Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5868244 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Erhan

Drone tamiri bitmiş, yarın öğleden sonra alıp direk çekime geçicem.
Playstation 3'ümü feda ettim yaptırabilmek için ama değer buna.

@Deadam abime de teşekkür ediyorum çorbada tuzu bulunduğu için. Katkı sağladı sağolsun tamir için.

Süper haber senin hakkın ödenmez :claps:

Geçen ki gibi prof bişi olucaktır yine :ok:

Çevrimdışı murat

Ben 93 semer saydim .bendemi sorun var ?
sen sayana kadar 6 tane daha takılmış olabilir :D

Çevrimdışı cadavra

semerleri sayarken ben
Hahahahahahha

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Deadam

Drone tamiri bitmiş, yarın öğleden sonra alıp direk çekime geçicem.
Playstation 3'ümü feda ettim yaptırabilmek için ama değer buna.

@Deadam abime de teşekkür ediyorum çorbada tuzu bulunduğu için. Katkı sağladı sağolsun tamir için.

Rica ederim. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım.

Bi daha kaza olmaz inşallah. @Popular Demand
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Savaş

Haftaya Perşembeden itibaren fena kar geliyor. Kar gelmeden bitirseler semerleri iyi olucak.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı poyraz37

bende bugun vodafone karakartal uye oldum  bu arada bugun cok güzel ilerleme var çatıda bitiyo resmen hadi artık gecelim çime  :super:

Çevrimdışı siyah-beyaz1903

beyazı anladıkda siyah ışıklandırma nasıl oluyor :D

o zaman kirmizi yapalim o da bizim rengimiz

Çevrimdışı dessocu

ya benim de birden aklima geldi öle ama nasil olur veyat olurmu o nu bilmiyorum, tek bildigim olursa süper olur

ben de ondan dedim. siyah ışık oluyorsa harbiden süper bir şey olur herhalde.

Çevrimdışı murat

[ Son Düzenleme: 25 Aralık 2015, 17:35:47 MURAT ]

ben de ondan dedim. siyah ışık oluyorsa harbiden süper bir şey olur herhalde.

olmuyor galiba  :ebebe:  ama kirmizi da ola bilirdi aslinda güzel bir gol söleni olur bence

Çevrimdışı Emre.Guler

varmış

Siyah ışıkmı :) İyide ışık karanlık yerleri aydınlatmak için var diye biliyorum ben yıllardır :)

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı TALAT

varmış :D dekoratif amaçlı olabilir.

abi cok bilgim olmamakla birlikte siyah isik olamaz. siyah zaten isigin olmamasi ile olusur. tvlerde de bu yuzden siyah rengi tam olarak yapamiyorlar. olsa olsa siyah yakin bir sey cikar
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Emre.Guler

Çevrimdışı Erhan

Belli ki bi haftaya çoğu iş bitecek.

Membran ve buzlu çatı malzemesi nerelerde acaba.Stada ne zaman gelicek.

Çevrimdışı serti67

tam @bjk_mabet in şöle kafayı uzatıp buradayım dııp gelınen noktaları gelısmelerı sole maddeler halınde sıraladığı Zaman'lardan olsa su guzel gelısmelerın üstüne missss gıbı gıderdı bee nerdesın çaycılar kralı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

siyah olmasi lazim degil o oluklara kirmizi isik taksinlar gol atigimizda yansin sölen niyetine bence güzel olur costurur arenayi  :steamed:

Çevrimdışı Factatum

Black light denen şey aslında UV light. Yani bahsedilenle hiç alakası yok.

Onunla hotelde çarşaf kontrolü yapmak veya gece külüplerinde fosfor neon efekti vermek için kullanabilirsiniz.  :evillol:

Çevrimdışı ers1903

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu arada çatıda biriken suyu depoya nasıl yönlendirecekler? Kolonlardan birkaçı mı aracı olacakki? :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Black light denen şey aslında UV light. Yani bahsedilenle hiç alakası yok.

Onunla hotelde çarşaf kontrolü yapmak veya gece külüplerinde fosfor neon efekti vermek için kullanabilirsiniz.  :evillol:

aynen bende ögrendim onu fb veye gs'de olurdu ama biz renksiz oldugumuz icin olmuyor bir tek kirmizimiz var
[ Son Düzenleme: 25 Aralık 2015, 17:55:24 siyah-beyaz1903 ]

Çevrimdışı mhmt_bjk_1998

Zaman konusu için bence bu sezonu es geçmemiz mantıklı olacaktır, çim için verilen süre 70-90gün arası ancak SIS in dikim yapan lazerli makinalarının yağışlı havalarda çalışacağına ihtimal vermiyorum(şubat-mart-nisan ortası); bu yüzden de 70-90 günlük süre uzayacaktır .Makinaların hangi şartlar altında çalışlışabilirliği çim konusunda en kritik nokta.
Catınin ustu bi ortuyle kapatilarak yagmurlu havalarda daha rahat calisabilmesine yardimci olunamazmi ?

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O SENE BU SENE !

Çevrimdışı Çağrı

olmayacak beyaz renkte olacak on kisim şeffaf olacak o sekilde olmasinin imkani yok iceride sicaktan  kartal cevirme olurduk o sekilde olsaydi

Gündüz maçı mı oynuyoruz @Efe en erken maçımız 7'de başlıyor  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli