Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5874072 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

adami sık bogaz etmek istemiyorum acikcasi sonra atmaz falan kuser bize :D
Bende yazmayayım o zaman herkes yazmış :D

Çevrimiçi Necmi

şu fotoyu görünce nedense tek renk koltuk hayalim depreşti  :D
Belki hayaller gerçek olur kim bilir.
şöyle bembeyaz koltuk iyi gider @ahmetx

Çevrimdışı ZEKI

@Efe bende attiim sen @emirüçgöz emirden isteyebilirsin benim istemem surekli ayıp olur  :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı boateng

yeniinönü bekleniyor.Uzunların hepsi bitti mi acaba çok uzunlularla birlikte.

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Çatal'dan vazgeçildiyse Pixel'dende vazgeçilebilir ayık olalım :icool:

Çevrimdışı boateng

Çatal'dan vazgeçildiyse Pixel'dende vazgeçilebilir ayık olalım :icool:
beyazda boş gözükebilir bence

Çevrimdışı Efe

@Efe bende attiim sen @emirüçgöz emirden isteyebilirsin benim istemem surekli ayıp olur  :biggrinking: :biggrinking:
tamam abi ondanda yarin isteriz :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yalçın

"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı cursedofdragon

yeniinönü bekleniyor.Uzunların hepsi bitti mi acaba çok uzunlularla birlikte.

uzunlar bitti 2 tane çok uzun oluklu ne alemde bilmiyoruz semerleri takıyorlar şuan.

Çevrimdışı ahmetx

Yakdın yandırdın beni @Necmi abi  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:upto: :upto:
Soyle simsiyah olsa ne güzel olurdu be abi..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx

beyazda boş gözükebilir bence
ne boşu yahu 30 binden aşağı olmaz lig maçları göreceksiniz
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

:upto: :upto:
Soyle simsiyah olsa ne güzel olurdu be abi..
Yok yok beyaz iyidir. @Necmi abi bir bomba attı bakalım ne zaman patlayacak  :D

Çevrimdışı Erdem Çözer

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ahmetx

aynen simsiyah olsa ne guzel olur beeee :evillol:
belli mi olur belki şu dizayndaki gibi siyah olur @Efe  :D

Çevrimdışı Popular Demand

maliyeti azdır inşallah çok hasar olmaması çok güzel olmuş sevindim sevindik senin adına :halay: :halay: :sevinc :sevinc @Popular Demand

Pek az sayılmaz hocam 500 TL :)
          [img width=41

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

aynen simsiyah olsa ne guzel olur beeee :evillol:
Siyah adami bogar hemde asalettir Siyah ve şık durur

Mac esnasini gectim rakip ısınırken bile tribunler adamin üzerine uzerine gelirdi Simsiyah olsaydi

Gerçi Beyaz olsada ustune ustune gelecek orasi ayri :bandit:
[ Son Düzenleme: 23 Aralık 2015, 16:24:20 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Deadam

@Popular Demand  gönder bi iban destek çıkalım sen bizler için o riske girdin ve çok temiz güzel iş yaptın

Olmaz daynaışmak lazım

Gönder ibanı
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Yok yok beyaz iyidir. @Necmi abi bir bomba attı bakalım ne zaman patlayacak  :D
Yanlız şöyle  bişey var.Başkanın bir demecinde  ki stad  içinden  vermişti,şöyle  bembeyaz koltuklar  döşeli bir  stadımız olsa  inci  gibi.Boğaza da  ne kadar  yakışır.Demişti  çok iyi hatırlıyorum o inci  gibi  bembeyaz  lafını.  :D

Çevrimdışı Erdem Çözer

yuh.. istemiyorum dedin ama yine de desteğe hazırız kardeşim

Çevrimdışı ahmetx

@Başkan bir el atsa futbolcu çıkış tünelinin sağına ve soluna 3 sırayı yaptırsa da Tr de bir ilk olarak İngiliz tipi yedek kulübesi yapsak  :naughty:

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Çevrimdışı Erdem Çözer

@Başkan bir el atsa futbolcu çıkış tünelinin sağına ve soluna 3 sırayı yaptırsa da Tr de bir ilk olarak İngiliz tipi yedek kulübesi yapsak  :naughty:

:ok: