Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5901082 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimdışı Kadir G.

:nerd: ben silmedim
nasıl milyonlarca yıl önceki canlılarla şimdikiler aynı olabilir.
kaldıki evrim milyonlarca yıl önce başlamadı milyonlarca yıl önce ilk insansılar göründü
ve o zamandan bu zamana fiziksel çok büyük farklılıklar yok işte beyin büyümesi buna bağlı
zekanın artması boyun uzaması tüylerden arınma ufak tefek iskelet farklılıkları gibi değişiklikler
oldu homo erectus (2 M yıl) homo sapiens (250000 yıl) hep geçiş türleridir.

Abi sadece şunu sormam gerekirse soğuk iklimde yaşayan siyahi insanların yıllar sonra kendilerini sıcağa karşı koruyan tenlerinin avantajı kalmadığı için ten renklerinin değişeceğinden mi bahsedeceğiz? Çünkü önceki yazında afrikalısı çinlisi nasıl adem ile havvadan geldi demişsin. Yani yaratılıştan değil evrimden dolayı o insanların ten rengi koyuysa farzediyorum kanadada yaşayan bir bireyin soyunun zaman içinde benim ten rengimden açık olacağını mı savunmam lazım. :)

Çevrimdışı Erdem Çözer

Evrim Teorisini savunan bilim adamlari ve buna karsilik cevaplarda bulunan din adamlari arasinda tartismalar yillardir surmektedir.

Bu iki ayagin halk arasindaki tartismalari ise hic bir zaman sessiz ve sakin bir sekilde devam etmez. Sebeblerini saymaya gerek yok. Bildigim, bunlarin tartisilacagi yerin bir internet platformu olmamasi gerektigi.

Biz konumuza donsek gayet guzel olucak.

Mesela merak ediyorum, stad icine TV'ler konulacakti. Pozisyon tekrarlarinda hakemin verecegi bir yanlis karar sonrasi, taraftarin tepkisi nasil olucak cidden merak ediyorum.

10 sene önce olsa belki bunun büyük bir etkisi olabilirdi ama şimdi bir çok kişide digiturkplay veya digiturkdilediginyerde gibi uygulamalar var ve bu insanlar maç anında pozisyonları görebiliyorlar.. ve bu bilgi anında tüm stada yayılabiliyor..

ayrıca genelde taraftarın yanlış görüp tepki verdiği pozisyonlar aslında göründüğü gibi olmayabiliyor.. yani bir etkisi olacaksa bile olumsuzdan çok olumlu olacağını düşünüyorum.. çünkü görüntü olmasa da insanlar pozisyonla ilgili ne düşünüyorlarsa sonuna kadar inanıyorlar
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Erdem Çözer

Abi sadece şunu sormam gerekirse soğuk iklimde yaşayan siyahi insanların yıllar sonra kendilerini sıcağa karşı koruyan tenlerinin avantajı kalmadığı için ten renklerinin değişeceğinden mi bahsedeceğiz? Çünkü önceki yazında afrikalısı çinlisi nasıl adem ile havvadan geldi demişsin. Yani yaratılıştan değil evrimden dolayı o insanların ten rengi koyuysa farzediyorum kanadada yaşayan bir bireyin soyunun zaman içinde benim ten rengimden açık olacağını mı savunmam lazım. :)

bu konuyla ilgili uzak doğuluların ve eskimoların neden çekik gözlü olduğunu araştırmanı tavsiye ederim..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı AmaralGürses

@ahmetemre @Emre.Guler  hocam şimdi gördüm mesajını da benim mesajımda bahsettiğim bağlama bak bir de şimdi geldiği bağlama bak ne alakası var ikisinin, bunca mesajı ben mi yazdım? Herşey polemik konusu oluyor bir anda güzel ülkemize malesef..

Çevrimdışı Mehmet92

Kedi yolları montajı için iskeletin tamamen bitmesi mi lazım?

Çevrimdışı Kadir G.

bu konuyla ilgili uzak doğuluların ve eskimoların neden çekik gözlü olduğunu araştırmanı tavsiye ederim..

Biliyorum çekik göz tabiri de yanlış oluyor esasında. O bölgenin çetin şartları göz yapılarının böyle olmasını gerektirdiyse şu an dışarıda yaşamayan bölge insanının o şekilde gözlere sahip olmasının bir anlamı kalmamasına rağmen özelliğini neden kaybetmediği benim sorum.

Çevrimdışı Necmi

evrim teorisi ALLAH c.c yok demektir haşa başka bir anlamı yoktur tüm alemleri yaratılan herşeyi onlar yaratılmamıştır tesadüfen oluşmuştur demektir işin dini boyutunu tartışmıyorum diyenlere duyurulur ayrıca dini korkularımız yüzünden diyen arkadaşada söyliyim senin olabilir ama benim dini bir korkum yok seni beni ve tüm alemleri yaratan ALLAH tır yoktan var edecek başka bir güç yoktur sen inanmıyorsun diye burada ahkam kesmene izin veremem inanmamakta serbestsin beni bağlamaz tek bir din vardır oda islam dır Hz muhammed onun elçisidir benim inandığım budur
ben dini boyutunu hiç kaale almadan yazdım. Din tartışmam gereksiz bir şey.
ama inanmayanların ahkam kesmesine izin vermezsen biz neden inananların ahkam kesmesine izin verelim.
biz burda dinide Allahıda tartışmıyoruz o işin başka boyutu biz bilimi konuşuyoruz.
özellikle işin dini boyutunda olmadığını söyledim ve gerçeklerden değil teorilerden bahsediyorum
bunların gerçek olup olmadığını var saymak hür iradedir. Biz işin teorisini tartışıyoruz.
Neyse fazlaca boş şeylerden bahsettik. konuyu kapatalım tatsız yerlere gitmesin.
@Altuğ dövecek beni sizinle sanal ortamda ama benimle fiziksel ortamda ve çok pis bakıyor :utan

Çevrimdışı Serdar

Ya beyler, nolduk ya burası biyololoji konferansına dönmüş. Oldu olacak stadın adını da Darwin Arena yapalım.
Şimdi siz 100 kg lik demiri ayağınıza bağlayıp denize atlarmısınız yada balkondan düşen 10 kg lik saksının altında
dururmusunuz. Hangi yüzyılda yaşıyoruz ya, bilime inanın kardeşim bilime. 150 yıldır hiçbir şekilde bilimsel olarak
doğruluğu ispatlanamayan bir teorinin neyine inanıyorsunuz. Adı üstünde teori. Aynı Einstein in  izafiyet teorisi gibi.
Sonuçta Evrim bir teoridir,kanun değildir,gerçek değildir. Newton Kanunu gibi değildir. O yüzden tartışmanın manası
yoktur. Bilimin kesinlik verdiğine inanın arkadaşlar. Ha yarın ispatlanır bilimsel olarak o zamanda zaten inanmıyom
diyeni döverler. Boşverin böyle işleri. Hayatınıza bakın,stada bakın. Ne zaman Evrim Kanunu olur o zaman inanırım.

Çevrimdışı ErsinA.

ÇAtı  bittikten  sonra  demişlerdi.YAni  vinçler  sahadan çıkınca.

Hayır abi. Çatı cuma kalkacak, pazartesi kalkacak, cuma kalkacak diye beklediğimiz dönemlerde,  Çatı havaya kalksın ve halatlar bağlansın tarih konuşulabilir diyorduk.

Çevrimdışı Yalçın

10 sene önce olsa belki bunun büyük bir etkisi olabilirdi ama şimdi bir çok kişide digiturkplay veya digiturkdilediginyerde gibi uygulamalar var ve bu insanlar maç anında pozisyonları görebiliyorlar.. ve bu bilgi anında tüm stada yayılabiliyor..

ayrıca genelde taraftarın yanlış görüp tepki verdiği pozisyonlar aslında göründüğü gibi olmayabiliyor.. yani bir etkisi olacaksa bile olumsuzdan çok olumlu olacağını düşünüyorum.. çünkü görüntü olmasa da insanlar pozisyonla ilgili ne düşünüyorlarsa sonuna kadar inanıyorlar

Kalabaliklarin oldugu ortamlarda Interaktif platformlar mobil cihazlarda erisilmesi zor bir hal aliyor. Fakat burada bahsettigin uygulamalar Vodafone'nun yuksek wifi servisi sebebiyle hemen erisim saglanan uygulamalar olacak. Bu da her zaman her yerde karsilastigimiz bir surec degil. Ayrica, stad icine her tribunden gorulecek led tv'lerin olacagi soyleniyordu. Bu led ekranlarindan pozisyon tekrarlari hemen gorulecekse o zaman tepki cok degisir. Neyse. Bekleyip gorecegiz.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Mahmut

Guncel

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu forumda herkes @FARUK abi gibi olsa var ya..., adam hiç çizgisini bozmuyor.
Fotoğraf sergisi kur, makinen olalım abi :))

Çevrimdışı ahmetemre

Evrim teorisi ile ilgili düşünce ve görüşlerinizi Genel Sohbet altında sabaha kadar konuşabilirsiniz.

http://besiktasarena.com/genel-sohbet/evrim-teorisi-nedir-evrim-teorisi-curutuldu-mu/

Daha fazla konuyu işgal etmeyin atılan mesajları sileceğim.
biz böyleyiz işte illa alakasız yerde başka konular konuşmaya meyilliyiz.
başlığı açtın ben dahil atılan tek bir ciddi mesaj olmadı başlık komedi dükkanına döndü :evillol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı harund1k3

Kedi yolları montajı için iskeletin tamamen bitmesi mi lazım?

@Mehmet92 oluklu borularin montaji tamamlandiktan sonra baslayacak bildigim kadariyla.

