Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5875889 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Barış Hoca

gerçekten harikulade bir eser inşaa ediliyor ve o merdiven korkulukları yapılıyor! sanki bu da nazar boncuğu olsun der gibi inanası gelmiyor insanın. Necmi abi gerçekten bunlar mı korkuluklarımız? sanki iş sağlığı güvenliği çerçevesinde bant korkuluk yerine demir korkuluk yapıyoruz da sonradan değişecek die kendimi kandırasım var.

Muhtemelen henüz inşaat devam ettiği için estetik yönden herhangi bir işlem yapılmıyordur. Mat siyaha boyansa yeter. Belki de üstüne bir şey konacak, ahşap vs. Ama böyle kalmaz, merak etmeyin.
Şeref'inle oyna, Hakkı'nla kazan!

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Abiler kardeşler merhaba bugün tezdi, sınavdı kafamızı kaldıramadık güzel haberler vardır umarım? :bandit:

ysariusta

• Ziyaretçi

ay sonuna biter mi bence zor  :)
İnşaatın başından beri çok yakın tarihler söyledin hep ama çatı işinde pek olmadı gibi. Kaldırılış gecikti, parçalar hızlı ilerliyor senin saate göre. Sen yavaş dedikçe ben iştahlanıyorum. Hafta sonu mubalağa biraz ama ben aralık sonu mümkün diyorum tüm parçalar için

Çevrimiçi Necmi

gerçekten harikulade bir eser inşaa ediliyor ve o merdiven korkulukları yapılıyor! sanki bu da nazar boncuğu olsun der gibi inanası gelmiyor insanın. Necmi abi gerçekten bunlar mı korkuluklarımız? sanki iş sağlığı güvenliği çerçevesinde bant korkuluk yerine demir korkuluk yapıyoruz da sonradan değişecek die kendimi kandırasım var.
:tabe:

Çevrimiçi Necmi

Muhtemelen henüz inşaat devam ettiği için estetik yönden herhangi bir işlem yapılmıyordur. Mat siyaha boyansa yeter. Belki de üstüne bir şey konacak, ahşap vs. Ama böyle kalmaz, merak etmeyin.
üstüne bir şey konurmu bilmem ama dolaşırken takılıydı ve benim hiç dikkatimi çekmedi
kötü görünse dikkat ederdim ama dediğinizde doğru trabzanına ahşap vs bir şey konmalı

Çevrimdışı Efe

İnşaatın başından beri çok yakın tarihler söyledin hep ama çatı işinde pek olmadı gibi. Kaldırılış gecikti, parçalar hızlı ilerliyor senin saate göre. Sen yavaş dedikçe ben iştahlanıyorum. Hafta sonu mubalağa biraz ama ben aralık sonu mümkün diyorum tüm parçalar için
yok abi bitmez bence ocak ilk haftada takarlar soru şu iç şefaf bölüm paletliler tarafından mı monte edilecek eğer öyleyse şubata kadar zaten çim başlayamaz yani çatının çelik iskeletinin aralık sonu bitmesinin hiç bir yararı olmaz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Çok sağlam bir açılış bekliyorum, bize de bu yakışır :)

Çevrimdışı cadavra

ysariusta

• Ziyaretçi

@Efe o kadar ağır mı o parçalar. Kaç kg len bi şeffaf parça    :alala:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

@Efe o kadar ağır mı o parçalar. Kaç kg len bi şeffaf parça    :alala:
yok ağırlıkla alakası yok montajı titiz yapılmalı su geçirmemesi için bence içeriden olacak iş değil o daha sonra yapılması gerekiyor ve uzun sürecektir dıştan rahat rahat süre sıkıntısı olmadan yapılmalı
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

yarın uzun oluklu biter çok uzun oluklu için bi çalışma yapacaklar mı göreceğiz semerlerde hızlanma çarşamba günü olacaktır 2 vinç girişmeye başlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı AmaralGürses

Erken bir soru belki ama ne zamandır merak ediyorum; açılışa devlet erkanı çağırılacak mı? Bu konuda bilgi veya tahmini olan var mı?

