Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5905399 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Çağrı

Hatırlıyorum değil,3 şampiyonluk gördüm.Biri 97 Biri 2003 diğeri de 2009.Bilinçli tek hatırladığım 2009,bunlara rağmen gittim bu yaşta kongre üyesi oldum,elimden geldiğinde her mecrada Beşiktaş'ın haklarının mücadelesini veriyorum.

Beşiktaş tarihinin en cefakar nesili şu an 20li yaşlarında olan nesil.Çok ciddi söylüyorum 45-50 yaşında babam da dahil olmak üzere dediklerini kaale almıyorum,siz bi ton başarı gördünüz diyorum.Tek hayalimiz peş peşe sezonlarda ligi sirkülase eden bi Beşiktaş izlemek ama başkan eleştirince kötü adam oluyoruz.

Ben hatırlıyorum çok az ama 97 değil 94 sanırım o :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet92

Ben hatırlıyorum çok az ama 97 değil 94 sanırım o :)

94-95 sezonu yanlış yazmışım özür dilerim

Çevrimdışı kralkartal

Aynı şekilde böyle yapılamaz mıydı ? hadi en fazla bir blok daha ver. Çünkü yeni açıkta tam daralan kısma verilmiş neredeyse eski açığa eş değer.

Kim ne anlatirsa anlatsin eski inönüdede simdi vodafone arenadada açı olarak deplasman tribunu eski aciga yakisir. Bence 123, 425, 426, 427  tribunleri ayarlanarak deplasman tribunu yapilabilirdi. Avrupada sivriden genise dogru alt tribunden ust tribune kenarlara yapiliyor deplasman tribunleri. Hem kamera acisina girmiyor hemde sivriden basladigi icin alt kattaki deplasman taraftari saha icine etki edemiyor...

Çevrimdışı Çağrı

çok beylik ifadeler kullanarak yazmışsın. Kafadan başarı kriteri uydurmak doğru değil. Mevcut koşullar altında başarılı olup olmadığını değerlendirmek gerekir ki mevcut koşullar altında çok başarılıdır. Burada bazen atlanıyor ama bu klüp 67-89 Arasında da sadece iki şampiyonluk görmüştü. Bir kriterin bu tarz olaylarda sana göre bana göre şeklinde yorumlanması sadece sosyal Olayların matematik gibi mutlak ispatı olmamasından ileri gelir. Bütüne bakıldığında ortada takdir edilmesi gereken bir başarı olduğu çok net.

Kesinlikle takdir edilmesi gereken bir durum söz konusu. Ama olayı abartılı şekilde lanse etmek de doğru değil.

Başkan şimdi çok başarılıysa, bu 3 sene 3 kez şampiyon olduğunda hangi ifadeyi kullanacaksın? Über başarılı filan mı diyeceğiz? Kriterleri kendi içinde sınıflandırmak gerekir.

Çok başarılı diyebilmek için 4. senesinde 1 şampiyonluk yaşamış, stadı yapmış, arkasında süper kaliteli ve genç bir kadro kurmuş bir iş görmek gerekir.

Ne kadar süper kaliteli, ne şampiyonluk var. Sadece tesisleşme iyi gidiyor ve finansal anlamda en azından kötü gitmiyor durum. Bunlara ister kendi şartlarında ister genel şartlarda çok başarılı denemez. Dortmund'un Ceosuna söyleyecek kavram bulamazsın o zaman.

O yüzden ''tatmin edici'' en doğru kavramdır benim gözümde.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Emre.Guler

Beyler konuyu çok dağıtmayın.

Faruğun attığı ikinci resime dikkatli bakarsak kapalı üstte bir bloğun korkuluk işlemi bitmiş gibi, bir bloğu iki günde bitiriyorlar korkuluk bakımından
bu işlem hızlı gidecek gözüküyor

Çevrimdışı harund1k3

ben çabuk olacağı konusunda emin değilim belki biraz daha hızlı olabilir ama sonuçta
rayların takılmasıda bir zaman  gerektiren iş bunu çabuk olsun diye değilde ilerde oynanabilir bir yapıda olması
kırılan koltukların değiştirilmesinde pratik olacağı ve dizilimde oynamalar yapma şansı doğuracağı için
tercih edilmiştir eksisi maliyetidir tahminim iki katından fazla tutar.

Ben standart koltul dizme islemine gore daha cabuk olacagini dusundum yoksa birgunde bitecek bir islem degil. Fakat soyle dusunmek lazim ray takilacak ardindan koltuklar dizilecek raylar ne kadar hizli montajlanirsa o kadar hizli koltuklar dizilir gibime geliyor @Necmi . Bir de @Efe kardesime katilmamak elde degil bu sekilde olsun maliyetli olsun ama kolay degisim ve onarim islemleri yapilabilsin.

Çevrimdışı Bekrakn

teşekkürler video için . bu videoda raylar takıldıktan sonra 5 dakikada 72 koltuk takılabileceği aynı zamanda çıkartılabileceği söyleniyor . bizim stadta da böyle olursa koltuk için dertlenmemize pek gerek kalmayacak .

@empisayn aynen, ben de aynı fikirdeyim. korkuluklar ve rayların montajı ne kadar çabuk biterse, koltuk montajı o kadar çabuk bitecekmiş gibi geliyor bana. hadi o adamlar çok aşırı profesyonel olsun, onların 5 dakikada yerleştirdiğini bizimkinde 10 dakikada yerleştirsinler yine de çok rahat hallolacak gibi :) tabi bunu aynı sistemlerin uygulandığını düşünerek söylüyorum daha karışık bir sistem uygulanacaktır orasını bilemem :D

Çevrimdışı dessocu

Kesinlikle takdir edilmesi gereken bir durum söz konusu. Ama olayı abartılı şekilde lanse etmek de doğru değil.

Başkan şimdi çok başarılıysa, bu 3 sene 3 kez şampiyon olduğunda hangi ifadeyi kullanacaksın? Über başarılı filan mı diyeceğiz? Kriterleri kendi içinde sınıflandırmak gerekir.

Çok başarılı diyebilmek için 4. senesinde 1 şampiyonluk yaşamış, stadı yapmış, arkasında süper kaliteli ve genç bir kadro kurmuş bir iş görmek gerekir.

Ne kadar süper kaliteli, ne şampiyonluk var. Sadece tesisleşme iyi gidiyor ve finansal anlamda en azından kötü gitmiyor durum. Bunlara ister kendi şartlarında ister genel şartlarda çok başarılı denemez. Dortmund'un Ceosuna söyleyecek kavram bulamazsın o zaman.

senin kriterlere göre bir şampiyonluk olsa süper başarılı olacak. ama şampiyon olamayınca tü kaka.

yani geçen sene 29. hafta süperdi. 34. hafta tü kaka.

bu kadar keskin uçlar olmamalı diye düşünüyorum.

Çevrimdışı khanlu

Başkanımız Marka Festivalinde Beşiktaş markasını, Vodafone Arena' nın marka değerini anlattı. Bu marka yönetiminin önemini ve gelecek için ne anlam ifade ettiğini ekonomiyi iyi bilenler anlar. Ama bir bakıyorsun Levent Erdoğan gibi Beşiktaşlılık üzerinden servetini katlayan 40 yıllık huzursuz tipler ve işi gücü yalnızca çene çalmak olan Rüzgar Sağnak gibiler nereden açık bulsak da sallasak diye hata kolluyorlar. Yeter artık bir susun.
Bursa Kartalı.

Çevrimdışı ilhan mansız

senin bahsettiğin dortmund bu noktaya kaç yılda geldi acaba? Bugün de çok başarılıdır. Üç yıl üstüste şampiyon olsa da çok başarılıdır. Ilave bir deyim gerekmez. Borcu çok iyi çevirmekte aynı zamanda stad yapmakta ve rakiplerin yarı maliyetine sahip takım ligde lider devam etmektedir. Senin yukarıda yazdığın gibi herşeyi aynı anda değiştirmek veya düzeltmek hayal ötesi bir durum ve bunu bir kriter olarak Öne sürmek çok yanlış. Dortmund klübünün bataktan kaç yılda çıktığını herkes bilir.

Çevrimdışı harund1k3

Vay be fikret orman konu disisi yapiliyor ama ben katilmiyorum gozlerim yasardi. Tek birsey eklemek de fayda var, sportif basari dediginiz sey sampiyonluk degil dogru yapilanmadir. stadiniz, antreman tesisleriniz, kulup orginasyon semaniz, ozkaynak duzeninize yatirim yaparsaniz sampiyonluk ve sampiyonluklar kacinilmaz olarak gelecektir. yoksa saibeli sampiyonluklarla, sansli kazanilmis puanlarla gelecek sampiyonluk bir basari turnosolu olamaz. Bu kadar konu disi yeter.

@Emre.Guler evet ben bugun de soyledim korkuluk, koltuk ve cati oluklari islerinde beklenmedik suratlere ulasicaz. daha gecen baslanan korkuluk montajinda onemli bir mesafe kaydedilmis gibi simdiden.

Çevrimdışı kralkartal

Gecen gün stad ziyaretimde bir arkadasimla düsündük acaba dedik yeni acık arkasındaki 8.000 metrekarelik alanda alınarak oraya 5.000 kisilik bir basketbol arena yapilabilirmiydi???

Çevrimdışı Çağrı

senin bahsettiğin dortmund bu noktaya kaç yılda geldi acaba? Bugün de çok başarılıdır. Üç yıl üstüste şampiyon olsa da çok başarılıdır. Ilave bir deyim gerekmez. Borcu çok iyi çevirmekte aynı zamanda stad yapmakta ve rakiplerin yarı maliyetine sahip takım ligde lider devam etmektedir. Senin yukarıda yazdığın gibi herşeyi aynı anda değiştirmek veya düzeltmek hayal ötesi bir durum ve bunu bir kriter olarak Öne sürmek çok yanlış. Dortmund klübünün bataktan kaç yılda çıktığını herkes bilir.

Dortmund bataktan 7 yılda çıktı. Ancak Dortmund Beşiktaş'ın 3-4 katı zor durumdaydı. Parasızlıktan stadını Satacak kadar zor durumdaydı. Ancak 7. Senesinde şampiyonlar liginde final görecek kadar üst bir noktaya geldi çünkü hepsi planlama ürünüydü.

Dortmund'un 4. Senesinde Dortmund da şampiyon olamadı ama watzkeye kimse "çok başarılı" demedi. Doğru işler yapıyor dediler. Şampiyon olana kadar da watzkeye kimse çok başarılı demedi doğru yolda dediler. Ne zaman şampiyon oldu çok başarılı dediler. Şimdi de hala çok başarılıdır.

Bizdeki Sorun Başkan'ı yerenlerin çok yermesi ve haksızlık etmesi övenlerin ise Bundan rahatsız olup çok fazla övmesi. İkisi de yanlış.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Aynı şekilde böyle yapılamaz mıydı ? hadi en fazla bir blok daha ver. Çünkü yeni açıkta tam daralan kısma verilmiş neredeyse eski açığa eş değer.

@SuperBJK
Yeni acikta 3 blok alan kaplıyor deplase tribunu sen burada eski acikta 4 blok kaplar diye düşünmüşsun ama deplase eski acikta olsa idi 4 degil 5 blok kaplardi , Bolme + Polis kordonu derken 6 blok olurdu bu rakam buda eski acik ust tribunun tam yarisinin deplasman tribünü olmasi anlamina gelir
Hesap etmedigin doger nokta ise yeni acik tribun asagi dogru uzuyor eski acik ise uzamiyor locadan dolayi yani Yeni acigin kose bloklarida eski acigin kose bloklarindan daha buyuk
Yeni acik karari neresinden bakarsan bak kesinlikle dogru bir karar..
[ Son Düzenleme: 08 Aralık 2015, 13:52:43 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

ysariusta

• Ziyaretçi

Gecen gün stad ziyaretimde bir arkadasimla düsündük acaba dedik yeni acık arkasındaki 8.000 metrekarelik alanda alınarak oraya 5.000 kisilik bir basketbol arena yapilabilirmiydi???
Salon 15 000 isteniyor. Birde salonda sanırım tek bir salon olmaz idman için başka küçük alanlar olur. Bazı yönetim alanları olabilir imkanlar ölçüsü ölçüsünde orada olması şahane olurdu ama o alan oldukça küçük bir yer

Çevrimdışı Çağrı

senin kriterlere göre bir şampiyonluk olsa süper başarılı olacak. ama şampiyon olamayınca tü kaka.

yani geçen sene 29. hafta süperdi. 34. hafta tü kaka.

bu kadar keskin uçlar olmamalı diye düşünüyorum.

Asla dediğin gibi olmayacak benim için.
Benim için doğruları yanlışlarından fazla olan başarılı bir Başkan olacak. Şampiyon olamazsa da doğru işler yapan kapasitesini sonuna kadar zorlayan bir Başkan olacak. Benim uçlarım yok sorun öven ve yerenlerin uçlarının olması zaten.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

Finans konusunda çok başarılı demek bir yana çok başarılı olma ihtimali bile yoktu @Efe bey :D

600 milyon borç ile kulübü devralan bir insan  çok başarılı olması ya borcu indirmesi ya da sabit tutması lazım stat yaparken ki bu da imkansızdır zaten, imkansızı başaramadığı için de anca elinden geleni yapmıştır yukarıda dediğim gibi :D

Sportif başarı da dedikleriniz gibi olmuyor doğru örnek diye vermiyorum sarı kırmızılı takım borcunu 1.5 milyar yaparken 4 senede 3 şampiyonluk kazanmış bu sırada tesisleşmemiştir, keza sarı lacivertli takım da aynı şekilde :D

Önemli olan birçok işi bir arada görebilmek, ha bana göre tatmin edici başkanın performansı ama daha şampiyonluk görmeden ''çok başarılı'' derseniz de direk konuya atlarım çünkü Beşiktaş şampiyonluk kazanılmadan çok başarılı olunabilecek bir yer değildir :D
gs stadını kendi yapsaydı ne hale gelirdi acaba :lol: bence küme düserlerdi sportif anlamda başarılı olma şansı zaten çok azdı ama kulüp büyuk olunca bunu kimse söyleyemez başkan cıkıp 3 yil bisey beklemeyin deseydi ertesi gun olagan ustu genel kurul çağriları başlardi tekrar ediyorum finans kulubu yonetme ve tesisleşme konusunda çok başarili sportif basari icin degerlendirmeyi yeni sezonda yapmak istiyorum ben bu gecen 4 yil kulubun gelecegini bence degistirdi 20 senede 3 şampiyonluk alan bi kulup olmayacagiz artik kisa vadeye degil uzun vadeye bakmak lazim @Çağrı bey :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Fatih

diğer konular neymiş tesislerin yenilenmesi geldiğinden beri Beşiktaşın adının borçla anılmaması
tamam borç gene var ama bakkaldanda haciz yemiyoruz mali bir yapı oluştu adımız mahkemelerle
anılmıyor burda kötü yönetimlerinde bedeli ödenerek yürünüyor. Başkan oldu iki sene avrupaya gidemedik
bu senin oyuncu almadan gelirlerini kaybettiğin için bir çok şeyi etkiler. takımın kolej havasına sokulması
takımın belli bir kalitenin üzerine çıkartılması burda alınacak daha çok yol var bu konularda Başarısız
diyemeyiz. başarısız olduğu yerlerde amatör branşların yerde sürünmesi gerekli ilginin gösterilmemesi
ara ara yaptığı transfer hataları. Ama bunları geçtim Beşiktaşın isminin tekrar hak ettiği yere oturması
bile Başkana saygı duymam için yeterli. İnsanlar çabuk unutuyor artık yok sayılıyorduk dipdeydik tamam
şimdide zirvede değiliz ama oraya doğru yol alıyoruz Bu gün şampiyon oluruz diye konuşabiliyorsak
önümüzdeki 5 seneye ambargo koyacağız diyorsak bunu başarısızlık olarak değerlendirmek ne derece
doğru Beşiktaş gibi devasa bir kulübü bir değnek dokundurarak raya sokmak gibi bir sihirmi bekliyorsunuz
her şey zaman sorunu ne kadar büyüksen toparlanmanda o kadar zor olur ben stad dışı başarısız olayına
katılmıyorum.

Benim demek istediklerimi @Çağrı zaten demiş benden önce. Ekstra şeyler yazmama gerek yok.

Bu zamana kadar Fikret Orman başkanın bana göre başarı oranı %45'lerdedir. Fikret Orman başkanın en büyük artısı inşaatçı olup tesisleşme de katkı sağlaması. Lakin Aziz Yıldırım'da inşaatçı. Ama 6 senelik Fb stat yenileme aşamasında 4 şampiyonluk gördü, bir şampiyonluğu da öyle böyle senin elinden bi şekilde aldı. Ama parça parça ama komple. Statlar bir şekilde lig devam ederken yenileniyor. Sonuçta şampiyon olabilen takımlar var.

