Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5869889 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı riza calli

Konu disi kusura bakmayin bati ust biletimi devredicem isteyen varsa msj atsin

Çevrimdışı Renton

See you in another life,brother.

Çevrimdışı Emre.Guler

Sadece çatıda ışik oyunu ne kadar havali olur bilmiyorum?. Ama birde çim açısindan bakmak lazım az yada çok güneş işığını yansıtır sera etkisi yaratabilir

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmet türken

[/quote]@SoRe eline sağlık kardeşim. Harika olmuş. Hepsi birbirinden güzel

Çevrimdışı Sedat_BJK

Drone cekiminden montaji beklenen 52 semer saydim.. acaba gercekten kac kaldi.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı ilbuono

Konu disi kusura bakmayin bati ust biletimi devredicem isteyen varsa msj atsin
Selamlar, özelden iletiledim, bileti alabilirim

Çevrimdışı cursedofdragon

Drone cekiminden montaji beklenen 52 semer saydim.. acaba gercekten kac kaldi.

o düne ait bugün dahada azalmıştır.

Çevrimdışı ahmetx

1 yıldır bu bilgiler sitede çatı hakkında her şey bölümğnde var zaten , güneş ışınlarının %21 i, beyaz ışığın ise %71 i geçebiliyor atex 5000 trl de
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

Stad ziyaretimizi az önce tamamladık. Fotoğraflardan yorumlarıdığımız görüntüler ile birebir görüşümüz arasında Everest kadar fark. (Daha büyük birşey gelmedi şuan aklıma :D)

ee diyoz anlatamiyoz hala 42 bin diyen var :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

semerler her gecen saat azaliyor guzel gidiyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ilbuono

Çevrimdışı boateng

İnce detaylar dikkatimi çekiyo bura niye böyle ?

Çevrimdışı ahmetx

kamera platformu için ayrıldı aynıs eski açıkta da var.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Fotolarda Cikis kapıları yakindan Acik gri
Uzaktan Fume gözüküyor :alala:

Bunu stadin yanina gittigimde de farkettim , Fotolar mi yanıltıyor acaba @Efe abi :alala:

Stadin yanina gidince hem.uzaktan hemde yakindan acik Gri gözüküyor
Yoksa hala boyanıyor mu cozemedim bi turlu..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Merdivenler cok DAR

Baskan her şartı zorluyor :claps: :claps:

Hem kapasite hemde taraftar butunlugu Açısından cok onemli merdivenlerin DAR olmasi :ok: @ahmetx abi sen nediyorsun ?
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

Fotolarda Cikis kapıları yakindan Acik gri
Uzaktan Fume gözüküyor :alala:

Bunu stadin yanina gittigimde de farkettim , Fotolar mi yanıltıyor acaba @Efe abi :alala:

Stadin yanina gidince hem.uzaktan hemde yakindan acik Gri gözüküyor
Yoksa hala boyanıyor mu cozemedim bi turlu..
isiga gore degisiyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Kartal Ç

Sadece çatıda ışik oyunu ne kadar havali olur bilmiyorum?. Ama birde çim açısindan bakmak lazım az yada çok güneş işığını yansıtır sera etkisi yaratabilir

1 yıldır bu bilgiler sitede çatı hakkında her şey bölümğnde var zaten , güneş ışınlarının %21 i, beyaz ışığın ise %71 i geçebiliyor atex 5000 trl de

Sadece çatıda değil stadı çevreleyen dış kolonlarda da aydınlatma sistemi var.
ahmetx e ek olarak ürünün özelliklerinden biri de canlılara zarar veren ultraviyole B yi geçirmeyip bitki gelişimi için gerekli olan UV A yı geçirmesiymiş. Sera etkisi yok çimler güvende yani  :ok:
"...block out short wave UV-B light, harmful to humans, animals and plants, but transmit UV-A light, essential for plant growth."

Bu arada yanlış bilmiyorsam çimler için suni güneş ışığı sistemi de kullanılacak zaten.
[ Son Düzenleme: 27 Aralık 2015, 16:16:49 Kartal Ç ]

Çevrimdışı ahmetx

Merdivenler cok DAR

Baskan her şartı zorluyor :claps: :claps:

Hem kapasite hemde taraftar butunlugu Açısından cok onemli merdivenlerin DAR olmasi :ok: @ahmetx abi sen nediyorsun ?
çatal olmasında bana kalırsa biraz daha geniş olabilirdi üst kat biraz sıkıntılı çünkü .

Çevrimdışı Erşah

Herkese merhabalar, uzun zamandır bu başlık üzerinden gelişmeleri takip ediyordum ancak üye olmamıştım. Nasip bugüneymiş, umarım stadyumun bittiğini de görürüm bu başlık altında.