Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5897315 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

Arkadaşlar,
Koltuk konusundan koltukları, proje kısmından projeleri alarak ölçülere uygun bir çalışma yapmaya çalıştım. Koltukları, amcayı (Boyu 180 bu arada), korkulukları farklı renklerde yaptım ki ayırt edilebilsin. Korkuluğun boyunu ilk resme göre tahmin ettim. 162cm oradan geliyor. (hatalar olabilir. Affola) :D
@İlker yeme bizi alttaki projeyi nerden aldın onu söyle  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Kısaca şunu diyebiliriz üst kattakiler otururken önümüzdekinin kafası ile korkuluk arasından sahayı görebilir.  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı İlker

@İlker yeme bizi alttaki projeyi nerden aldın onu söyle  :D
Ben çizdim işte. İstediğiniz manipülasyon varsa yapılır.  :D

Çevrimdışı dessocu

Arkadaşlar,
Koltuk konusundan koltukları, proje kısmından projeleri alarak ölçülere uygun bir çalışma yapmaya çalıştım. Koltukları, amcayı (Boyu 180 bu arada), korkulukları farklı renklerde yaptım ki ayırt edilebilsin. Korkuluğun boyunu ilk resme göre tahmin ettim. 162cm oradan geliyor. (hatalar olabilir. Affola) :D

koltugun arkalığı 33 cm ise korkuluğun yüksekliği en fazla 130 olur.

Çevrimdışı BRK

Arkadaslar lutfen biri cevap versin... bu gri korkuluklar dolayi ust kat siyah koltuklar griye donusecek... ornek tt arena. Yonetim niye o korkuluklari siyah yaptirmiyor?

Çevrimdışı ahmetx

Arkadaslar lutfen biri cevap versin... bu gri korkuluklar dolayi ust kat siyah koltuklar griye donusecek... ornek tt arena. Yonetim niye o korkuluklari siyah yaptirmiyor?
boya masrafından kurtulmak için  :D

Çevrimdışı sahinnd

Sa abiler. Geçen gün birisi güzel bir fikir yazmıstı. Süzer plazanın denizi yani Vodafone Arenayı gören cephesine baskı yapılması hakkinda. Bence cok iyi dusunce. Yukarıdan asagıya süzülen Kartal altında Bjk amblemi ve onun altinda da Vodafone Arena yazısı .... Bence muazzam bir fikir. Üsküdardan mükkemmel görüneegine eminim. Bence fikret orman bu isi Vodafone'a yaptırır.😂
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı FARUK

Arkadaşlar,
Basamaklar 80cm olacak

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetx

Ben çizdim işte. İstediğiniz manipülasyon varsa yapılır.  :D
koltuklar bire bir aynı yalnız  :upto: , sen o zaman birde iki koltuk arasında kaç cm var onun çizimini de yapsana  :D @İlker

Çevrimdışı Necmi

Sa abiler. Geçen gün birisi güzel bir fikir yazmıstı. Süzer plazanın denizi yani Vodafone Arenayı gören cephesine baskı yapılması hakkinda. Bence cok iyi dusunce. Yukarıdan asagıya süzülen Kartal altında Bjk amblemi ve onun altinda da Vodafone Arena yazısı .... Bence muazzam bir fikir. Üsküdardan mükkemmel görüneegine eminim. Bence fikret orman bu isi Vodafone'a yaptırır.😂
hee zaten süzer plazada gelin yapın hatta zahmet etmeyin nasıl bir şey
istiyorsunuz biz aramızda pata toplayıp yaptırırız diyormuş :D

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Keske korkuluklarda koltuklar gibi siyah renkte olsa, ozaman fazla göze batmazdi
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı sahinnd

@Necmi abi bunda dalga gececek ne var senden beklemezdim 😕 olabiliritesi yüksek bir durum bence. Neden olmasin ki ?

Çevrimdışı iyimserure

@Necmi abi bunda dalga gececek ne var senden beklemezdim 😕 olabiliritesi yüksek bir durum bence. Neden olmasin ki ?
bence bütün avrupa yakasına dev bir kartal figürü yaptıralım, aydan görünsün  :lol:

Çevrimdışı Necmi

:nerd: ciddimisin sen :D

Çevrimdışı İlker

Koltuğun 33cm' ine göre bakarsak resimde orantısal 140cm civarı çıkıyor korkuluk, prekastın 80cm' ine göre de 150cm kadar . Benim tahminim ise 180cm civarı bir insanın beline geliyorsa (90~95cm bel seviyesi + 64cm prekast seviyesi = ~150-155cm olur. Alt prekastta korkuluk üst seviyesi)

Çevrimdışı ahmetx

Keske korkuluklarda koltuklar gibi siyah renkte olsa, ozaman fazla göze batmazdi
o iş çok kolay @AvrupaKartalı daha öncede söylemiştim. Herkes kendi korkuluğunu siyah koli bandıyla bantladı mı iş tamamdır.  :ok:

Çevrimdışı SDemirsoy

yav adamlar kamera koymaya izin vermiyor ne kartalı :D

Çevrimdışı İlker

koltuklar bire bir aynı yalnız  :upto: , sen o zaman birde iki koltuk arasında kaç cm var onun çizimini de yapsana  :D @İlker

Bu fotoya före mi? Hassas bir ölçü çıkmaz ki? Çizimin üstünden gttim.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

o iş çok kolay @AvrupaKartalı daha öncede söylemiştim. Herkes kendi korkuluğunu siyah koli bandıyla bantladı mı iş tamamdır.  :ok:

:super: :ok:
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı sahinnd

Çevrimdışı vural

Seversiniz sevmezsiniz ayrı ama Süzer Holdingin ağırlığı prestiji bir yana Lunapark mı burası arkadaşlar , boğaz öngürülü devasa bir yere kartal falan koymak :)
Kartalın ağzından da kaydırak yapalım fulbolcular kayarak sahaya insinler  :ebebe:

Çevrimdışı ahmetx

Bir ara şu korkuluklar denenmişti , daha fazla koltuk sığabilirdi bu korkuluklarla

Çevrimdışı ahmet türken

@SDemirsoy @Efe yeniinönüye yükleninde bi foto atsın. kırmaz sizi bilirim

Çevrimdışı SDemirsoy

Seversiniz sevmezsiniz ayrı ama Süzer Holdingin ağırlığı prestiji bir yana Lunapark mı burası arkadaşlar , boğaz öngürülü devasa bir yere kartal falan koymak :)
Kartalın ağzından da kaydırak yapalım fulbolcular kayarak sahaya insinler  :ebebe:
katılıyorum abi oyun parkına çevirmenin anlamı yok zaten olmayacak bir şey