Çevrimdışı Efe

Erken bir soru belki ama ne zamandır merak ediyorum; açılışa devlet erkanı çağırılacak mı? Bu konuda bilgi veya tahmini olan var mı?
çağrılacaktır tabi ama katılım ne düzeyde olur bence kimse gelmez  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

arkadaşlar küfür etmeyin başlığı kirletmeyin mesajları siliyorum gerekirse mod onayına alıyorum sonra mesaj atamıyorum demeyin  :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kalyoncu

Bu kadar tartışmanın üzerine söyleyeceklerimi okursanız herkesin direk net fikri olacaktır üniversiteden en yakın arkadaşım bursasporlu çok fanatiktir okuldan gelip direk kamerayı açıp bugün napıyolar saatlerce inşaat izlediğini bilirim hayaller felan şuanki efenin durumuna benzetiyorum bugün okuldan geldi bende onların açılışı izliyodum rezaleti izliyosun demi dedi biz bu kadar takip ettik bunun içinmi güzel bir maçla açmak varken şu rezalete bak bursaspor bayrağı yok toplu açılış töreni gibi felan baya sinirden ağlayacak adam.demem o ki yararları dokunmuştur her seferinde teşekkür ediyoruz açılış maçınada çağrılıp teşekkür edilir tribünden açılış  maçını seyreder gider ben bugün arkadaşımı öyle gördükten sonra o duruma düşmek istemiyorum hepimizin 2.5 yıllık süreçte her Allahın gününde bu staddan bir iz var bir gecede bunun burukluğunu yaşamak istemiyorum.birileri kürsüye çıkıp konuşacaksa bu başkan olmalı ha tek tek bu staddaki emekçiler konuşacaksa onlarıda dinlerim hiç sıkılmadan ama futbol ve siyaset birlikte olmamalı

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı burakkk1903

Dış sütunların arasındaki parmaklıkların türevi bir trabzan çok daha güzel olabilirdi :)
aynen kardeşim eski apartmanların demirleri gibi olmuş gözüme çok battı ama vardır bi bildikleri diyelim  :bawling:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı AmaralGürses

Bu kadar tartışmanın üzerine söyleyeceklerimi okursanız herkesin direk net fikri olacaktır üniversiteden en yakın arkadaşım bursasporlu çok fanatiktir okuldan gelip direk kamerayı açıp bugün napıyolar saatlerce inşaat izlediğini bilirim hayaller felan şuanki efenin durumuna benzetiyorum bugün okuldan geldi bende onların açılışı izliyodum rezaleti izliyosun demi dedi biz bu kadar takip ettik bunun içinmi güzel bir maçla açmak varken şu rezalete bak bursaspor bayrağı yok toplu açılış töreni gibi felan baya sinirden ağlayacak adam.demem o ki yararları dokunmuştur her seferinde teşekkür ediyoruz açılış maçınada çağrılıp teşekkür edilir tribünden açılış  maçını seyreder gider ben bugün arkadaşımı öyle gördükten sonra o duruma düşmek istemiyorum hepimizin 2.5 yıllık süreçte her Allahın gününde bu staddan bir iz var bir gecede bunun burukluğunu yaşamak istemiyorum.birileri kürsüye çıkıp konuşacaksa bu başkan olmalı ha tek tek bu staddaki emekçiler konuşacaksa onlarıda dinlerim hiç sıkılmadan ama futbol ve siyaset birlikte olmamalı

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen benim de en istemediğim şey olayın şova dönüştürülmesi olur. Şov yapacak tek kurum Beşiktaş olmalı o açılışta.

Çevrimdışı Hakan Gülcan

Küfekiler gerçekten çok etkileyici yapıyor yuvamızı

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı Ensar

günaydın lider Beşiktaş'ın büyük taraftarı :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı dr.ozan

Çevrimdışı ahmetemre

günaydın lider Beşiktaş'ın büyük taraftarı :D
MAÇLA İLGİLİ YAZILAR İLGİLİ BAŞLIĞINA YAZILSIN LÜTFEN
[ Son Düzenleme: 22 Aralık 2015, 08:46:51 Yunus ]
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı poyraz37

günaydın arena kartalları , moraller yerinde , çatıda işler iyi gidiyo  MAASALLAH  :)