Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5902922 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

O merdivenler ne zaman 2 metreden 1.40 a düştü ben o zaman bu stadyumda her boşluğa
koltuk koyacaklarına inandım zaten o sıra 1400 civarı koltuk alıyor. böyle bir rakam bir tek baskıyla feda edilir o da şimdilik
şu anda olmasa bile eninde sonunda oraya koltuk konacak oranın kombine geliri 2 M civarı boşa dursun denecek bir rakam değil :bandit:
oraya koltukları açılıştan sonra kombine kapasitesi yetersiz kaldığında eklerler diye düşünüyorum
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

O merdivenler ne zaman 2 metreden 1.40 a düştü ben o zaman bu stadyumda her boşluğa
koltuk koyacaklarına inandım zaten o sıra 1400 civarı koltuk alıyor. böyle bir rakam bir tek baskıyla feda edilir o da şimdilik
şu anda olmasa bile eninde sonunda oraya koltuk konacak oranın kombine geliri 2 M civarı boşa dursun denecek bir rakam değil :bandit:
yok konuyor zaten tüm üst siralara bence konacak su kufeki kaplamasi bitsin alcalan kisimlarada ayakli sekilde konacaktir yani ustler 22 degil 23 sira olacak olmasi gerektigi gibi kapasitede dogrudan etkilenecek cok merak ediyorum kac koltuk takilacak  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

yok konuyor zaten tüm üst siralara bence konacak su kufeki kaplamasi bitsin alcalan kisimlarada ayakli sekilde konacaktir yani ustler 22 degil 23 sira olacak olmasi gerektigi gibi kapasitede dogrudan etkilenecek cok merak ediyorum kac koltuk takilacak  :)
@Efe en üste koltuk dizerlerse benim hesabıma göre kapasite 46678 olur  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

@Efe en üste koltuk dizerlerse benim hesabıma göre kapasite 46678 olur  :D
inşallah ahmetx yani görünen dizecekler yoksa neden taksınlar rayları basindan beri düsündügümüz bir cok eksik gideriliyor ve stad kusursuz hale geldi nerdeyse çok mutluyum hayallerin ötesine geçmeye basladı bu yapı :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı idil

Ben yeni açık a 3.katı dikecekleri zamanı bekliyorum 😇
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı ahmetx

Ben yoruldum ,Eski açığın yükselişini de benim çocuk takip eder işte o zaman müthiş olacak @Efe.

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı sallapati

bugun baya çalışılmış.. işler baya hızlandı..

2 hafta sonra temel atılalı tam 2 yıl geçmiş olacak...

Çevrimdışı Efe

Ben yoruldum ,Eski açığın yükselişini de benim çocuk takip eder işte o zaman müthiş olacak @Efe.
yok biz yine takip ederiz ölmez sag kalirsak  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

zaten 23 dü takılırsa 24 olacak :alala:

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Konyanın 3 sırası gibi en üste gecekondu 1 sıra atabiliriz aslında @Necmi abi

Çevrimdışı kralkartal

1 cm.si bile degerlendirilmeli abi:)

Çevrimdışı ALI RIZA

:evillol: gelde yenilirsek mazeretimiz olsun o sinirle sana girişelim :serefe: @ALI RIZA
Beni katmayin ufuk abi ve hakan abi ile yanyanayim yani iki dag arasindaki fidanım @Necmi abi

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Arkadaşlar günde ortalama kaç adet ördek patisi takılıyor?

Ben sanki 4 tane saydım tamamlanmış olarak dünden bugüne.

Dün 12 bitmiş 13. nün 3/2 si takılmıştı. Bugün 18 bitmiş 19.nun 3/1 i takılmış gördüm yanlış görmediysem. En az 5 takılmış yani.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Konyanın 3 sırası gibi en üste gecekondu 1 sıra atabiliriz aslında @Necmi abi
@ahmetx abi ozur :utan
Benim en son gittiğimde panoda Cati isitma yazıyordu sadece Firma belli degildi ama olacak bu belli belkide firma ismide belli olmuştur bayadir gitmiyorum ben..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

Dün 12 bitmiş 13. nün 3/2 si takılmıştı. Bugün 18 bitmiş 19.nun 3/1 i takılmış gördüm yanlış görmediysem. En az 5 takılmış yani.
sen ona 19 kisa 4 uzun de yan borulari 10 dakikada takiyorlar zaman kaybettirmiyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kralkartal

eski acigi cikalim eski acigi 1200 koltuk :D

Eski acık birgün mutlaka yükselecek bu saatten sonra bu yükselişin önünü alamazlar:) benim tahminim en fazla 5 sene icerisinde yükseltilir. En fazla 2 aylık is orayi yukseltmek zaten:)

Çevrimdışı BJKTÜRK23

sen ona 19 kisa 4 uzun de yan borulari 10 dakikada takiyorlar zaman kaybettirmiyor

Belki fotoğraftan sonra bitmiş de olabilir .

Sen de toplam rakam ver bari dikine takılmış mı onu takip edemiyoruz son durum nedir :)

Çevrimdışı Efe

Belki fotoğraftan sonra bitmiş de olabilir .

Sen de toplam rakam ver bari dikine takılmış mı onu takip edemiyoruz son durum nedir :)
dikine hic takilmadi 2 gündur sadece kisa oluklu takiyorlar 10 dikine kaldi yanlis saymiyorsam
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı BJKTÜRK23

dikine hic takilmadi 2 gündur sadece kisa oluklu takiyorlar 10 dikine kaldi yanlis saymiyorsam

Sadece bu v lerden takıldı anlaşılan sağolasın bilgiledirme için  :)

Çevrimdışı AmaralGürses

Toplam 42 Ördek Patisi takılacak dimi?