Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5904004 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı harund1k3

bu henuz belli degil abi yani bellidirde Bize sizmadi daha :bandit:
Ama Fume olacagini düşünüyorum ben kendi adima , Çünkü çıkış kapilarida füme uyum saglasin diye merdivenlerde fume yapılacaktır.. @Emre.Guler

@Yunus Emre Dökmeci en azindan sari olmayacagi kesin sari olursa ciddi ayaklanma olur yonetim bunu gormustur. dusunsene besiktasarena ordusunun stada yurudugunu :)))) fume iyi gibi ben olumlu bakiyorum.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

şimdi bu basamaklar grimi kırmızımı bilen söylesin?

Belli değil daha talimatnamede açık parlak renk diyor. Çoğu statta sarı, sarıya nazaran kırmızıyı tercih ederim bizim renkler en azından o yüzden istedim o renk füme de olabilir sarı da kırmızı da ya da başka bir renk de olabilir. :)

İnşallah sarı olmaz ama.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Fatih

@Emre.Guler arkadasimizin yaptigi Photoshop calismasi cok fazla basit ve gosterissiz kaldigi icin ben size daha iyisini yaptim arkadaslar.  :bandit: :D :D Eger istediginiz baska renk varsa yapabilirim tabiki  :icool:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ErsinA.

@FARUK a ulaşamayan biri sosyal medyada stadın resmini paylaşıp üzerine notunu yazarak mesajını Faruk'a iletebilir.  :evillol:

Geçen benden önce foruma ekledi benim resimleri  :D

Çevrimdışı BJKTÜRK23

@Emre.Guler arkadasimizin yaptigi Photoshop calismasi cok fazla basit ve gosterissiz kaldigi icin ben size daha iyisini yaptim arkadaslar.  :bandit: :D :D Eger istediginiz baska renk varsa yapabilirim tabiki  :icool:

:D sağol eline sağlık
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı sozkul

Yeni acik arkaya böyle bir salon efsane olabilirdi.

Daha önce konuyu açmıştım, anlayanlar oraya sığmaz dediler

Çevrimdışı FARUK

@FARUK a ulaşamayan biri sosyal medyada stadın resmini paylaşıp üzerine notunu yazarak mesajını Faruk'a iletebilir.  :evillol:

Geçen benden önce foruma ekledi benim resimleri  :D

bekledim eklersin diye 10 dk felan
sonra dedim forum beklemez paylaşayım :)

Çevrimdışı Murat Gültekin

DJ uyuma Hakan Peker çalsana, ateşini yolla bana...

Çevrimdışı TØLGA

Kesinlikle.

En azından 1 veya 2 şirketi olan yönetici ile anlaşıp birini forma sponsoru birini isim sponsoru yapabilse ve 7-8 milyon dolar kaynak yaratabilse olacak bu iş.

Bildiğim kadarıyla vergiden düşülüyor üstelik dernek üzerine giderse sponsorluk geliri neden yanaşmaz hiçkimse anlayamıyorum. O kadar vergi vermiyorlar demek  :evillol:
basketbol mevzusu açılmış bir iki kelam da ben edeyim

malum konuşmuşunuz sizde yeni salon muhabbeti var  büyük bir sponsor ile vodafone gibi birlikte yapılacak ve takıma sponsor olacak gibi bir söylenti var sene başından beri

şuan ki Sompo japan ile olan sözleşme geçici olduğu için bu kadar düşük bütçeli bir sponsorluk anlaşması olmuş basketbolda. Başarılı olunmak isteniyorsa basketbolun idari kısmında

kim varsa görevine son verilmeli en baştan onlarla bir yere gelinmez bu çok belli.Seçim olucak yazın bu büyük sponsor söylentileri falan o yüzden mi çıktı görücez bakalım

geldiği gibi 3 kupalı takımı ''elinde tutamayan'' yönetim bu takımı yeniden ayağa nasıl kaldıracak merak ediyorum .

saygılar @Çağrı
[ Son Düzenleme: 08 Aralık 2015, 15:24:13 TØLGA ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmetemre

merdivenler füme güzel görünüyor kırmızı cırtlak kaçmış...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Serdar

Kişisel fikrim , siyah arası füme biraz ortamı boğmuş sanki. Ama canlı görüntüsü ve bütünlüğü tamamlanınca nasıl durur bilemedim.
Siyah arası kırmızı ne yalan söylim çok açmadı beni, basit ve cırtlak durmuş. Siyah arası beyaz sanki şık durur ama ne derece beyaz
kalır merdivenler tartışılır.

