daha yazmaya geldik

Biz ne baharlar gördük senle ne kışlar,
Hiçbir şeyi sevmedik inan senin kadar,
Söyle bize ey hayat var mı böyle aşk?
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş.

Eğilmedi başımız geçse de yıllar ,
Şanlı mazinde Sebalar, Baba Hakkılar,
Uçurumlardan derin kalbimizde yerin,
Yalnız kalmayacaksın sonsuza kadar.
Yıllara yenilmedik burdayız işte dimdik
Tarihi bir daha yazmaya geldik

Biz ne baharlar gördük senle ne kışlar,
Hiçbir şeyi sevmedik inan senin kadar,
Söyle bize ey hayat var mı böyle aşk?
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş.
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

ben demiyorum ben çim uzmanı değilim bunu çim uzmanları diyor! çivili ayakkabı dediğin futbol oynamak için futbol zeminine uygun üretilen kramponlar.  kaldıki bjk tv dahi kaç defa söylendi zeminle ilgili program yapılırken uzmanlar kösele ayakkabı ile basmamamız gerektiğini belirtiyor kösele zararlıymış die. @Orhan

Problem ezilmesi degil mikrop kapmamasi.

Çevrimdışı TayfurU

2-3 saat önce hakan gündoğar çime basmadı bu ayakkabılar hibriti zehirliyor dedi periscope da şimdi 500 kişi çime girdi yazık ya

Çevrimdışı YunusEmre

Uzmanlar demisse eyvallah ama bugün olan hiç zarar vermemiştir sularlar toparlar hemen kendini.. bi de alttan ufleme acilsa hepsi diklesir yine  :lol:

Çevrimdışı ers_an

Dirayetli duruşu her daim taraftar yapar. Her ne kadar Başkan ve ekibinin emekleri yadsınamasa da. Bir kere öv geç, kemik yalamaya ne gerek vardı. Dip not hibrit la o, Bursa nın elle serme çimi mi sandınız pardon.

Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimdışı cadavra

Ertem şenerin anlattıgı bi anı emirates stadında zemine iniyor sanırım arsenal besıktas macında mac öncesinde zemine dokunmak istiyor orda bi görevli parlıo buna ne yapıosun sen vs. vs. yani zararı malesef var arkadaslar ama kalıcı bi hasar olacagını dusunmuorum.

Çevrimdışı tangaz

Kaçkez hibrit cçime koselenin zarar verdiğine şahit oldunuz merak ettim ya da bi yerde yazıyormu bbilmediğimden soruyorum gerçekten..

evet bununla ilgili seyrettiğim video var farkındaysan ben çimi koparır çime zarar falan demiyorum sadece kösele hibrit düşmanıdır diyorum. okumasam biyerlerde bu kadar net cümle kurarmıyım @YunusEmre
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı idil

YILLARA YENİLMEDİK BURDAYIZ İŞTE DİMDİK
TARİHİ BİR DAHA YAZMAYA GELDİK
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı ilhan mansız

artık maç başlıklarını takip etme zamanı, bu iş bitti İnşallah şampiyon olacağız. Vodafone arena hayırlı uğurlu olsun.

Çevrimdışı Ersoy

Artık yarın ki maça odaklanma zamanı.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı aşığımsana

dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama cumhurbaşkanı arena isminden rahatsızım dedi ve şeref beyi dile getirdi. umarım şeref bey stadyumu olarak geçer ön ad olarak. vodafone a garezimden değil bunu demem yanlış anlaşılmasın
Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı acan07

ammada abarttınız yaa, sanki bastıkları yerde çim yokolup gidiyo . toplasan 20 dk basıldı gitti işte. biraz anın tadını çıkartmaya bakın . 3 senedir beklediğimiz şey gerçekleşti. olay çime basılmaya döndü .

Çevrimdışı YunusEmre

evet bununla ilgili seyrettiğim video var farkındaysan ben çimi koparır çime zarar falan demiyorum sadece kösele hibrit düşmanıdır diyorum. okumasam biyerlerde bu kadar net cümle kurarmıyım @YunusEmre

yukarda bir aarkadaş da demiş zehirleme yapar diye bursa stadiyla ilgili bir uzman taraftar sahaya girdiktenasonraaaçıklama yapmış normal ayakkabılar zemine hastalık bulaştırır demiş sulama ondan çalıştırıldı bir şey olmaz ins.. Bilgiler için teşekkürler AAllah tan sadece bir kez olacak bir durum bu ve oldu da..

Çevrimdışı GIUNTI

Tam bir ortadoğu ülkesi hareketi 500 kişinin o sahaya girmesi. Optimistliğiniz de ilginç.

O sahaya kösele ile girersen çimin içine edersin bu kadar basit.

Geçmiş olsun artık o zemin pert.

Çevrimdışı remiles

çimler gitti yaa  :s20: ayakkabıları bu çimi mahvediyor yarında haber yaparlar çim maçta kalktı diye

yeter be yeterrrrrrrr yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bıktım böyle negatif yorumlardan galeyana gelmenizden bıktım yeter susun artık