Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5871978 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı samet-53

Yeniinönüden fotoğraf istemek sıkıntı değilde beklemesi sıkıntı. İki gündür fotoğraf istiyorum ha attı ha atacak diye beklemekten ciğerim soldu, f5 tuşu aşındı :D
Bu gece düşlerim dehşetli güzel

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı samet-53

Halkalı tarafından bildiriyorum, burada karla karışık yağmur yağıyor, gece kara dönüşmesi muhtemel, bi iki saatede Beşiktaş tarafına gelmesi muhtemel.
Saygılar, sevgiler
Bu gece düşlerim dehşetli güzel

Çevrimdışı Fatih

Arkadaslar eksik semerler renklilerin tesislerinde cikmis ,senol hoca acimamis vurmus semerlerii sirtina binmis ustlerine kesin bilgi yayalim
Sadece vurmus mu semerleri?
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Erdem Çözer

Halkalı tarafından bildiriyorum, burada karla karışık yağmur yağıyor, gece kara dönüşmesi muhtemel, bi iki saatede Beşiktaş tarafına gelmesi muhtemel.
Saygılar, sevgiler

:steamed:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

eski acik tarafindaki semerler bilerek takilmamis bence ordan kedi yolu montaji olacak diger semelerin bittigini tahmin ediyorum 15 civarida kedi yolu takilmistir yeniinonu foto atarsa bakariz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Emre.Guler

eski acik tarafindaki semerler bilerek takilmamis bence ordan kedi yolu montaji olacak diger semelerin bittigini tahmin ediyorum 15 civarida kedi yolu takilmistir yeniinonu foto atarsa bakariz

Yeniinönü bu saatte atarsa bu saatte hiç birşey belli olmaz bence kendimizi kandırmayalım

Çevrimdışı Serdar

@BURASI BEŞİKTAŞ  kardeşim. :hosgeldin

@Necmi  Abi candır. Hergün her saat takip ediyorum forumu ancak iş yogunluğumdan sebep çok yazamıyorum. Şahsen birebir tanımam Necmi Abi yi ama adamda şeytan tüyü var hafiften tanımadan da seviyorsun. Ama şöylede bir durum var. Bazen Necmi Abi nin atarı tutuyor,
hani sorsalar bana o durumda şu an kimin yerinde olmak istemezdin diye. Evli mi bilmiyorum ama Necmi Abi nin hanımının yerinde olmak istemezdim diyesim geliyor.  :lol:

Çevrimdışı Efe

Yeniinönü bu saatte atarsa bu saatte hiç birşey belli olmaz bence kendimizi kandırmayalım
yoo dunde bu saatlerde atti tam kararmadan belli oluyor ama kararsa tam secemeyiz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deadam

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Bekrakn

[ Son Düzenleme: 29 Aralık 2015, 17:32:52 Bekrakn ]

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı quentine83

İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı aoguzd

Yanılmıyorsam 4 veya 5 tane semer kalmış. Kediyolunu sayamıyorum gozleri musade etmiyor :)

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Bekrakn

foto erken saatte çekilmiş gibi, en azından bir saat kadar olmuş hava baya aydınlık. acaba bir iki ekleme daha yapılmış olabilir mi semer ve kedi yollarında?

Çevrimdışı Efe

[ Son Düzenleme: 29 Aralık 2015, 17:42:26 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

semerlerin en az ikisi takılmıştır 1 veya 2 tane kalmıştır.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Efe

4 semer kalmış 11 kedi yolu olmuş

3 tanede yeni aciga takmislar yanlis gormuyorsam tahmini skor

162-168 semer

14-42 kedi yolu
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı quentine83

kar yağışı öncesi en çok iş yapılması gereken bir günde, fazla iş yapılmamış gibi görünüyor.semeri geçelim o bitmiş zaten de kedi yolu bir kaç tane daha olabilirdi.inşallah kar yağdıgında da az da olsa çalışma olur ...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı emre1

14 kedi yolu saydım 5 tanede semer kalmış takılmayan

Çevrimdışı Türkay

@Efe abi kedi yolu bitince direk membran işine mi başlanılacak?
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler