Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5871375 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu sezon stad açılmasını kimse beklemesin zaten arkadaşlar.. mayısa kaldı 4 ay.. daha bir dünya iş var..

4 ayda çatıyı membranı koltukları çimi küfekiyi ışıklandırmayı içerisini dışarısını halletmemiz bana göre maalesef mümkün değil ama yinede herkeste bir umut var.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Efe

Bu sezon stad açılmasını kimse beklemesin zaten arkadaşlar.. mayısa kaldı 4 ay.. daha bir dünya iş var..
aslinda bi dunya is yok muallak olan isler var mesela vinclerim iceriden cikip cikmayacagi mebran nasil yapilacak belli degil ilk disaridan dendi sonra iceriden sonra tekrar disaridan bir suru bilgi kirliligi var cim 70 gunde bitecek o bittiginde stadin acilmasi gerekiyor cimin her geciktigi gun stad acilisi atiyor yoksa icerideki isler bitise yaklasti zemin kaplalamalari bitmek uzere bi kac aya iceride bisey kalmayacak tek sorun cimin ne zaman baslayacagi mebran takilirken vincler iceride olacaksa en az 2 ay daha vincler iceride kalir cimcilet mart ayinda girip haziran ayinda cikip giderler is bu kadar basit aslinda
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kartalcan

vodafone dan basın açıklaması
karakartal destek paketlerinin birinci yılında üye sayısı 650 000,Beşiktaş a aktarılan katkı 1,5 milyon TL

Malesef çok az katkı sağlıyoruz kulübümüze, vodafone diğer taraftarları kaybetme riskine girerek sürekli bu projeyi göz önünde tutuyor, gelgelelim 650bin kişi ancak destek olmaya çalışıyor. Anne, baba,dede, eş, dost kim varsa etrafımızda telefon kullanan her birini hiç olmadı 1Tl lik paketten üye yapmalıyız.

Çevrimdışı Efe

Malesef çok az katkı sağlıyoruz kulübümüze, vodafone diğer taraftarları kaybetme riskine girerek sürekli bu projeyi göz önünde tutuyor, gelgelelim 650bin kişi ancak destek olmaya çalışıyor. Anne, baba,dede, eş, dost kim varsa etrafımızda telefon kullanan her birini hiç olmadı 1Tl lik paketten üye yapmalıyız.
aynen gidip bi vodafone hat alayim bende kullanmasamda dursun aylik 5 tl ceksin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erdem Çözer

aynen gidip bi vodafone hat alayim bende kullanmasamda dursun aylik 5 tl ceksin

:claps:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Oktay

aslinda bi dunya is yok muallak olan isler var mesela vinclerim iceriden cikip cikmayacagi mebran nasil yapilacak belli degil ilk disaridan dendi sonra iceriden sonra tekrar disaridan bir suru bilgi kirliligi var cim 70 gunde bitecek o bittiginde stadin acilmasi gerekiyor cimin her geciktigi gun stad acilisi atiyor yoksa icerideki isler bitise yaklasti zemin kaplalamalari bitmek uzere bi kac aya iceride bisey kalmayacak tek sorun cimin ne zaman baslayacagi mebran takilirken vincler iceride olacaksa en az 2 ay daha vincler iceride kalir cimcilet mart ayinda girip haziran ayinda cikip giderler is bu kadar basit aslinda
sen birinle iddayamı girdin bu statdın martta açılmasına :D :D :D yahuuu bırak bu sezon açılmasın senete herşeyiyle hazır halde açılsın

Çevrimdışı Serhat Akkaya

sen birinle iddayamı girdin bu statdın martta açılmasına :D :D :D yahuuu bırak bu sezon açılmasın senete herşeyiyle hazır halde açılsın
Aynen öyle, toz toprak içinde girmek istemiyorum o stada. İlk girdiğim günü güzel hatırlamak istiyorum, kötü anlarıyla değil. Herşey mükemmel olmalı..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı osman1903

Yapılacak çok iş var 3 yılda stad yapılamamış 10 işi Nasıl 3 günde yaparız diye düşünüyoruz çalışAnların umrunda mı?değil. Herkesin kabullenmesi için illakin hazirana mı gelmemiz gerekecek.daha ince işler ve sürekli bitmek üzere .6 aydır ince işler bitmek üzere ama bitmiyor çünkü yapılacak daha çok iş var

Çevrimdışı Tolga

Bu sezon açılması zaten çok zordu neyse gelecek sezon eksiksiz açılsın daha iyi bu kadar kafanıza takmayın bence :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Erhan

Çevrimdışı canergiray77

abilerim, kardeşlerim, bazılarınız diyor 19.03 olur olmaz diye kendimizce tartışıyoruz konuşuyoruz. benim kendi fikrim tamamen herşey yoluna girsin beşiktaş'a yakışır bir açılış olsun şampiyon olursakta stad'da kutlamaları yapalım son 2 3 maç için acele edipte işlerin ters gitmesi zeminin tam kıvamına gelmemesi ufak tefek işler yarım yamalak kalmaktansa 16-17 sezon maçlarının oynanmasından yanayım.
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı onuratasayan

