Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5488820 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ensdndr

Bugün deniz tarafı skorbordun led panellerinin dizilmesini ve yarın akşama kadar yerlerine kaldırılmasını bekliyorum.
Ayrıca yarın akşama kadar suni çimlerin bitmesini ve şeffaf membranların da yarıya gelmesini umut ediyorum. Çevre düzenlemesinde gözle görülür fark olur düşüncesindeyim Pazartesi gününe kadar.

Hybrid hafta sonu bitecek gibi
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı Fatih

Yalnız şöyle bir sıkıntı olabilir @tangaz abi

Bundan 3-5 sene sonra yada vodafone sponsorluğu sona erdikten sonra membranlar ister istemez solacak matlaşacak yada kirlenecektir. Logolar söküldüğü zaman karşılaşacağın manzara aşağıda :D

Mantıklı, hiç düşünmemiştim.
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Emre.Guler

Aynen katılıyorum büyük bir sorun görünüyor; bu konuda ne düşünüldü acaba?Tam bir temizlik yapılabiliyor olmalı aksi halde hiç hoş görünmeyecek!

Temizlik ile alakası yok logonun olduğu yer logo orda kaldığı sürece direkt güneş ışığına maruz kalmayacak logoyu söküncede diğer kısımlara göre daha parlak daha yeni gözükecek. Ama atex için solmaz kir tutmaz diyorlardı inşallah sıkıntı olmaz hem daha 10 yıl var dert etmeyin :)

Çevrimdışı Erdem Çözer

Abi sana bile troll dendi zoruma gitti ya,insanların tahammül iyice sıfıra düştü.Sen yapmaya devam et emeğe saygı gösteren de bir çok insan var burda için rahat olsun :)

paylaştığı fotoğraflarla yaptığı şey trollük.. imzasında uyarı olması bir şeyi değiştirmiyor.. o imzayı farketmeyenler fotoğrafı internette paylaşıyor.. ben de yaptığı işe saygı duyuyorum ama fotoğrafın üzerinde uyarı bulunması şartıyla..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Emre.Guler

paylaştığı fotoğraflarla yaptığı şey trollük.. imzasında uyarı olması bir şeyi değiştirmiyor.. o imzayı farketmeyenler fotoğrafı internette paylaşıyor.. ben de yaptığı işe saygı duyuyorum ama fotoğrafın üzerinde uyarı bulunması şartıyla..

Haklısın zaten profildeki resim kuzenimin normalde ben buyum

Çevrimdışı SuperBJK

Günaydın Ahali.

Sahiden VIP koltukların başlıklarında ekran olmayacak mıydı ? Yoksa sonradan mı takılacak ? Kafamda deli sorular.  :dontknow:

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Nisan 2016, 10:32:18
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Abi sana bile troll dendi zoruma gitti ya,insanların tahammül iyice sıfıra düştü.Sen yapmaya devam et emeğe saygı gösteren de bir çok insan var burda için rahat olsun :)
insanların aldatılması sana zevk verebilir bunun saygı gösterilmesi gereken bir şey olduğunu düşünebilirsin.
başkalarının da aldatılmak hoşuna gitmiyorsa ve buna tepki gösteriyorsa sen de buna saygı göstereceksin...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetx

Ama meshlerin dikiş izleri kapalıda birbirine paralel eski açıkta ise başka yönde ama yine birbirine paralel. Vardır bir sebebi delikli olmasından dolayı ışık süzme v.s.
ışığın geliş yönüne göre mi dikmişler diyorsun  :)
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

Günaydın Ahali.

Sahiden VIP koltukların başlıklarında ekran olmayacak mıydı ? Yoksa sonradan mı takılacak ? Kafamda deli sorular.  :dontknow:
o fotodaki en arka koltuk olmali arkasinda loca var o yuzden takilmamistir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Emre.Guler

ışığın geliş yönüne göre mi dikmişler diyorsun  :)

Aklıma başka mantıklı açıklama gelmiyor

Çevrimdışı tangaz

Bundan 3-5 sene sonra yada vodafone sponsorluğu sona erdikten sonra membranlar ister istemez solacak matlaşacak yada kirlenecektir. Logolar söküldüğü zaman karşılaşacağın manzara aşağıda :D

işte bende bundan kıllanıyordum. 90lı yıllarda üniversite öğrencisiyken yaz ayları izmitte arkadaşların reklam ajansında takılırdım bu 3M folyolardan az yapıştırmadım sıvaması ayrı dert sökmesi ayrı dertti zor ve meşakkatli bir iştir. böyle izler kalıyordu ya da yıpranan folyoları değiştirince ton farklılıkları vb oluyordu. aradan 20 sene geçti teknoloji değişti malzeme kalitesi vb hangi noktada güncel ürünlerle bir sorun olur mu die bir bilen olarak senden öğrenmek istemiştim :) thanks again @Emre.Guler
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı yigitcan1903

Kapasite konusu kahramanca savunulduktan sonra sıra Emre Güler'e sarmaya gelmiş  :D

Çevrimdışı Emre.Guler

insanların aldatılması sana zevk verebilir bunun saygı gösterilmesi gereken bir şey olduğunu düşünebilirsin.
başkalarının da aldatılmak hoşuna gitmiyorsa ve buna tepki gösteriyorsa sen de buna saygı göstereceksin...

Okumayan insan aldanır imzam var altta bir çok konuda photoshop olduğunu belirttim. Hatta geçenlerde Çatıya logo demosu yapılırken bin shop yaptım ve yazdım altına bakın bu iş bittiğinde resimdeki gibi olacak diye. Ona rağmen gerçek sananlar oldu benim kabahatim ne?

Neyse uzatmaya gerek yok zaten adam akıllı forumu takip eden insanın o skorboard olayına kandığını hiç sanmıyorum. Millet takılmış bitmiş koltukların sayısı yüzünden birbirine girmişti biraz konuyu dağıtayım dedim yemediğim laf kalmadı arkadaş ayıptır.

Çevrimdışı Yiğit

Çevrimdışı Efe

Kapasite konusu kahramanca savunulduktan sonra sıra Emre Güler'e sarmaya gelmiş  :D
kapasite konusunda resmi bi aciklama gelmeden savunmak yada elestirmek hic dogru degil tff kontrolu yapsin net sayi aciklansin bi bakalim ondan sonra elestiri olur dun yapilan kesin olmayan biseye infaz baskada bisey degil :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deadam

Okumayan insan aldanır imzam var altta bir çok konuda photoshop olduğunu belirttim. Hatta geçenlerde Çatıya logo demosu yapılırken bin shop yaptım ve yazdım altına bakın bu iş bittiğinde resimdeki gibi olacak diye. Ona rağmen gerçek sananlar oldu benim kabahatim ne?

Neyse uzatmaya gerek yok zaten adam akıllı forumu takip eden insanın o skorboard olayına kandığını hiç sanmıyorum. Millet takılmış bitmiş koltukların sayısı yüzünden birbirine girmişti biraz konuyu dağıtayım dedim yemediğim laf kalmadı arkadaş ayıptır.

yok @Emre.Guler kaçış yok bugünkü tartışma konusu sensin :D ayrı başlık açılsın bence :D çatı kalkmadı, piksel, 3 lü bilet, kapasite, beyaz yalanlar, falan derken sıra sana da geldi. :D kaderden kaçış yok sıra hepimize gelecek.

Bizdeki sıkıntı okumuyoruz. Çoğu insan aldığı hiç bir malzemenin kullanma talimatını okumaz maalesef. Onun gibi birşey. Sen boşveer kulak asma. eline sağlık yaptığın işleri beğeniyorum. sonuçta emek verip kıymetli vaktinden ayırıyorsun.

Ama şu çizgileri çekme fikrini yabana atma çok güzel övünç özdem işletilebilir. :D

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı mert_

Eski açık skorbord güncel

çok iyi, bugün onun da montajı biter inşallah.

Çevrimdışı Fatih Yağdoğan

Günaydınlar herkese,

Maça Bursa dan gelecek arkadaşlar, İDO ek sefer koydu bilginize. :ishock: :halay: :ishock:

yenikapı-bursa olarak var acaba ilk kabataşdan'mı kalkıyor biliyormusunuz idoyla hiç gitmedim ??
Banane abi en büyük BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı idilahmet

yenikapı-bursa olarak var acaba ilk kabataşdan'mı kalkıyor biliyormusunuz idoyla hiç gitmedim ??

evet kabataş aktarmalı

Çevrimdışı kartalcan

11Nisan için sadece;
           16:30 bursa - yenikapı - kabataş
           22:55 kabataş - yenikapı - bursa (kabataş kalkış 22:40 ta olacak)
aktarmalı olarak çalışacak diğer tüm seferler mudanya-yenikapı veya yenikapı-mudanya olarak devam edecek.

Çevrimdışı sallapati

Kule dibinde hummalı çalışma devam ediyor

Çevrimdışı Ensar

çamaşır suyuyla yıkadın mi hiç birşeycik kalmaz abi :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Nisan 2016, 11:04:44
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!

hırsızın hiç mi kabahatı yok hakim bey :us:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı tayfunyasar

248  saat veya    14.880  dakika veya     892.800   saniye kaldı.

900binden de düştük. adım adım son 86400 saniyeye(1 gün) ilerliyoruz.

Skorbordu baya hızlı dizmişler. Gece çalışması olmuş belli ki. Akşama ikisini birden havada görür müyüz acaba  :ssss: :ssss: :ssss:
Seni düşündüm dün akşam yine!