Daha fazla yazmak istemiyorum Fikret Orman başkan hakkında. Herkes kendi doğrusu ile devam ediyor.  :bandit: 2 Senedir aynı muhabbetler dönüyor kimse kendi fikrinden vazgeçmiş değil.  :lol: :lol:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Emre.Guler

Koltuklar dizilmiş basamaklar boyanmış  :halay: :halay: :halay:

Çevrimdışı Çağrı

gs stadını kendi yapsaydı ne hale gelirdi acaba :lol: bence küme düserlerdi sportif anlamda başarılı olma şansı zaten çok azdı ama kulüp büyuk olunca bunu kimse söyleyemez başkan cıkıp 3 yil bisey beklemeyin deseydi ertesi gun olagan ustu genel kurul çağriları başlardi tekrar ediyorum finans kulubu yonetme ve tesisleşme konusunda çok başarili sportif basari icin degerlendirmeyi yeni sezonda yapmak istiyorum ben bu gecen 4 yil kulubun gelecegini bence degistirdi 20 senede 3 şampiyonluk alan bi kulup olmayacagiz artik kisa vadeye degil uzun vadeye bakmak lazim @Çağrı bey :D

Evet buna katılıyorum Efe bey :D

Başarı kavramı uzun vadede ve mutlaka gerçek anlamda başarı ile ölçülür. Bu kulübün evet finansı tesisleşmedi her şeyi çok önemsenmeli ama en sonunda kupa kazanmak için var bu kulüp. Onu kazanırsan başarılı olursun kazanamazsan doğru işler yapan biri olarak anılırsın. Ne Mutlu Sebaya ikisini bir arada yapabildi :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Oktay

Benim demek istediklerimi @Çağrı zaten demiş benden önce. Ekstra şeyler yazmama gerek yok.

Bu zamana kadar Fikret Orman başkanın bana göre başarı oranı %45'lerdedir. Fikret Orman başkanın en büyük artısı inşaatçı olup tesisleşme de katkı sağlaması. Lakin Aziz Yıldırım'da inşaatçı. Ama 6 senelik Fb stat yenileme aşamasında 4 şampiyonluk gördü, bir şampiyonluğu da öyle böyle senin elinden bi şekilde aldı. Ama parça parça ama komple. Statlar bir şekilde lig devam ederken yenileniyor. Sonuçta şampiyon olabilen takımlar var.

Daha fazla yazmak istemiyorum Fikret Orman başkan hakkında. Herkes kendi doğrusu ile devam ediyor.  :bandit: 2 Senedir aynı muhabbetler dönüyor kimse kendi fikrinden vazgeçmiş değil.  :lol: :lol:
zaten sende fikret orman düşmanliğı var o yüzden hiç kendini yorma 3 sene üst üste şampiyonda olsa bir kulp bulursun.. yani stat yapmış  yada şampiyon yapmiş senin için bi,şey fark etmiyo

Çevrimdışı ilhan mansız

Dortmund bataktan 7 yılda çıktı. Ancak Dortmund Beşiktaş'ın 3-4 katı zor durumdaydı. Parasızlıktan stadını Satacak kadar zor durumdaydı. Ancak 7. Senesinde şampiyonlar liginde final görecek kadar üst bir noktaya geldi çünkü hepsi planlama ürünüydü.

Dortmund'un 4. Senesinde Dortmund da şampiyon olamadı ama watzkeye kimse "çok başarılı" demedi. Doğru işler yapıyor dediler. Şampiyon olana kadar da watzkeye kimse çok başarılı demedi doğru yolda dediler. Ne zaman şampiyon oldu çok başarılı dediler. Şimdi de hala çok başarılıdır.

Bizdeki Sorun Başkan'ı yerenlerin çok yermesi ve haksızlık etmesi övenlerin ise Bundan rahatsız olup çok fazla övmesi. İkisi de yanlış.
son yazdığın paragrafın Muhatabı kesinlikle ben Değilim. Dediğim gibi sosyal hadisedir neyicede sana göre bana göre uzar gider. Bizim satacak bir stadımız olmadığını da hatırlatmak gerek. Çok başarılı olduğu gerçeğiyle birlikte.

Çevrimdışı Mehmet92

[ Son Düzenleme: 08 Aralık 2015, 13:59:14 Oktay ]

Çevrimdışı ilhan mansız

rica etsem yüzde 45 oranını nasıl bulduğunuzu yazabilir misiniz?

Çevrimdışı mrred

Aziz Yıldırım müteahhit bitirdiği fakülte var mı o bile şüpheli F.O Yıldız Teknik mezunu ve amerikada yükseği yapmış ikisinin vizyonlarının aynı olduğunu düşünmek saflık olur ama A.Y çok kurt siyaseti iyi bilen biri bizim başkan bu konularda yeni yeni alışıyor ama söylemleri çok yerinde "kavgacı
The great gig in the sky