Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5899887 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı harund1k3

bayer barca macini izliyorum da tribunler, saha, merdivenler, kamera acisi, cim herseyiyle mukemmel bir stat olmus gibi. merdivenleri de fume olmasa da beyaz da degil cok hos gozukuyor. biraz kale arkasi uzak bir de taraftarlar cok siradan maca etki edemiyorlar klasik fb seyircisi gibi. onun disinda cok hosum gitti.

Takim da iyi oynuyor he hatta bizim oynadigimiz oyuna cok benzer hatta bizim oyunumuzun bir seviye ustunu oynuyorlar surekli baskili oynuyorlar ayaga cok hizli top yapip pozisyon yapiyorlar. barcaya top oynatmadilar.

[eklenti yönetici tarafından silindi]

Çevrimdışı Sezer94

Bence @bjk_mabet gelip tekrardan bir ozet gecmesi gerekiyor bi hafta sonra,  3 hafta olmus en son ozet geceli, ic kisimdaki fotografa bakinca kaplamalari goruyorum bazilarinda ise toz kir olmasin diye mi bilmiyorum ama kapatmislar en azindan koltuklar ne zaman takilmaya baslancak onu ogreneydim. Bu arada catida baya ilerleme var umarim bu hizlanma dahada artar amac her gun degisiklik gorup mutlu olalim :)
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı sallapati

Bence @bjk_mabet gelip tekrardan bir ozet gecmesi gerekiyor bi hafta sonra,  3 hafta olmus en son ozet geceli, ic kisimdaki fotografa bakinca kaplamalari goruyorum bazilarinda ise toz kir olmasin diye mi bilmiyorum ama kapatmislar en azindan koltuklar ne zaman takilmaya baslancak onu ogreneydim. Bu arada catida baya ilerleme var umarim bu hizlanma dahada artar amac her gun degisiklik gorup mutlu olalim :)

aynen.. sporting maçı öncesi bir bilgilendirme lazım.. belki de lizbondadır hayırsız   :D :D

ysariusta

• Ziyaretçi

yapılan tüm kaplamaların üzeri kapatılmış durumda. En son lambrileri gördüğümden beri içeriden kaygım kalmadı benim. Yine de fazla bilgi göz çıkarmaz.  :ok:

Çevrimdışı Sezer94

Bu vodafone arena beni gaza getirdi passoligde aldim dun artik bahaneye yer yok nedense icimde bi mutluluk var besiktas maclarina kapilar acildi derbide olimpiyattayiz... :)
Her zaman her yerde en büyük kartal.

ysariusta

• Ziyaretçi

Bu vodafone arena beni gaza getirdi passoligde aldim dun artik bahaneye yer yok nedense icimde bi mutluluk var besiktas maclarina kapilar acildi derbide olimpiyattayiz... :)
İmkanın varsa kombine de almanı tavsiye ederim. İlk gün o statta olmak unutulmayacak bir şey olacak.

Çevrimdışı ozan062

taraftar yapısı sebebiyle maçlarımız 25-30 bin civarlarında gececektir önemli maçlar dısında buna ragmen inatla kapasitenin 50 veya daha fazla olmasını istiyorum:))

fakat soyle bir sey dusunuyorum bu yol kapasitesiymiş vs bu tip seyler bana göre baslangıcta kriter olarak konuyor ama sonrasında delinebieecek kolay bir arguman halini alıyordur :)

dolayısıyla ben bi süpriz bekliyorum
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Sezer

Koltukların tam kenarına korkuluklar gelmeyecekmi ?korkuluKlar kaydırma yapmaya engel olmazmı?

@MURAT abi seni sallayan olmamış ben el atayım olaya biraz arattırdın bana ama olsun. koltukların askısı öne doğru çıkıntılı, korkuluklar duvara sıfır monte düz. arada boşluk var koltuk hareketine engel olacağını düşünmüyorum.

http://i.hizliresim.com/q8AJpB.jpg

http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/vodafone-arena-stadyum-projesi-6-(seref-bey-stadyum-projesi)/?action=dlattach;attach=63394;image

http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/vodafone-arena-stadyum-projesi-6-(seref-bey-stadyum-projesi)/?action=dlattach;attach=63372;image

Çevrimiçi murat

Çevrimiçi murat

eline sağlık
şunların bir tam karşısından çekmiyorlar.bu açılardan koltuklar birbirine çok yakın montelenmiş görünüyor.

Çevrimdışı Efe

yarın kısa oluklu booru yanında uzun oluklu borularında takılmaya  başlanacağını düşünüyorum yine koltuklarda hareket gözlenebilir  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Freysas baya hizlandi @Necmi abi nin sitemi sonuç verdi galiba :D
Bu arada Bazi abilerimiz Denetcilikten Yoneticilige terfi etmiş
Bizede hayirli olsun demek düşer :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Necmi

hepsi aynı yetki farkı yok belki denetçiliği komple kaldırabiliriz. mavi mavi olmuyor.

Bileydim daha önce yapardım :bandit:

Çevrimdışı Geovani

Bizim stad 44 46 bin aralığı açılır her boşluğa koyarlar,aynı takımımız gibi  :D
herhangi bi engeli olmayanların Beyoğlu aşüfteleriyle olan maça gelmeleri lazım bu sefer hard olacak sonları...bi konu dışıda ben yapayım dedim silenin kaynanasının kafasına saksı düşsün
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimiçi COB

Kediyolu montaji inşallah fazla sürmez. Sonra zaten Membranizasyon :D

Vinçler yeni yila kadar sahayi terketseydi iyi olurdu...

