Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5897725 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı mayan

koltuk üzerine damacana koysak cevap hemen çıkar aslında.

Çevrimdışı dessocu

oraya oturan normal boydaki biri korkuluğun üstünden kapalının önündeki taç çizgisini kesinlikle göremez. 

Çevrimdışı Efe

oraya oturan normal boydaki biri korkuluğun üstünden kapalının önündeki taç çizgisini kesinlikle göremez. 
sen o açıdan stada hiç baktın mı bukadar kesin konuşma bence ordan herşeyi çok net göreceksin inönüyle kıyaslıyorsan çok ama çok yanılıyorsun :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı batu1903

c90 açısına sahip tribünlerden görüşü açısını korkulukla engeleyecek kadar aptal olamaz heralde bunu yapanlar tartışmak yersiz bence.
Baba HAKKI ödenmez...

Çevrimdışı ahmetemre

c90 açısına sahip tribünlerden görüşü açısını korkulukla engeleyecek kadar aptal olamaz heralde bunu yapanlar tartışmak yersiz bence.
her yerinden kalite akan bir statta en önemli şey olan konforlu izlemeyi yanlış yapmazlar zaten.
oldu ki yanlış oldu taraftar her maça takım çantasıyla gelip her maç söker onları :evillol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı FARUK

göz hizası koltuğa göre oldukça yüksekte arkadaşlar beyfendi biraz önde ama sonuçta göz yüksekliğini etkilemez bu
sadece koltuğa bakıp hesaplamak yanlış bunu koltuklar küçük kaldığı için yanıltıyor sizi

Çevrimdışı Sergenyalcın

Abiler ışıklandırma Chelseanin stadı gibi olursa nasıl olur sizce ? Bide Işıklandırmanın nasıl olacağını bilen biri yok mu Bi bilgilendirsin merak ediyorum

Çevrimdışı batu1903

göz hizası koltuğa göre oldukça yüksekte arkadaşlar beyfendi biraz önde ama sonuçta göz yüksekliğini etkilemez bu
sadece koltuğa bakıp hesaplamak yanlış bunu koltuklar küçük kaldığı için yanıltıyor sizi

zaten neredeyse arkadaki korkuluk hizasında öndeki daha alçakta olacağına göre sorun yok gayet geniş bi açı sağlar sıfır sıkıntı kendimize dert aramayalım  :ishock:
Baba HAKKI ödenmez...

Çevrimdışı Necmi

kesin konuşmamak lazım  :D

Çevrimdışı Efe

he işte anlatmak istediğim ortada göz hizası çok yukarıda koltuğa göre siz hiç kafanızı takmayın en iyisi oluyor herşey :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı dessocu

oo hakkat yaaa. ya arkadaş epey iri, ya da koltuk küçük. ben bunu görmemiştim. bu arkadaş dev değilse etkilemez o zaman :)

Çevrimdışı Necmi

oo hakkat yaaa. ya arkadaş epey iri, ya da koltuk küçük. ben bunu görmemiştim. bu arkadaş dev değilse etkilemez o zaman :)
Biz o koltuklara oturduk test ettik diyoruz :bandit:
görmüyorsun bile ayaktayken elin yetmiyor tutamıyorsun eğilmen lazım tutmak için

Çevrimdışı dessocu

görmüyorsun bile ayaktayken elin yetmiyor tutamıyorsun eğilmen lazım tutmak için

pardon abi:)

adam da ersun yanal a benziyor sanki.

Çevrimdışı Serkan7738

pardon abi:)

adam da ersun yanal a benziyor sanki.

Bjk_Iğdır hesabı sahibi o arkadaş  :)

Çevrimdışı Hakan Gülcan

"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı cursedofdragon

bugün kısa oluklu borular bitmiştir herhalde 1-2 tane kalırsa kalır gibi :)

Çevrimdışı Murat Gültekin

göz kararı şöyle bişey yaptım

not: üstteki korkuluğun basamaktan başladığı yerden itibaren alıp aynen aşağıya kopyaladım.
[ Son Düzenleme: 11 Aralık 2015, 16:46:08 Murat Gültekin ]
DJ uyuma Hakan Peker çalsana, ateşini yolla bana...

Çevrimdışı bjkfatih63

göz kararı şöyle bişey yaptım
korkuluk biraz daha alçak olur diye düşünüyorum.

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı İlker

Arkadaşlar,
Koltuk konusundan koltukları, proje kısmından projeleri alarak ölçülere uygun bir çalışma yapmaya çalıştım. Koltukları, amcayı (Boyu 180 bu arada), korkulukları farklı renklerde yaptım ki ayırt edilebilsin. Korkuluğun boyunu ilk resme göre tahmin ettim. 162cm oradan geliyor. (hatalar olabilir. Affola) :D

Çevrimdışı onurturan

Ayaktayken egilmek gerekiyosa oturdugunda da en fazla gobek deliginin hizasina gelir..
Yani SÜPPERRR :sevinc

Çevrimdışı cursedofdragon

Arkadaşlar,
Koltuk konusundan koltukları, proje kısmından projeleri alarak ölçülere uygun bir çalışma yapmaya çalıştım. Koltukları, amcayı (Boyu 180 bu arada), korkulukları farklı renklerde yaptım ki ayırt edilebilsin. Korkuluğun boyunu ilk resme göre tahmin ettim. 162cm oradan geliyor. (hatalar olabilir. Affola) :D

işte bu :D

Çevrimdışı onurturan

iki calismada yuksek olmus ayaktayken elinle tutmak icin egilmesi lazim birazcik adamlarin sizinkiler kafes gibi icine almis adamlari...

Çevrimdışı SDemirsoy