Çevrimdışı ahmetemre

Ya beyler, nolduk ya burası biyololoji konferansına dönmüş. Oldu olacak stadın adını da Darwin Arena yapalım.
Şimdi siz 100 kg lik demiri ayağınıza bağlayıp denize atlarmısınız yada balkondan düşen 10 kg lik saksının altında
dururmusunuz. Hangi yüzyılda yaşıyoruz ya, bilime inanın kardeşim bilime. 150 yıldır hiçbir şekilde bilimsel olarak
doğruluğu ispatlanamayan bir teorinin neyine inanıyorsunuz. Adı üstünde teori. Aynı Einstein in  izafiyet teorisi gibi.
Sonuçta Evrim bir teoridir,kanun değildir,gerçek değildir. Newton Kanunu gibi değildir. O yüzden tartışmanın manası
yoktur. Bilimin kesinlik verdiğine inanın arkadaşlar. Ha yarın ispatlanır bilimsel olarak o zamanda zaten inanmıyom
diyeni döverler. Boşverin böyle işleri. Hayatınıza bakın,stada bakın. Ne zaman Evrim Kanunu olur o zaman inanırım.
hiç sevmezdim keratayı.
darwinin beşiktaş taraftarı olduğunu söylediler kanım azcık ısındı :evillol:
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı Necmi

Arkadaşlar "Su, Tası hep kaldırıyordu ama insanoğlu bunu sonradan farketti." İşte İnananlar için bilim böyle birşeydir.
Bilim, yaratılmış, var olan şeyleri çözümleme için çeşitli tezler ortaya koyuyor.
Tabi ki Yaratan seviyesinde konuları algılayamayız ama bilimsel çalışmalar (evrim teorisi örneğinde olduğu gibi) ile insanoğlu durumu/varoluşu/değişimleri algılamaya çalışıyor.
Evrim vardır. Ama inananlar evrimi ortam koşullarına adaptasyon olarak görürken, sadece bilim gözüyle bakanlar bunun çizgisini daha da genişletiyorlar.

Evrim ile stadı @Necmi abi yerine ben birbirine bağlayayım.
Örneğin stadyumumuzun Şeref Bey, İnönü ve Nihayetinde Vodafone Arena halleri; (bu konu için insan eliyle) değişmekte/zamana/şartlara uygun hale getirilmektedir.
zaten elmalarda hep ağaçtan düşüyordu :D
stadlar eskiyor tek eskimeyen Beşiktaş sevgisi :)
bu konuda tecrübeliyim :D

Çevrimdışı Mehmet92

@Mehmet92 oluklu borularin montaji tamamlandiktan sonra baslayacak bildigim kadariyla.

Çileli bi iş mi acaba o da

Çevrimdışı ErsinA.

Beşiktaş forumunda "evrim teorisi" konu başlığı gören bi yabancı ilk ne düşünür acaba?  :evillol:

Çevrimdışı harund1k3

Çileli bi iş mi acaba o da

Oluklu borularin montaji kadar uzun surecegini dusunmuyorum farkindaysan dengeli bir sekilde gidiyor oluklu borularin montaji. dengelendikce daha hizlaniyor. kedi yolunun o kadar cok zorlamayacaktir ama membran montaji tamamen soru isareti bende.

Çevrimdışı Mehmet92

Oluklu borularin montaji kadar uzun surecegini dusunmuyorum farkindaysan dengeli bir sekilde gidiyor oluklu borularin montaji. dengelendikce daha hizlaniyor. kedi yolunun o kadar cok zorlamayacaktir ama membran montaji tamamen soru isareti bende.

Membran işi zaten son iş,o çok mühim değil.Bunlar ara işler olduğu ve sonrasında bunlara bağlı işler olduğu için bir an önce bitmeleri gerekiyo.

Çevrimdışı harund1k3

Membran işi zaten son iş,o çok mühim değil.Bunlar ara işler olduğu ve sonrasında bunlara bağlı işler olduğu için bir an önce bitmeleri gerekiyo.

Hersey planlandigi gibi gidiyor. oyle gidiyor ki milletin keyfi yerinde makara yapiyor burada :).
Suan tek merak ettigim cimin nasil olacagi. eger stadi aceleye getirmek icin oldu bittiye getirilirse butun guzelligi kacar gibime geliyor.

Çevrimdışı Mehmet92

Hersey planlandigi gibi gidiyor. oyle gidiyor ki milletin keyfi yerinde makara yapiyor burada :).
Suan tek merak ettigim cimin nasil olacagi. eger stadi aceleye getirmek icin oldu bittiye getirilirse butun guzelligi kacar gibime geliyor.

Aynen,stadın açık ara en mühim yeri çim.Çatı olmasın çim güzel olsun deseler okey derim.Bakalım nası bişe çıkıcak ortaya

Çevrimdışı ahmetemre

@Necmi abi kapalı üstte 3 tane beyaz koltuk takılmış görebildin mi.
üst kat siyah olacak biliyorduk deneme amaçlı mı takıldı bilgi var mı bu konuda...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı cadavra

o zaman icinde ki deisim dedigin 4 bin yil alir.

Çevrimdışı Mesut.1903

Bu forum ileride bir arşiv ve tarihi belge niteliğinde olacak besiktas camiası için
ama bazı arkadaşlar akademik camiada artık yüzü ne bile bakilmayan kokusmus evrim kuRami için formun akışını bozmus