Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5899973 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı cadavra

@Efe dikine boru sayisi 42 dierleri neden 40 dikine boru izasinda takilmio mu uzun ve kisa oluklular bu hesaptan eminmisin ?

Çevrimdışı AmaralGürses

Çatı işlemlerinin nihayetlendirme çalışmalarının 1 kamer içerisinde olacağı kanaatiyle birlikte semerizasyon ve membrazasyon işlemleri takribi şubat kameri içerisinde tamamlanarak drenajizasyon ve çim ekimizasyonlarının başlayacağı değerlendirilmektedir. bu imkanlar içerisinde çimlerin evrilerek üzerinde ayaktopu oynamaya müsait olma tarihinin nisan kameri olaması kuvvetle muhtemeldir.

Locazisayon ve koltuk montajı bu cihetle ivedilikte tamamlanacaktır.

Yani yeni evimizde en yakın maç zuhur etme tarihi nisan sonu mayıs başıdır. Kanaatimce

Ayrıca şubatta maç izleme şansımız olsa duramazdık o mayıstır mayıs.

Hocam bu kadar güzel özetlenemezdi, gönülden iştirak ediyorum.

Çevrimdışı cadavra

ahada kalemini buldu yeminle

Çevrimdışı İlker

Gecen sene asterasla 2 mac berabere bitti bu sene moskova,2 mac kazandik partizana karsi bu senede skenderbeu yu 2 macta yendik tothenham ile 1 berabere 1 kazandik bu sene lisbonla berabere kaldik
Yani bu aksam galibiz rahat olun.

Yalnız Tothenham da biz de çıkmayı garantilemiştik ve maç İstanbuldaydı. Bu arada o maçı yenmemiz hayrımıza olmuştu yine de. Liverpool çıkmıştı kurada.

Çevrimdışı ErsinA.

O rakam biraz abartı gibi duruyor @Necmi abi

Fikir vermesi açısından yazıyorum.

Bundan 5 yıl kadar önce yurtdışında 3 katlı+teraslı bir restaurant işini 7m USD ye almıştık.

Çevrimdışı betoo38

baskanin hedefi 19.03 ise hybrid cim yeni sezona kalacak demektir. bu sezon hazir cim rulo seklinde alinip serilebilir o zaman 60-90gün gibi fazla bekleme süreside olmaz. son 4-5 maci yeni stadimizda yapariz. mayis sonu hybrid cim isine baslanilir agustosa kadar hazir olur

Çevrimdışı Altuğ

Hafriyat döneminden beri takip ettiğim foruma üye olmanın mutluluğuyla herkesi selamlıyorum.

:hosgeldin

Çevrimdışı Deadam

İştirakinize biat edip hürmetlerimi nevi şahsınıza arz ederken ufak ufak terki diyar eyleyip işimle iştigal etmek üzere masama duhul edip kendimi dosyalarıma gark eyledim :D
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

İştirakinize biat edip hürmetlerimi nevi şahsınıza arz ederken ufak ufak terki diyar eyleyip işimle iştigal etmek üzere masama duhul edip kendimi dosyalarıma gark eyledim :D
:alala: :alala: :o_o: :o_o:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ErsinA.

Bir an Bülent Ersoy foruma üye oldu sandım  :D

Çevrimdışı Efe

@Efe dikine boru sayisi 42 dierleri neden 40 dikine boru izasinda takilmio mu uzun ve kisa oluklular bu hesaptan eminmisin ?
diger 2 tanesi cok uzun oluklu diyoruzya taa 1 haftadir :bandit: :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

oldu bile :nerd: @ahmetx en son bildiğim numaralı bitmiş eski açıkta birinci loca katı dahil bitmiş üstü kapatılmıştı
stad dışı derken kaldırımları kasdediyorsan o iş bizim değil belediyenin işi
stad dışını bahsediyorum yeni açık arkayı , numaralı istinad duvarı arasını filan @Necmi abi
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı denilanz

Yanlışlıkla forum dilini değiştirdim herhalde diye ayarları kontrol ediyorum.

Çevrimdışı ahmetx

baskanin hedefi 19.03 ise hybrid cim yeni sezona kalacak demektir. bu sezon hazir cim rulo seklinde alinip serilebilir o zaman 60-90gün gibi fazla bekleme süreside olmaz. son 4-5 maci yeni stadimizda yapariz. mayis sonu hybrid cim isine baslanilir agustosa kadar hazir olur
antalya gibi ertesi hafta çimleri değiştirirsin o zaman @betoo38  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı betoo38

antalya gibi ertesi hafta çimleri değiştirirsin o zaman @betoo38  :D
onlarinki is bilmemezlik  :D yoksa trabzonspor 82p topladigi sezon, real madridin yedek cimini satin alip serip, 1 hafta sonra mac yapmisti üzerinde ve gayet iyi durumdaydi zemin  :)

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

Gerçi Antalya stadı seçimlerden önce koltuksuz ve çimsiz açılmıştı bizim ki 19 Marta hayli hayli açılır  :D

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Erhan

Resimdeki uzun oluklu boru sanki tam monte edilmemiş gibi? :alala:

Demek ki halka biraz daha yukarı dikilecek.Bu da son takılacak 36 halat ile olucak bence.

Çevrimdışı serti67

bıre zındık senın dılım ne sual eder kapı agalarını çağırın Huzura bu kendunü bilmezün tez kafası vurula ııce şerit koptu bende son msjları okudum pahıdahta dondum yaaa :)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ahmetx

Demek ki halka biraz daha yukarı dikilecek.Bu da son takılacak 36 halat ile olucak bence.
daha açık anlatır mısın @Erhan

Çevrimdışı ahmetx

daha açık anlatır mısın @Erhan

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Necmi

O rakam biraz abartı gibi duruyor @Necmi abi
yok abartı değil bu işi bilen daha önce benzeri işleri yapan bir arkadaşımızın verdiği rakamlar
gerçekten bu paralar harcanıyor. insanın aklı almıyor ama işin aslı bu 300 kişilik camii için 10 M $ harcanabiliyorsa
burda böyle bir restoran için mantık dışı değil zaten bildiğin gibi iki restoran var ve stad içi büfeler var eminim bu rakamlarıda geçebilir
@Serhat Akkaya benin bildiğim restoran için 5 M$ bütçe ayırdığı divanın ama bu rakama çıkmaz deniyor. birde artı olarak
stad içi büfeler vs var longlardaki büfeler altı long bir basın birde protokol için sekiz eder minimum her tribün için bir tane olsa sekizde tribün büfeleri var
etti 16 bunların divan imzası olması için oldukça güzel yapılacağını düşünüyorum ve sıfırdan yapılıyorlar büfe başına 250 harcasan
4 M $ sadece büfeler eder. unutmayalım bunu koç yapıyor ve kesinlikle güzel yapmak isteyecektir.