Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5869911 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yalçın

"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

çatı 4 ocakta membrancılara teslim edilecek zaten.

bilmiyormuydunuz yoksa?
Peki sen 10 ocakta çime baslanacagini biliyomusun?

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet92

bilmiyormuydunuz yoksa?

Bu bilgi kesin mi?

Bu stadın çatısı,çimi,koltuğu biter de bursa gibi ince işler yüzünden açamazsak kahrolurum.

Çevrimdışı ensdndr

Forumda duygu yoğunluğu çok yüksek. Her geçen gün de yükseliyor. Başkan'ın çok yoruldum artık sona geliyoruz sözündeki duyguların aynısını takip edenler olarak forum üyelerimizde de görüyorum son zamanlarda. Allah emeklerimizin karşılığını en kısa zamanda versin şu çelik konstrüksiyon işi 15 ocağa kalmadan tamamlansın. Ondan sonrası zemin işi 75 günlük süreçte içeride ve dışarıda da işlerin tamamlanacağını öngörüyoruz. 19,03 olmasa bile 30 nisan bu iş biter gibi .
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı Efe

bilmiyormuydunuz yoksa?
mebrancilara teslim edilmesi bisey ifade etmiyor cimcilere ne zaman teslim edilecek onu bilen var mi :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bugunde vinçlere taktı arkadaş sıfırcı Mahmut hoca gıbısın hep enselerındesın 😀😀
başkan benden beterdir 0 cı fikret hoca  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

:) goz demekki bir yeri sabit gösteriyor ozaman stad buyor çünkü kapaliyken etrafi gormoycez dogru :)
stadları daha büyük gösteren illüzyonlar mevcut aslında
1.2 kat yerine 3 katlı yapmak
2.1.katın sıra sayısını azaltıp 2. katın sıra sayısını arttırmak gibi

Mesela bizim stadın ilk katı 26 yerine 20 sıra  2. katı da 22 yerine 28 sıra olsaydı 50-55 binlik gibi görünürdü.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

Bu bilgi kesin mi?

Bu stadın çatısı,çimi,koltuğu biter de bursa gibi ince işler yüzünden açamazsak kahrolurum.
ne alaka ince isler bitti iceride subatta cikacak bir cogu niye acamayalim cim bitmeli cim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Seckinn79

Hava tahmninlerine göre 31 aralık ta soğuk(belki karlı) bir sistemin giriş yapacağı ve ocak başından itibaren soğuma ve yağışın daha da artacağı yönünde.
Bu durum işleri ne kadar yavaşlatır acaba bilgisi olan var mı?
Keşke önce membran- naylon onları takıp iskeleti vs. Daha sonra yapsalardı yağıştan etkilenmezdi çalışmalar..
[ Son Düzenleme: 25 Aralık 2015, 12:09:57 Seckinn79 ]

Çevrimdışı ahmetx

mebrancilara teslim edilmesi bisey ifade etmiyor cimcilere ne zaman teslim edilecek onu bilen var mi :D
membran işi çimden uzun sürebilir ama @Efe  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

Bursanin cevre duzenlemesine gore o stada izin verdilerse, bizim onumuzdkei tek buyuk engel artik cim dir.

Çevrimdışı Burak Akay

Bizim stad 55 bin olabilir mi? sığarmı yani zorlasak
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Mehmet92

ne alaka ince isler bitti iceride subatta cikacak bir cogu niye acamayalim cim bitmeli cim

Eski açığın arka tarafı olduğu gibi beton duruyor,hangi işler bitti?

Çevrimdışı ZEKI

Bizim stad 55 bin olabilir mi? sığarmı yani zorlasak
Bana gore zor, yeni acik koltuksuz olsa bile maximum 50 bini buluruz.

Çevrimdışı dessocu

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yok bilmiyordum:)

10 ocakta çimciler girerseeee  20 martta açarız o zaman. Allah'tan bu sene şubat 29 çekiyor.

Çevrimdışı Burak Akay

Bana gore zor, yeni acik koltuksuz olsa bile maximum 50 bini buluruz.
Bencede zor abi ama Fikret başkanın konuşmasında hani espri yapıyorya sığdıda yapmadıkmı derken orada neden 55 bin yaptıkda 100 bin yapmadık diye bir laf çıkıyor ağzından bilinçaltında acaba o rakam vardıda ağzındanmı kaçırdı diye düşündüm
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı ensdndr

Hava tahmninlerine göre 31 ocak ta soğuk(belki karlı) bir sistemin giriş yapacağı ve ocak başından itibaren soğuma ve yağışın daha da artacağı yönünde.
Bu durum işleri ne kadar yavaşlatır acaba bilgisi olan var mı?
Keşke önce membran- naylon onları takıp iskeleti vs. Daha sonra yapsalardı yağıştan etkilenmezdi çalışmalar..

HAva tahminleri 3 ila 7 günlük yapılır. Daha uzun süreliler afakidir ve sürekli değişim olur. Sen 1 haftadan uzun hava tahminlerine aldırış etme. 31 ocağa 40 gün var daha.
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı Seckinn79

HAva tahminleri 3 ila 7 günlük yapılır. Daha uzun süreliler afakidir ve sürekli değişim olur. Sen 1 haftadan uzun hava tahminlerine aldırış etme. 31 ocağa 40 gün var daha.

Pardon 31 aralık demek istemiştim

Çevrimdışı DADAYKARTALI

Acele edip yoğun tempo çalışarak mart sonunda stadı açmak mı mantıklı yoksa aceleye getirmeden  :alala:her şeyi tam anlamıyla bitirerek ağustosta açmak mı daha mantıklı sizce?

Çevrimdışı Efe

Eski açığın arka tarafı olduğu gibi beton duruyor,hangi işler bitti?
eski acigin arka tarafi taraftar dolasim alani degil ayrica 2 aya orasida bitecektir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Altuğ

Fotolar birazdan haber portalında f5 ile aşındırmayın  :lol:

Çevrimdışı Erdem Çözer

Acele edip yoğun tempo çalışarak mart sonunda stadı açmak mı mantıklı yoksa aceleye getirmeden  :alala:her şeyi tam anlamıyla bitirerek ağustosta açmak mı daha mantıklı sizce?

Başakşehir stadını ne kadar kullanabileceğimiz net değil.. sezon sonuna doğru tekrar Olimpiyat'a dönmek zorunda kalabiliriz.

Ayrıca şu an işler iyi gitse de sezon sonuna doğru bu stat olmazsa yine düşüş yaşanabilir. Sezon sonuna doğru işler iyice kızıştığında 42 bin kişinin doldurduğu Vodadone Arena büyük bir avantaj sağlayacaktır ama Başakşehir veya Olimpiyat bu avantajı sağlayamaz.

Yani buradaki acelenin asıl sebebi bu sene mutlaka şampiyon olmamız gerekmesi.

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Kadir G.

Çevre düzenlemelerine ne zaman başlanacaktı?

Bir de duvardaki kabartma işi hale gündem de mi?