Çevrimdışı Necmi

yapılan tüm kaplamaların üzeri kapatılmış durumda. En son lambrileri gördüğümden beri içeriden kaygım kalmadı benim. Yine de fazla bilgi göz çıkarmaz.  :ok:
geçen hafta locaların parkesi başlamıştı. içerdeki duvara monte edilen dekoratif siyah aynalarda bitti sanırım
 Geçen bir resimde gördüm numaralı en üstün zemin döşemeside bitmiş hemen paketlemişler büyük ihtimal eski açıkta bitti şu an kapalıyı veya yeni açığı yapıyorlardır büyük ihtimal kapalı. bazı localarda diğer duvar lambri kaplanacaktı boyalar bitti.
sanırım bazılarıda kağıt kaplanacak localar ilk tanıtım görsellerindeki gibi oluyor. herhalde on gün sonra locaların mobilyalar yerleşir.
numaralıda soyunma odalarına falan başlandıysa şaşırmam

Çevrimdışı İmansız26

Fotograflar Facebooktaki ''Archilifography'' Sayfasından Alınmıştır..
Tabutumuz Siyah-Beyaz

Çevrimdışı osman1903

stad açıldıktan sonra bilet fiyatları tahmininiz nedir acaba bazıları hala ısrarla başakşehirde 17 bini dolduramıyoruz inönü de dolmuyordu diyor ama yeni stadla birlikte stadın her avrupa ve lig maçında full çekeceğini düşünüyorum hatta inşallah bilet fiyatları çok uçuk olmazsa bizde bir iki maça yer bulabiliriz  :ebebe:

Çevrimdışı Necmi

Alt kat ile üst kat arasındaki bölmeye. Giriş için birkaç bölmecik bırakıp kalan alanı loca konstrüksüyonuna uygun hale getirebilirler. Bununla ilgili basında çok haber çıkmıştı yaz sonu gibi ama yalanlamıştı yönetim, ben hala kısa vadede olmasa da havsalalarında böyle bir fikir olduğu kanaatindeyim.
oralar dolu wcler var büfeler var orda loca yapılacak yer yok taraftar dolaşım alanı @AmaralGürses
o duvar olarak gördüğün yerlerin arkaları hep dolu ve son sırayada engelli tribünü yapılıyor onlar içinde rahat dolaşım alanı gerekiyor

Çevrimdışı İlkem1903

Havaların yağışsız geçmesi çatı işinin hızla ilerlemesinde önemli etkisi olacaktır. Ocak 15'te membrana başlansa süper olur

Çevrimdışı betoo38

neden sabit olsun :alala:
kaydırma yapılabilir tabiki vidalarını gevşetir kaydırırsın
mac oynanirken kendi kendine kaydirabilir saniyor galiba abaküs sistemini  :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı Necmi

stad açıldıktan sonra bilet fiyatları tahmininiz nedir acaba bazıları hala ısrarla başakşehirde 17 bini dolduramıyoruz inönü de dolmuyordu diyor ama yeni stadla birlikte stadın her avrupa ve lig maçında full çekeceğini düşünüyorum hatta inşallah bilet fiyatları çok uçuk olmazsa bizde bir iki maça yer bulabiliriz  :ebebe:
en basitinden kale arkası kombinesinin yıllık 950 olduğu yerde kale arkası  biletler 60 Tl nin altında olmaz
kombineden ucuz olma ihtimali yok 20 maç düşünsen 50 tlden kombine parası ediyor zaten kapalı 150 civarı olur en az
numaralıda 250 gibi olur gerçi kapalı ve numaralıda satılacak bilet kalmıyor. bu fiyatlar derbi maçlarda ikiye bile katlar.
belkide üçe düşün kombineler 30 bini geçerse satılacak en fazla 7-8 bin bilet olur çıktığı anda tükenir. @osman1903

Çevrimdışı Tolga

İçerideki işler Ocak-Şubat gibi tamamen biter diye düşünüyorum.

Senin öngörün nedir @Necmi abi
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ZORBEY

en basitinden kale arkası kombinesinin yıllık 950 olduğu yerde kale arkası  biletler 60 Tl nin altında olmaz
kombineden ucuz olma ihtimali yok 20 maç düşünsen 50 tlden kombine parası ediyor zaten kapalı 150 civarı olur en az
numaralıda 250 gibi olur gerçi kapalı ve numaralıda satılacak bilet kalmıyor. bu fiyatlar derbi maçlarda ikiye bile katlar.
belkide üçe düşün kombineler 30 bini geçerse satılacak en fazla 7-8 bin bilet olur çıktığı anda tükenir. @osman1903

@Necmi abi kombine alacam kale arkası olacak muhtemelen forumdan kale arkasi kombinesi olan varmı? varsa hangi taraftan? yada sen hangi kale arkasini tavsiye ediyorsun:)
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı canergiray77

bence herkese bahaneleri bırak passolig bilmem ne üretmezse en az 20bine oynar 2-3 yıl full bile çekebilir bahaneler olmazsa @osman1903
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77