Statta bir bütünlük olarak ambiyansı ortamı en iyi yaratıcak yer bence yeni açık.
Peki misafir tribünü kısmını oraya yapmak ne kadar doğru ?
Benim fikrim hiç doğru değil çok yanlış, o tarata yapılıcak birlikteliği ahengi bütünlüğü tamamen bozar.
Deniz tarafının zaten ben pek bi özelliğini göremiyorum. numaralı köşesine yapılsaydı çok daha iyi olmaz mıydı ?

10 M$ dekorasyonuna harcanmış restoran Türkiyenin en büyük kartal yuvası
Beşiktaş müzesi ki harika olacak moda merkezi Beşiktaş tv sütüdyosu sence özellik değilse
doğru hiç bir özelliği yok her maç oralar polis kordonuyla kapanır. bölgeye taraftar sokulmaz
eski açık en önemli tribünümüz birde eski açık alçak olacağı içib kale arkamızı deplasman taraftarına
bırakmak ve bir tribün kaybetmek nasıl bir ambiansı düzeltir anlamış değilim dört tribün ve her tribünde
10000 taraftarmı bağırırsa ambians daha iyi olur yoksa bir tribünü kaybedip 3 tribünle bağırırsanmı ambians
daha iyi olur birde sürekli rakip taraftarın kameraya gelmesi çabası. kale arkasını rakibe bırakmanın
neresi mantıklı çözemedim kendi sahanda rakibe eşit hak vermiş oluyorsun yeni açık üst köşede rakibin
taraftarla direk bağını kopartıyorsun en büyük tribünün arasına sıkıştırarak seslerinide boğuyorsun
hep kafanızda eski açık zaten küçük gözden çıkarılır dürtüsü oluşuyor ama yanlış bu eski açık en büyük ikinci tribünümüz
kafanız sürekli eski stada gidiyor ve kendinizi algı yanılmasına uğratıyorsunuz orda 8 katlı bina yüksekliğinde dev bir tribün var
Başak şehirde 11-12 bin taraftara oynadığımızı düşünürsek tek başına eski açık ediyor
@SuperBJKbence deplasman tribünü için alınmış karar en doğru karar