Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5868751 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sallapati

mabet evlendikten sonra uğramaz oldu foruma  :by2: :by2:

Çevrimdışı Mehmet92

mabet evlendikten sonra uğramaz oldu foruma  :by2: :by2:

mabete ben geçenlerde hal hatır sormak için yazdım yılbaşına kadar izinli olduğunu söyledi,inşaatta değil yani yeni yılda döner aramıza o da :)

Çevrimdışı Efe

@Efe havalar güzel değil şişli de tipi var muhtemelen stad civarınıda iner. bu havada o vinçleri indirseler iyi olur sert esiyor hava. son fotolarda paletlenin duruşu tehlikeli.
hic bisey olmaz bursada 130 km acik alanda 2 gun dayandiktan sonra devrildi vinc rahat olun kar bi yagip bi duruyor calismaya mani bi durum yok bu aksama kadar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

kedi yollari bile çok estetik saha icinden harika gorunuyor yeni acikta sutunlarin arasina konmus turnike
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erdem Çözer

kedi yollari bile çok estetik saha icinden harika gorunuyor yeni acikta sutunlarin arasina konmus turnike

turnikeler bile takılmaya başladı  :ishock:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı cadavra

Soyunma odalarindan resim atsalar bi ya estetik bi seyler olsa girisinde kartal kanatlari fln gibi.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

turnikeler bile takılmaya başladı  :ishock:
her iş yuruyor biri birini beklemiyor artik bi cogunde isler yavas yavad bitme eylimine girdi 2 ay sonunda icerideki isler buyuk ihtimal bitecek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Zafer_Başkan

Beyler korkuyorlar...

İnşaat halinde bile heybetiyle bizim dışımızda bile rakip takım taraftarını büyüleyen stadımızdan... Benim şahsi fikrim olarak Türkiye'nin son yıllardaki en genç ve en teknik kadrosuna sahip takımımızdan... Bu halde bile güçlü sponsorluk anlaşmalarımızdan... Kendi klüplerinin bir batağın içine doğru sürüklenişlerinden... Yıllarca kupalara ambargo koyabilecek güçte olmamızdan korkuyorlar...

Bit be gözünü sevdiğim stadım... Bitte hayallerimiz gerçek olsun...

Sadece 2016 değil 2017 2018 2019.....'un da bizim yılımız olması dileğiyle şimdiden iyi seneler Beşiktaş ailesi...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Soyunma odalarindan resim atsalar bi ya estetik bi seyler olsa girisinde kartal kanatlari fln gibi.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben en çok soyunma odalarını merak ediyorum valla. Bize özel bişey olmalı. Estetik olmalı ne bileyim farklı olmalı işte :icool:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Berk

Selamlar bir süredir totem yapip girmemistim siteye koltuklar netleşti mi pikselliden vazgecildi mi ?Son durum nedir?

Çevrimdışı Erdem Çözer

her iş yuruyor biri birini beklemiyor artik bi cogunde isler yavas yavad bitme eylimine girdi 2 ay sonunda icerideki isler buyuk ihtimal bitecek

Başkan'ın dediği gibi vitesi boşa aldık yokuş aşağı gidiyoruz  :lol:

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Turnikeler nerde ben goremedimde gosterebilirmisiniz fotoğraf üzerinde
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı dessocu

Turnikeler nerde ben goremedimde gosterebilirmisiniz fotoğraf üzerinde

mustafanın sitesinde var fotosu. burada paylaşılmasını istemiyormuymuş yoksa buradakiler mi paylaşılmasını istemiyormuymuş. öyle durumlar var ben de tam bilemiyorum.

Çevrimdışı Necmi

Arkadaşlar genel kurul ve Divan üyelerimiz bize PM le ulaşırsa onlara özel grup oluşturuyoruz.
Genel kurul üyelerinin çokluğu forumumuzun gücünü arttırır.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Çevrimdışı sallapati

https://twitter.com/erginaslan/status/682161374169034753

hahahah evde yapın gelin burayı kirletmeyin :)

valla tuvaleti bilmem de koltuklara ayakla basana ben şahsen dalarım.. en nefret ettiğim olay

Çevrimdışı carsikartali

https://eksisozluk.com/hakan-bebege-yardim-edelim--4998675?p=1

arkadaşlar ben avukatım konuyu resmi yerlerden araştırdım.Forum olarak müsait olanlar 3-5 göndersin hepimizin bunu yaşama ihtimalimiz var.

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Erdem Çözer

valla tuvaleti bilmem de koltuklara ayakla basana ben şahsen dalarım.. en nefret ettiğim olay

bu durumda ona buna dalmaktan maç izlemeyeceksin gibi çünkü bizim insanımız her türlü o koltuklara basacaktır  :s20:

Çevrimdışı insolente_jk

Beyler korkuyorlar...

İnşaat halinde bile heybetiyle bizim dışımızda bile rakip takım taraftarını büyüleyen stadımızdan... Benim şahsi fikrim olarak Türkiye'nin son yıllardaki en genç ve en teknik kadrosuna sahip takımımızdan... Bu halde bile güçlü sponsorluk anlaşmalarımızdan... Kendi klüplerinin bir batağın içine doğru sürüklenişlerinden... Yıllarca kupalara ambargo koyabilecek güçte olmamızdan korkuyorlar...

Bit be gözünü sevdiğim stadım... Bitte hayallerimiz gerçek olsun...

Sadece 2016 değil 2017 2018 2019.....'un da bizim yılımız olması dileğiyle şimdiden iyi seneler Beşiktaş ailesi...

:sevinc  2016 bizim yılımız olucak inşallah  :halay:
Bjk Genel Kurul Üyesi - Since 2005

Çevrimdışı sallapati

bu durumda ona buna dalmaktan maç izlemeyeceksin gibi çünkü bizim insanımız her türlü o koltuklara basacaktır  :s20:

abi her bloğa koyarsın 1 tane görevli.. basanı direk uyarırsın.. bir bilinç yaratırsın zamanla...