Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5870471 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Koa_lAA

he ROK kuduruyodu... sanki oraya park yapacaklar... dikerlerdi bi otel.. rezillik tavan yapardı... gökkafes v2..

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Çevrimdışı Efe

evt uzun ve çok uzun oluklularin bittigi bi gun olsun bizde rahatlayalim semer şovda surer bugun
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tunceryawuz

Günaydınlar Herkese,

Dün gece rüyamda Vodafone Arena daydım. Taş çizgisinde eğilip üst tribüne bakıyorum,sanki üzerime düşecekmiş gibi görünüyor. Daha sonra saha kenarından 6 m adımlıyorum ve diyorum ki,oglum burda nasıl mac oynanacak çok yakın diyorum. Yani rüyamda Vodafone Arena'yı adım adım gezdim :D

Çevrimdışı onurt

arkadaslar sene sonu yogun dönem, sanırım arada kaçırdım, çok uzun oluklu boru nedir acaba? diğer borulara dikey takılacak bir boru mu?
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

açılış eylül 2016 diyor  :D
zaten liglerde agustos sonu eylul basi baslayacak avrupa kupasindan dolayi sezonun icerideki ilk lig maciyla acilacak inşallah eger mayista 1 macta olsa acmazlarsa
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

hani çimin hazır hale gelmesi 70-90 sürüyo ya bu süreye zeminin indirilmeside dahilmi
zemin indirilmeyecekki en fazla tesviye yapılır zaten şu anda olması gereken kottan 1 metre kadar aşağıda @hüseyin yılmaz54

Çevrimdışı Efe

arkadaslar sene sonu yogun dönem, sanırım arada kaçırdım, çok uzun oluklu boru nedir acaba? diğer borulara dikey takılacak bir boru mu?
hayir eski acik ve yeni acikta tam ortada bulunan v si olamayan uzun halatin uzerine takilacak oluklular bugun takilacaklat zannediyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

rasim ozan galatasaraylı ya ne zoruna gitmiş oraya izin verilmesi
az uğraşmadılar bizi burdan göndermek için Fener konuşur durur ama bu camia alttan alttan oyar öyle adamlar bunlar.
[ Son Düzenleme: 23 Aralık 2015, 10:35:59 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı ahmetx

Almancası iyi olan bi el atsın

http://www.geutebrueck.com/de_DE/referenzen-29393/news/geutebruck-sichert-vodafone-arena-in-istanbul-40241.html

GEUTEBRÜCK sichert Vodafone Arena in Istanbul
Anladığım kadarıyla  Vodafone arenanın güvenlik video kayıtlarını bunlar tutacak.

Çevrimdışı KUMANOVALI

Anladığım kadarıyla  Vodafone arenanın güvenlik video kayıtlarını bunlar tutacak.

Alman candır  :biggrinking:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı baro19

Önümüzdeki haftalarda Sinan Engin Vodafone Arenayı gezecek. Stadın fotoğraflarını yayınlayacaklar...

Çevrimdışı ekesicil

Almancası iyi olan bi el atsın

http://www.geutebrueck.com/de_DE/referenzen-29393/news/geutebruck-sichert-vodafone-arena-in-istanbul-40241.html

GEUTEBRÜCK sichert Vodafone Arena in Istanbul

Güvenlik le ilgili. Kamera kayitlari bu firma yapcakmis ve eylül 2016 da baslicaklarmis.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Saat 9:45'te numaralıda 1 tane daha uzun oluklu takılıyordu.Bugün numaralı biter Efe abi
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı ilhan mansız

Stadı'mızın açılışının nasıl olacağına dair bazı yazılar, fikirler var. Sanırım Bursa stadı açılışıyla dolayısıyla konuşuldu. Bizim camiamız bu stadı kendi kaynaklarıyla yaptı ancak tapu devletimize ait olacak. Burada ilgili devlet kurumlarının böyle bir eser yapan bu camiaya vergi borçlarını silmek vs. Gibi bazı destekler sunmaları gerekir. Buraya harcanan para yaklaşık 350 milyon TL ve bu eser sonuçta gsgm ne ait olacak. Ben hiçkimsenin gelmesine karşı değilim ama elleri boş gelmezlerse daha şık olur. 😀

Çevrimdışı Efe

Saat 9:45'te numaralıda 1 tane daha uzun oluklu takılıyordu.Bugün numaralı biter Efe abi
bencede çok uzun oluklularda bitebilir ama semer daha onemli su bi kac gun semeri kolaylasinlar cok uzun oluklulari ni ara taksalarda olur
[ Son Düzenleme: 23 Aralık 2015, 11:08:09 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ekesicil

Güvenlik le ilgili. Kamera kayitlari bu firma yapcakmis ve eylül 2016 da baslicaklarmis.

Ve bana ilginc gelen su an 8 tane G-V istasyonu varmis ve 243 kamera dan gelen görüntüleri degerlendiriliyormus.

Artik tam olarak ne anlama geliyorsa.

Çevrimdışı yldrmaydn

güvenlik kamera sisteminde bu firmadan faydalanacakmışız. sistemin stat içindeki güvenlik merkezinden kontrol edileceğini bunun da eylül 2016da olacağını söylemişler.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı onurt

hayir eski acik ve yeni acikta tam ortada bulunan v si olamayan uzun halatin uzerine takilacak oluklular bugun takilacaklat zannediyorum
çok teşekkürler, şimdi anladım:)
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

bencede uzun oluklularda bitebilir ama semer daha onemli su bi kac gun semeri kolaylasinlar cok uzun oluklulari ni ara taksalarda olur

Bencede en güzeli o şekilde olur.bence sonlara doğru brandalarıda ufaktan sererler deneme amaçlı

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bencede en güzeli o şekilde olur.bence sonlara doğru brandalarıda ufaktan sererler deneme amaçlı
Laylon deseydin bari  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

yavaş yavaş uyanmaya başladılar ne yapıldığını farkediyorlar :evillol:
48-50.000 diyor
Gercek kapsitenin asagi yukari ne kadar oldugunun herkes farkinda artik :upto: :upto:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı hic2222

yavaş yavaş uyanmaya başladılar ne yapıldığını farkediyorlar :evillol:

@Necmi abi birde 48-50 bin kişilik dünyanın en güzel stadını yaptılar diyor... :tabe: Sen ne dersin bu işe ?
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.