Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5871315 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Erhan

O aralara reklam brandaları koyabilmeleri için brandaları bağlamak için bağlantı noktaları koymaları gerekir. Ayyrıca orada branda olmaz rüzgara dayanamazlar branda hava gaçirmez bir malzemedir folyo yapılabilir belki ama o zamanda araya cam yada foreks dediğimiz malzemelerden koymaları gerekir.

birde Çok çirkin olur be

İnönü yeni açık gibi bişi olabilir mi diye düşünmüştüm Emre

Çevrimdışı Yalçın

"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Deadam

F.Orman:"Statyumdaki kamerayı kapattıran benim.. Çünkü ben nazara inanırım"
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı cadavra

nerde konusuo baskan ?

Çevrimdışı Erhan

Yeni ve eski açıkta kalan oluklular hepsi yerde bakalım bi çalışma olucak mı onlarda.

Ayrıca çapraz halat veya malzemeden eser yok vazgeçilmiş olabilir onlardan

Çevrimdışı Erdem Çözer

:) herkesin gözü önünde olan inşaat canlı yayınlanınca mı nazar geliyormuş.. kesin çatı kazasını nazara bağlamıştır.. başkanı seviyorum ama bu konularda fazlaca batıl inanca sahip

not:nazara inanlar üzerime gelmesin.. herkesin inancı kendine
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

via @AdemG 11 resim var ama @Necmi abi haber sitesine koyabilir diye bir tanesin sizinle paylasiyoruz.
Kucuk ve kotu görünüyor diye yaygara koparilan eski acigin Heybeti bu resimde daha iyi anlaşılıyor

Guzel haber ise Eski aciktada da Koltuk raylarinin montaji baslamis :sevinc :sevinc
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı insolente_jk

Günaydın arkadaşlar, güzel bir gün diliyorum herkese...

Biraz matematik yapacak olursak... :)

Konu hakkında kesin bilgisi olan var ise, çatının en iç halkasından zemini dik kesecek bir doğru çizdiğimizde bu doğru zeminle hangi noktada kesişiyor ? :)

A : Tam tribün bitiş zemin başlangıç hizasında mı ?
B : Tribün 3-4 basamak üstünde mi ?
C : Tribünleri tam kapatıp zeminin 1 - 2 metre içerisine mi ?

Kale arkaları, köşeler, kapalı ve numaralı tribünler için ayrı ayrı  cevaplarsanız sevinirim.  :)

bunu bende merak ediyorum :)
Bjk Genel Kurul Üyesi - Since 2005

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Stad bitise doğru yaklaştıkça Yeni acik dahada Korkutucu ve urkutucu bir Hal aliyor , O Tribündeki Kaleyi savunan takim ve kalecinin işi cok cok zor.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Oktay

:) herkesin gözü önünde olan inşaat canlı yayınlanınca mı nazar geliyormuş.. kesin çatı kazasını nazara bağlamıştır.. başkanı seviyorum ama bu konularda fazlaca batıl inanca sahip

Resûl-i Ekrem Efendimiz, torunları Hasan ve Hüseyin (r.a.)'e, nazar değmesin diye duâ okurlarmış

[ Son Düzenleme: 24 Aralık 2015, 11:31:05 Oktay ]

Çevrimdışı FARUK

Günaydın arkadaşlar, güzel bir gün diliyorum herkese...

Biraz matematik yapacak olursak... :)

Konu hakkında kesin bilgisi olan var ise, çatının en iç halkasından zemini dik kesecek bir doğru çizdiğimizde bu doğru zeminle hangi noktada kesişiyor ? :)

A : Tam tribün bitiş zemin başlangıç hizasında mı ?
B : Tribün 3-4 basamak üstünde mi ?
C : Tribünleri tam kapatıp zeminin 1 - 2 metre içerisine mi ?

Kale arkaları, köşeler, kapalı ve numaralı tribünler için ayrı ayrı  cevaplarsanız sevinirim.  :)
Tribün orta noktalarında tribün bitiminde diğer noktalarda ovallikten dolayı daha fazla kapatıyor
Net rakam verilemez köşelerde sadece kıyas yapılabilir

Çevrimdışı Burak

Şimdi çoğu kişi kedi yolları 42 parça olacak diyor, tabi bu çatının uç kısmında ki parçalar. İnsanların oraya ulaşmaları için de bir tribünden 4-5 parça ile bağlantı verilmesi gerekecek. Acaba hangi tribünden kedi yollarına bağlantı yolu yapılacak?

Sony Xperia Z cihazımdan Tapatalk ile gönderildi. Mobil olduğum için yazım yanlışlarım olabilir. Kusura bakmayın.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı YunusEmre

herkesin inancı kendine diyelim ok o zaman başkanın da inancı o şekilde ve inandığı şekilde hareket ediyor ve buna batıl diyemezsin.. ben de nazar değidiğine inanıyorum bu kadar kem gözlü insanın yer aldığı bir ülkede yaşarken hele...

Çevrimdışı Efe

Şimdi çoğu kişi kedi yolları 42 parça olacak diyor, tabi bu çatının uç kısmında ki parçalar. İnsanların oraya ulaşmaları için de bir tribünden 4-5 parça ile bağlantı verilmesi gerekecek. Acaba hangi tribünden kedi yollarına bağlantı yolu yapılacak?

Sony Xperia Z cihazımdan Tapatalk ile gönderildi. Mobil olduğum için yazım yanlışlarım olabilir. Kusura bakmayın.

ic kisima takilacak 42 parca var o parcalara ulasim icin bi kac tane daha kirise dogru takilabilir ilk su 42 parcayi bi takalimda digerleri nasil olsa yerlerine bi sekilde takilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

herkesin inancı kendine diyelim ok o zaman başkanın da inancı o şekilde ve inandığı şekilde hareket ediyor ve buna batıl diyemezsin.. ben de nazar değidiğine inanıyorum bu kadar kem gözlü insanın yer aldığı bir ülkede yaşarken hele...
benim nazarim degdi :D oyuzden kapattirdi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sozkul

Öyle yaparlarsa taraftar çıkar oraya..  :)

Çevrimdışı Efe

yeni aciktada koltuk ankrajlari baya ilerlemis ama demir korkuluklar yavas gidiyor biraz ankrajlari belirli seviyeye getirdikten sonra demit korkuluklari hizlandirmalari lazim sonrada koltuga gecmeleri lazim ust kat biraz zaman alacak gibi alt kat hemen takilir orda korkuluk olmadigi icin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Emre.Guler

Kapalıdaki koltuk önü korkuluklar beyazamı boyanmış yoksa güneş yansımasımı anlayabilen varmı?

Çevrimdışı sozkul

benim nazarim degdi :D oyuzden kapattirdi

Politika yapıyor Başkan, canlı yayın olunca, herşey meydanda oluyor, hiçbir hatanın üzerini kapatıp cezayı azaltma şansın olmuyor, ondan kapattırdı.

Çevrimdışı yldrmaydn

numaralıda bi oluklunun destek direği yok diye foto konmuştu belki de oradan bağlayacaklardır kedi yolunu..
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Efe

Kapalıdaki koltuk önü korkuluklar beyazamı boyanmış yoksa güneş yansımasımı anlayabilen varmı?

yansima ben ordaykende koltuk sanan bile vardi bayaz gorunumunden dolayi gunes parlatiyor celigi :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

Başkana kamera ve kapasiteyi sordum kamera açılmayacakmış nazara inanıyorum dedi. Kapasite için yasal bir sınırlama yok dedi.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Başkana kamera ve kapasiteyi sordum kamera açılmayacakmış nazara inanıyorum dedi. Kapasite için yasal bir sınırlama yok dedi.

Abi başka bir bilgi verildi mi? Çim olur, membran olur..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."