Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5903258 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı boateng

Çevrimiçi Necmi

bu canlı yayın kamerası bir daha hiç açılmayacak galiba?

Çatı kalktı. tribünler temizlendi ama hala canlı yayın yok.

Hayır açılmayacak Beşiktaş istemiyor.
ama vodafone istiyor :) Beşiktaş direniyor tesisatlarını bile söküp attılar.
şu anda zaten yayında kamera var sadece internete vermiyorlar. Belgesel için
kullanacak çekimleri yapıyor. Bu iş hep şirin babanın başının altından çıkıyor
o hep muhalifti canlı yayına :D resim konusuda sıkıntılı aslında haklılar
çünkü resim çekmek için girenler hep çekecek kusur arıyorlar. Biz bu güne kadar
çalışan emekçi resmi vermedik onları çalışırken çekerek rahatsız etmedik ama
kimse olaya bu yönüyle bakmıyor. Sadece dış resimlerde emekçileri gösteriyorduk buda zaten
herkesin gözü önünde olduğu için

Çevrimdışı TØLGA

şimdi benim görmediğim ve merak ettiğim bir kısım var.Çatıdan su toplanacak yeni açık alt su deposuna inecek falan

oluklu borular var hatta bu siyah çatı kirişlerinden mi geçicek o su ? varmı güzel bir foto bunun ile alakalı?
[ Son Düzenleme: 08 Aralık 2015, 16:56:40 TØLGA ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

en ust katadami koltuk montaji olacak elf gözlerim yanlis gormuyorsa oralarada raylar monte ediliyor :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

bi denetci olarak tadında bırakılmak şartıyla konu dışı mesajları silmekten yana değilim..geneldede konu dışıları ben açarım oda ayrı bi konu :icool: :icool: :icool:

Çevrimdışı ilhan mansız

uzunların takılı olduğu dahil 19 kısa oluklu monte edilmiş,

42 olacak toplamda geriye kaldı 23

Bugün 6 tane yerleştirmişler bu hızla yaklaşık 4 günde kısa oluklular biter
20 Aralık tan itibaren aslında semer ve kedi yoluna geçilebilir gibi. Biraz hızlansalar olacak.

Çevrimdışı TØLGA

en ust katadami koltuk montaji olacak elf gözlerim yanlis gormuyorsa oralarada raylar monte ediliyor :)
Sen söyleyince banada öyle geldi abi emre abinin yaptığı gif'de daha da belli oluyor
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

Astar için çok koyu değilmi?

Çıkışlar ilk boyanırken bu kadar koyu değildi sanki
o sanırım şu anda sıva halinde üstüne astar ve boya sürülecektir. @Emre.Guler
hatırlarsan girişlerde ilk o kadar koyuydu sıvandığında

Çevrimdışı Emre.Guler

o sanırım şu anda sıva halinde üstüne astar ve boya sürülecektir. @Emre.Guler
hatırlarsan girişlerde ilk o kadar koyuydu sıvandığında

Olabilir abi ama bana sıva için çok koyu gözüktü. Hani grinin bir ton koyusu olsa anlarımda bu bildiğin siyah. Neyse bitsin görelim

Çevrimdışı ahmetx

Twitterda sezonun son iki maçına yetişecek diye söylentiler çıkmaya başladı hayırdır inşallah?

Rulo çim ile zaman kazanma gibi bir niyet varmış. Rulo halinde hibrit çim oluyormu
oluyor
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

şimdi benim görmediğim ve merak ettiğim bir kısım var.Çatıdan su toplanacak yeni açık alt su deposuna inecek falan

oluklu borular var hatta bu siyah çatı kirişlerinden mi geçicek o su ? varmı güzel bir foto bunun ile alakalı?
bilgin var mı? @FARUK
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