arkadaşlar herkese merhaba, uzun süredir forumu takip ediyorum ve ne zamandır da üye olmak istiyordum bugüne kısmetmiş. aslında sadece bu forumu değil internet camiasında vodafone arena ile ilgili bilgi veren resim paylaşan kim varsa hepsini takip ediyorum. hatta artık eşim kızmaya ve dalga geçmeye başladı kendi inşaatın olsa bu kadar bakmazsın diyor. evet bu stad aslında hepimiz için kendi evimiz kendi inşaatımız kadar önemli. aslında üye olduğum zaman ilk mesajımda vodafone arenanın açılışıyla ilgili bir önerimi yazacaktım fakat bugün twitter`da mabet`e sorduğum sorunun burda gündem olduğunu görünce o konu hakkında yazmak istedim. evet bjk_mabet`e membranlar döşenirken vinçler içerde mi olacak dışarda mı diye o soruyu ben sordum. ve hepiniz gibi ben de büyük bir hayal kırıklığı yaşadım verdiği cevap karşısında. herşeyde bir hayır vardır diyelim. sonuçta 2016`ya geldik ve öyle ya da böyle bu stad bu sene içinde açılacak ve hepimiz de biliyoruz ki Allah bir kaza bela vermediği sürece en geç yeni sezonun açılış maçına yetişecek. bence herkes gönlünü ferah tutsun. 2 buçuk senedir bekliyoruz bi 6-7 ay daha bekleriz yeterki herşey güzel ve yerinde olsun. Allah çalışanlara ve stadımıza sahip çıksın bi kaza bela vermesin. Beşiktaş`ımız da bu sene şampiyon olsun inşallah.

Çevrimdışı canergiray77

arkadaşlar herkese merhaba, uzun süredir forumu takip ediyorum ve ne zamandır da üye olmak istiyordum bugüne kısmetmiş. aslında sadece bu forumu değil internet camiasında vodafone arena ile ilgili bilgi veren resim paylaşan kim varsa hepsini takip ediyorum. hatta artık eşim kızmaya ve dalga geçmeye başladı kendi inşaatın olsa bu kadar bakmazsın diyor. evet bu stad aslında hepimiz için kendi evimiz kendi inşaatımız kadar önemli. aslında üye olduğum zaman ilk mesajımda vodafone arenanın açılışıyla ilgili bir önerimi yazacaktım fakat bugün twitter`da mabet`e sorduğum sorunun burda gündem olduğunu görünce o konu hakkında yazmak istedim. evet bjk_mabet`e membranlar döşenirken vinçler içerde mi olacak dışarda mı diye o soruyu ben sordum. ve hepiniz gibi ben de büyük bir hayal kırıklığı yaşadım verdiği cevap karşısında. herşeyde bir hayır vardır diyelim. sonuçta 2016`ya geldik ve öyle ya da böyle bu stad bu sene içinde açılacak ve hepimiz de biliyoruz ki Allah bir kaza bela vermediği sürece en geç yeni sezonun açılış maçına yetişecek. bence herkes gönlünü ferah tutsun. 2 buçuk senedir bekliyoruz bi 6-7 ay daha bekleriz yeterki herşey güzel ve yerinde olsun. Allah çalışanlara ve stadımıza sahip çıksın bi kaza bela vermesin. Beşiktaş`ımız da bu sene şampiyon olsun inşallah.
  :hosgeldin abi aramıza
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Tolga

:hosgeldin
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Oktay

ankraj değil abi koltuk dingili.
gerçekten masusmu yapıyosun ?? şu yazdığını burdaki her hangi bi üye yazssa inan tepki çekmezde sen bu şekil yazınca daraltıyosun bizi

Çevrimdışı burhan

ankraj değil abi koltuk dingili.

yalnız orada bjk mabet bir soruya mebran döşemelerinde vinçler içeride olacak diyor o zaman stat açılışı bir dahaki sezona kalır.

Çevrimdışı ilhan

Belkide bu forum kurulduğundan beri tartışması bitmeyen tek konu açılış tarihi oldu. Sayın Başkanımızın da körüklemesi ile konu öyle bi hal aldı ki, emsallerine göre (bence emsali yok) kısa bir süre zarfında yapılan şaheserin güzellikleri bile gözardı edildi. Bu seviye bu kadar kısa zamanda gelmesi değil de açılış tarihine odaklanılmasını bi yere kadar sabırsızlık olarak adlandırabiliriz belki ama hem biz üyeler için hem de ziyaretçiler için konu artık iyiden iyiye kabak tadı verdi.
Naçizane görüşüm açılış tarihinin ne zaman olacağını değil de, hafriyatın başladı  günlerden bu yana bizleri aynı çatı altında toplayan bu forumun üyeleri olarak açılış gününde bizim de bir etkinlik düzenleyerek açılışa renk katmayı konuşmak, tartışmak, ne gibi faaliyetler yapabiliriz konusunda fikir jimnastiği yapmanın daha yararlı olacağına inanıyorum.
Hem forumu tek düzelikten kurtarmış oluruz, hemde yapılacak etkinlik çerçevesinde tüm forumdaşlar olarak tanışma fırsatı yakalamış oluruz.
[ Son Düzenleme: 24 Aralık 2015, 14:29:02 ilhan ]

Çevrimdışı ahmetemre

yalnız orada bjk mabet bir soruya mebran döşemelerinde vinçler içeride olacak diyor o zaman stat açılışı bir dahaki sezona kalır.
ilk mesaj böyle olmaz tekrar üye olman gerek :evillol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı dessocu

heee:)
uzun zamandır takip ediyordum. üye olmak bugüne kısmetmiş vsvs.

Çevrimdışı martin40

Ne çok yeni üyeler var bu aralar, nerden çikiyonuz looow  :lol:   :hosgeldin iz

Çevrimdışı burhan

pardon kusura bakmayın biraz bodoslama oldu ama bu arada hoş bulduk

Çevrimdışı ilhan mansız

vodafone dan basın açıklaması
karakartal destek paketlerinin birinci yılında üye sayısı 650 000,Beşiktaş a aktarılan katkı 1,5 milyon TL
çok iyi rakam. 1 milyona ulaşabilirsek çok daha iyi olacak

Çevrimdışı Savaş

https://twitter.com/kenanaysgl/status/680003302604550144
Baya baya semer takılmış gibi. Sanki tüm vinçler semerlere yönelmiş.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi