Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5894154 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Koltuk önlerine konulacak  korkuluk  demedim  zaten @Necmi.Ama bizim insanımızı bilirsin.Yukarı kolonların yanına çıkabilmesi mümkünmü demiştim.Ama anladığım en üstte bir metre  genişliğinde (duvar  diyelim) duvar dibinde bir  yürüme  yolu olacak.Oraya koltuk  konulmayacak.Dolayısı  ile oradan duvar  üstüne,kolonların yanına da fiziken insan çıkabilme  ihtimali  yok.Doğru mudur.Oraya  korkuluk yapacaklar  dediğin yer  tam  neresi  @Necmi
orda yürüme yolu var yürüme yoluyla kolonların arasına korkuluk konur yoksa orda 12 metrelik bir uçurum var.
itiş kakışla bile birileri düşer ordan. Büyük ihtimal cam olur yada ferforje ama birbuçuk metre en az yükseklikte korkuluk gelir oralara

Çevrimdışı canergiray77

Videonun yarisini isaretlemissin baskan, hicbisey anlamadim yani :)
bu sefer tam işaretledim :D alt tribünün en yukarısını loca gibi boşluk olan yeri abi @Popular Demand
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimiçi Necmi

herkesin merak ettiği bir nokta oluyor illa ki abi bende orayı merak ediyorum :D bide ayakta olan taraftarlarla tekerlekli sandalyelerin duracağı yerler koltuklarla bir olacakmış gibi hissediyorum düşünüyorum sahayı görüş açısı ayakta ki taraftarlar yüzünden göremeyecekmişiz gibi hissettiriyorum o yüzden merak ediyorum @Necmi 
bunu şimdiden bilemeyiz belki bir parapet yapılır oraya nihayetinde tanıtımdada söylendiği gibi engelli
tribünü yapılıyor yani en baştan projenin içine girmiş bir şey uydur kaydır olmaz orda wc lerden tut stada giriş çıkışa kadar
hepsi planlanmıştır. sadece engelliler için değil yanlarında refakatci içinde yer yapıyorlar. @canergiray77

Çevrimdışı canergiray77

bunu şimdiden bilemeyiz belki bir parapet yapılır oraya nihayetinde tanıtımdada söylendiği gibi engelli
tribünü yapılıyor yani en baştan projenin içine girmiş bir şey uydur kaydır olmaz orda wc lerden tut stada giriş çıkışa kadar
hepsi planlanmıştır. sadece engelliler için değil yanlarında refakatci içinde yer yapıyorlar. @canergiray77
( bilgiler için çok teşekkür ederim @Necmi  abi ) hazır drone girecekken belirleteyim dedim çeken abiye'e yada kardeşim'e :D
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı idil

Tribün çıkışlarının yan kısımlarında da mı merdiven basamakları olacak?
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı ozan m.

@Necmi abi allah rızası için şu canlı yayını açsınlar abi. sen buradan söyleyince etkili oluyor :D

Çevrimdışı Popular Demand

bu sefer tam işaretledim :D alt tribünün en yukarısını loca gibi boşluk olan yeri abi @Popular Demand

Simdi anladim, tamam ;)
          [img width=41

Çevrimdışı tunceryawuz

Bu arada FIBA 2017 Avrupa Basketbol Şampiyonası için bir grubu Turkiye'ye vermiş. Ve Final Turlarından da maç alacakmışız. Umarım başkan bu avantajı kullanarak Basketbol Arena için devlet desteğini de almayı başarır.

Not:inşaat ile ilgili olduğu için burda paylaştım,yeri uygun değilse silinebilir.

Çevrimdışı Anıl

Bu arada FIBA 2017 Avrupa Basketbol Şampiyonası için bir grubu Turkiye'ye vermiş. Ve Final Turlarından da maç alacakmışız. Umarım başkan bu avantajı kullanarak Basketbol Arena için devlet desteğini de almayı başarır.

Not:inşaat ile ilgili olduğu için burda paylaştım,yeri uygun değilse silinebilir.
Grup aşamasında 4 gruptan 1'i, grup aşamasından sonrasının tamamı İstanbul'da :)

Çevrimdışı cadavra

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Ben devletin Avrupa Şampiyonası için İstanbul'a başka salon yapacağını sanmıyorum . Nba standartlarında 2 tane salon var İstanbul'da biri Sinan Erdem biri Ülker Sports arena

Çevrimdışı tunceryawuz

Ben devletin Avrupa Şampiyonası için İstanbul'a başka salon yapacağını sanmıyorum . Nba standartlarında 2 tane salon var İstanbul'da biri Sinan Erdem biri Ülker Sports arena

@Anil daha iyi işte en azından elimizde koz olur.
@Sergen Nalcakar 2 salon yetmez alternatif lazım. Hem grup maçları hem de finaller için salon gerekir bence.

Çevrimdışı Popular Demand

Drone cekimi yarin sabaha kaldi, trafik fena ve ben ulasana kdr hava kararcak. Yarin daha detayli ve rahat cekim yaparim.
          [img width=41

Çevrimdışı Anıl

@Anil daha iyi işte en azından elimizde koz olur.
@Sergen Nalcakar 2 salon yetmez alternatif lazım. Hem grup maçları hem de finaller için salon gerekir bence.
Yok abi sanmıyorum salon inşaatı en erken bu yaz başlar devlet finansman sağlasa da, 1 sene de yetişmez bence şampiyonaya :)

He bir de grup maçları Abdi İpekçide, finaller Sinan Erdemde oynanacakmış :)

Çevrimdışı tunceryawuz

Yok abi sanmıyorum salon inşaatı en erken bu yaz başlar devlet finansman sağlasa da, 1 sene de yetişmez bence şampiyonaya :)

He bir de grup maçları Abdi İpekçide, finaller Sinan Erdemde oynanacakmış :)

Hmm. O zaman tezim çürüdü demektir. Bilgiler için teşekkürler kardeşim.

Çevrimdışı Mahmut

Drone cekimi yarin sabaha kaldi, trafik fena ve ben ulasana kdr hava kararcak. Yarin daha detayli ve rahat cekim yaparim.
Artık is bana dustu, bi drone kadar olmasa da belestepeden gelismeleri aktarırım. Bi 15 dk ya ordayım.

Çevrimdışı Efe

Artık is bana dustu, bi drone kadar olmasa da belestepeden gelismeleri aktarırım. Bi 15 dk ya ordayım.
numaralidan foto ceksene sana zahmet kisa olulklular bitmis mi bakalim kapali bitti nasil olsa bi de uzun oluklu takiliyormu ona bakalim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mahmut

numaralidan foto ceksene sana zahmet kisa olulklular bitmis mi bakalim kapali bitti nasil olsa bi de uzun oluklu takiliyormu ona bakalim
Açıyı yakalayabilirsem cekerim insallah.

Çevrimdışı Efe

baksanda olur hepsi bitmismi o onemli zaten :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mahmut

[ Son Düzenleme: 12 Aralık 2015, 15:36:00 Mahmut ]

Çevrimiçi Necmi

@Mahmut  dolanırsan taş kaplamayı çekermisin ne durumda görelim onlarıda

Çevrimdışı Efe

Son kısa oluklu boru yerine geliyor

iyi bu iside erken seklide bitirdiler uzun oluklu takiyorlarmi acaba
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Arthur

Son kısa oluklu boru yerine geliyor

Bir aşamanın daha sonuna gelindi çok şükür. Gelsin uzun oluklular  :ishock:

Çevrimdışı Mahmut

iyi bu iside erken seklide bitirdiler uzun oluklu takiyorlarmi acaba
Takiyorlar