Olabilir abi ama bana sıva için çok koyu gözüktü. Hani grinin bir ton koyusu olsa anlarımda bu bildiğin siyah. Neyse bitsin görelim
yok hazır bir sıva türü kullanıyorlar büyük ihtimal epoksilidir.
ben geçenlerde staddayken sıva yapılıyordu ve aynen böyle koyu renkteydi
koyu yeşilimsi bir gri @Emre.Guler

Çevrimiçi Necmi

bilgin var mı? @FARUK
kolonların içinden geçen tahliye boruları döşendi kaba inşaatta direk su depolarına gidecek

Çevrimdışı TØLGA

kolonların içinden geçen tahliye boruları döşendi kaba inşaatta direk su depolarına gidecek
onları görmüştüm abi sormak istediğim bu kirişlerin içindenmi bağlantı var o borulara

oluklar kirişlere doğru çünkü  :iblush:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

onları görmüştüm abi sormak istediğim bu kirişlerin içindenmi bağlantı var o borulara

oluklar kirişlere doğru çünkü  :iblush:
sanmıyorum tesisat çekilir zaten oluklardan gelenler bir kanalda toplanır bir kaç yerden tahliyesi olur
öyle her oluğun altına boru koymazlar

Çevrimdışı demir_kArtAl

şimdi bu çatının üstüne yarım metre kar yağsa bi sıkıntı olurmu @Necmi abi, esneme çökme gibi falan, veya çok güçlü bi fırtınada siyah direkler sağa sola kayarmı?
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı TØLGA

sanmıyorum tesisat çekilir zaten oluklardan gelenler bir kanalda toplanır bir kaç yerden tahliyesi olur
öyle her oluğun altına boru koymazlar
anladım abi öyle bir durum varmı diye merak etmiştim sağol
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmetx

hayır yanlış görmüşsün @Efe en üst kata ancak ayaklı raylar yapabilirler görünürde yoklar.
[ Son Düzenleme: 08 Aralık 2015, 17:36:00 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tifosi_BJK_1903

@Necmi anladığım kadarı ile oluklar membranlardan akacak suyun toplanması için açık. acaba olukların m2'ye düşen kg yağmur tahliyesi yeteri kadar hesaplandı mı? malum artık muson vari yağmur yağma olayı sıklaştı. sonra oluklardan yağmur suyu taşıp tribünlere şelale yapmasın da...

Çevrimiçi Necmi

şimdi bu çatının üstüne yarım metre kar yağsa bi sıkıntı olurmu @Necmi abi, esneme çökme gibi falan, veya çok güçlü bi fırtınada siyah direkler sağa sola kayarmı?
o direkler mafsallı esneyecek zaten bunun hesabı yapılmıştır.
çatıda kar tutmayacak bildiğim kadarıyla ısıtma sistemi olacak
zaten yarım metre karı ben istanbulda görmedim hiç en çok gördüğüm 20 cm kadar oldu
buda 50 yılda iki yada üçtür :)

Çevrimdışı TØLGA

@Necmi anladığım kadarı ile oluklar membranlardan akacak suyun toplanması için açık. acaba olukların m2'ye düşen kg yağmur tahliyesi yeteri kadar hesaplandı mı? malum artık muson vari yağmur yağma olayı sıklaştı. sonra oluklardan yağmur suyu taşıp tribünlere şelale yapmasın da...
eğimler geriye dogru olduğu için öyle bir sıkıntı çıkmaz  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı M.Çakır

Herkese merhaba. Bende forumu uzun süredir düzenli olarak takip edenlerdenim. Üye olmak bugüne nasipmiş.
Benim sorum stadın aydınlatma sistemi ne şekilde olacak acaba bilgisi olan var mı?(Örnek bi stad foto su da olabilir)
Bekçisiyiz kopsa kıyamet,
SİYAH BEYAZ bize emanet.

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı genki1914

19 kısa oluklu 4 uzun oluklu 0 çok uzun oluklu skor :sevinc
cok uzun dediklerin eski ile yeni açığın tam ortasındaki boşluklar mı
Guti14