Çevrimiçi Necmi

@Yunus Emre Dökmeci en azindan sari olmayacagi kesin sari olursa ciddi ayaklanma olur yonetim bunu gormustur. dusunsene besiktasarena ordusunun stada yurudugunu :)))) fume iyi gibi ben olumlu bakiyorum.
ayaklanırım hatta ilk gördüğümde koltuktan zıpladım :nerd:
sonra dikkatli baktım photoshop olduğunu farkettim sakince soluk verdim tekrar oturdum :bandit:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sari olmasina ihtimal dahi vermiyorum @harund1k3 abi
Talimatnamede ÇIKIŞ KAPILARI ve MERDİVENLER acik parlak bir Renge boyanacaktir diyor
Fume renkde Acik parlak renk kategorisine giriyor , Bizim cikis kapilarida Fume renge boyanıyor dolayisi ile ben merdivenlerinde Fume renge boyanacagini düşünüyorum ki Fume benim en cok istedigim renk..
Cikis kapilari ile uyumlu olacaktir
Onun haricinde prekast renginde birakilabilir , Kirmizi olur ama Sari olmaz , O-LA-MAZ..
Taraftar kulup binasini basar infial cikar
Herseyi en ince ayrintisina kadar dusunen baskan bunu bizden daha cok düşünmüştür bundan eminim..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx

Abi eline saglik cok güzel
Ama ben boyle koyu Simsiyah hayal etmistim kafamda bu biraz acik siyah mi olmus banami oyle geliyor :alala:
seyirci korkulukları var nasıl koyu siyah görünsün @Yunus Emre Dökmeci  , bir de füme merdiven hiç güzel olmamış ben beton rengi kalmasından yanayım  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

ayaklanırım hatta ilk gördüğümde koltuktan zıpladım :nerd:
sonra dikkatli baktım photoshop olduğunu farkettim sakince soluk verdim tekrar oturdum :bandit:
:kop: :kop:

Çevrimdışı Emre.Guler

Abi sakin olun :) ben yanlış boyamışım sadece sarı falan değil

Çevrimdışı kralkartal

Daha önce konuyu açmıştım, anlayanlar oraya sığmaz dediler

En bastan stad ile birlikte salon planida birlikte yapilabilseydi bir ihtimal 5000 - 7500 kisilik bir salon sigdirilabilirdi diye dusunuyorum. Cokta ufak bir alan degil yeni acik arkasi..

Çevrimdışı FARUK

[ Son Düzenleme: 08 Aralık 2015, 15:57:15 FARUK ]

En bastan stad ile birlikte salon planida birlikte yapilabilseydi bir ihtimal 5000 - 7500 kisilik bir salon sigdirilabilirdi diye dusunuyorum. Cokta ufak bir alan degil yeni acik arkasi..
Suanda bile maclarimizi sinan erdemde oynuyoruz
5.000 - 7.500 lik salon yapilacksa hic yapilmasin Akatlar zaten 4.000 lik yetmedigi icin sinan erdemde oynuyoruz
Minimum 8-10.000 olmali ki bu buyuklukte bir salon O arsaya sigmaz
Diger konu Spor salonlari okadar az alan kaplamiyor tahmin ettiginiz gibi degil , Ulker Arenayi gordum neredeyse bir stadyum kadar yer kaplıyor @kralkartal

Çevrimdışı Emre.Guler

Çevrimiçi Necmi

Sari olmasina ihtimal dahi vermiyorum @harund1k3 abi
Talimatnamede ÇIKIŞ KAPILARI ve MERDİVENLER acik parlak bir Renge boyanacaktir diyor
Fume renkde Acik parlak renk kategorisine giriyor , Bizim cikis kapilarida Fume renge boyanıyor dolayisi ile ben merdivenlerinde Fume renge boyanacagini düşünüyorum ki Fume benim en cok istedigim renk..
Cikis kapilari ile uyumlu olacaktir
Onun haricinde prekast renginde birakilabilir , Kirmizi olur ama Sari olmaz , O-LA-MAZ..
Taraftar kulup binasini basar infial cikar
Herseyi en ince ayrintisina kadar dusunen baskan bunu bizden daha cok düşünmüştür bundan eminim..
sen fümenin ne renk olduğunu sanıyorsun :nerd:
bildiğin açık siyah şu anda boyanan girişler füme değil füme daha koyudur, asla parlakta değil
parlaklık renkle alakalı bir şey değil her rengin parlağı ve matı olabilir. @Yunus Emre Dökmeci
yollarda gördüğün metalik siyah araçlar var ya onların çoğu aslında füme oluyor. :D
[ Son Düzenleme: 08 Aralık 2015, 15:33:27 Necmi ]

Yeni inönü foto paylaştı

Evet bee
Super görünüyor şimdi dahada emin oldum merdivenler kesinlikle Fume olmali :halay:

Çevrimdışı ahmetx

Tribünler temizlenince çok hoş görünüm almış  :super:
Kapalı eski açık köşede bir takım malzemeler var ne ola ki?  :alala:
Çatal merdivenden hatıra kalsın diye 1 tane kapalı orta çıkış bırakılmış  :D
Video süper @FARUK  :ok:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

sen fümenin ne renk olduğunu sanıyorsun :nerd:
bildiğin açık siyah şu anda boyanan girişler füme değil füme daha koyudur, asla parlakta değil
parlaklık renkle alakalı bir şey değil her rengin parlağı ve matı olabilir. @Yunus Emre Dökmeci
yollarda gördüğün metalik siyah araçlar var ya onların çoğu aslında füme oluyor. :D
tamam iste abi bu renk veya birazcik daha koyusu farketmez her ikiside harika duruyor :bandit: