Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5900316 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serjo

Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Efe

Çok uzun oluklu boru derken belirtmek istediğiniz yeni ve eski açıktaki orta kısımlar mı?
evt takip bu sekilde daha kolay
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SoYKaN

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı aoguzd

evt yanlis yazdim neden 2 yazdiysam :D

bi an korktum zaten hepi topu 4 tane vardı 2 tanesini niye söktüler diye  :D

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Açılış için 20-02-2016 desem....

Bugün çime başlasalardı belki, yani imkansız.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı ensdndr

2017dir o  :tabe:

O kadar da değil. Hepi topu 6 aylık iş var bu stadyum inşaatında. Çim dışında engel teşkil edecek bir çalışma kalmadı zaten. Çatı desen 1,5 ay içerisinde membrane ve elektrifikasyon kabloları dahil tamamlanacak durumda. Ama çim konusu apayrı bir soru işareti.
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı İlker

Benim aklımdan geçense bir teknolojisi varmıdır bilinmez ama Ümraniye' ye yapılan hibrit çimin alınıp sahaya serilebilmesi. Hem iklim aynı hem şehir.

Çevrimdışı Burak Akay

İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Efe

Açılış için 20-02-2016 desem....
hersey biter dedigin tarihte çim bitmez 19 marta acmalari çok düsük ihtimal çim yetisirse acacaklar ben pek ihtimal vermiyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ferhat Türk

Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı ErsinA.

Resimdeki uzun oluklu boru sanki tam monte edilmemiş gibi? :alala:

Çevrimdışı Efe

Resimdeki uzun oluklu boru sanki tam monte edilmemiş gibi? :alala:
edilmiste birlesim yeri acik oralara biseyler takacaklardir sularin akmamasi icin
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

Hafriyat döneminden beri takip ettiğim foruma üye olmanın mutluluğuyla herkesi selamlıyorum.
Aynı heyecanla meraba

Çevrimdışı ahmetemre

Halatlar beyaz olmadigi icin sanki cati kendi kendine havada duruyor hissi veriyor bana mi oyle geldi ? :D
bu yüzden bazı spor programlarında çatıyı vinç kaldırdı vinç tutuyor yorumları yaptılar :kop:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi, Maç günleri haricinde müzeye bağlı bir program ve rehber eşliğinde, 20-30 tl karşılığı stadın gezilebileceğini düşünüyorum. Hatta dolmabahçe sarayına gelen yerli-yabancı turist turlarının opsiyon olarak kapsamına alınabilir, o grupların da öğle yemeği eski açıktaki restaurant üzerinden "pazarlamizasyon"a tabi tutulabilir. :money:

Not @AmaralGürses  senin zasyon kalıbını kullandım kusura bakma . :lol:
umarım yaparlar öyle birşeyde eski açık restoranlarına turist grubu sokacaklarını sanmıyorum
fiyatları gören turist bir daha ülkeye gelmez :D  @mehmetthedum

Çevrimdışı Deadam

Çatı işlemlerinin nihayetlendirme çalışmalarının 1 kamer içerisinde olacağı kanaatiyle birlikte semerizasyon ve membrazasyon işlemleri takribi şubat kameri içerisinde tamamlanarak drenajizasyon ve çim ekimizasyonlarının başlayacağı değerlendirilmektedir. bu imkanlar içerisinde çimlerin evrilerek üzerinde ayaktopu oynamaya müsait olma tarihinin nisan kameri olaması kuvvetle muhtemeldir.

Locazisayon ve koltuk montajı bu cihetle ivedilikte tamamlanacaktır.

Yani yeni evimizde en yakın maç zuhur etme tarihi nisan sonu mayıs başıdır. Kanaatimce

Ayrıca şubatta maç izleme şansımız olsa duramazdık o mayıstır mayıs.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı empisayn

umarım yaparlar öyle birşeyde eski açık restoranlarına turist grubu sokacaklarını sanmıyorum
fiyatları gören turist bir daha ülkeye gelmez :D  @mehmetthedum

abi kapalıçarşı'nın tavrını-fiyatını gördükten sonra bizdeki servis ve konfor onlara cennet gibi gelir bence :D
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı Necmi

stad dışındaki taraftar alanlarına zemin kaplama olacak mı @Necmi abi ? Yoksa böyle mi kalacak?
oldu bile :nerd: @ahmetx en son bildiğim numaralı bitmiş eski açıkta birinci loca katı dahil bitmiş üstü kapatılmıştı
stad dışı derken kaldırımları kasdediyorsan o iş bizim değil belediyenin işi

Çevrimdışı Necmi

abi kapalıçarşı'nın tavrını-fiyatını gördükten sonra bizdeki servis ve konfor onlara cennet gibi gelir bence :D
kapalı çarşıda ödediğin parayı burda bahşiş olarak verirsin duyduğum kadarıyla restorasyonu için 10 M $
gibi rakamlar telafuz ediliyor orası istanbulun en elit restoranlarından biri olur

Çevrimdışı Serhat Akkaya

kapalı çarşıda ödediğin parayı burda bahşiş olarak verirsin duyduğum kadarıyla restorasyonu için 10 M $
gibi rakamlar telafuz ediliyor orası istanbulun en elit restoranlarından biri olur
O rakam biraz abartı gibi duruyor @Necmi abi
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı KOCABALTA

Gecen sene asterasla 2 mac berabere bitti bu sene moskova,2 mac kazandik partizana karsi bu senede skenderbeu yu 2 macta yendik tothenham ile 1 berabere 1 kazandik bu sene lisbonla berabere kaldik
Yani bu aksam galibiz rahat olun.

Çevrimdışı Efe

koltuk montajına baslasalarda gorsek nasil duracak tam olarak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı AmaralGürses

Gecen sene asterasla 2 mac berabere bitti bu sene moskova,2 mac kazandik partizana karsi bu senede skenderbeu yu 2 macta yendik tothenham ile 1 berabere 1 kazandik bu sene lisbonla berabere kaldik
Yani bu aksam galibiz rahat olun.

Forumumuza hoşgeldiniz Devlet Bey.