Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5904860 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Emre.Guler

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

raylı sistemde daha çok koltuk takılabiliyormuş ayrıca ip gibi düzgün oluyormuş şekilsiz olmuyormuş.
öyle diyorlar ben de yeni öğrendim...
Abi Avrupada yapilan bir çok stadda bu sistem uygulanıyor en temiz ve en iyi sistem bu
Ama Turkiyede bu sistem pek uygulanmiyor , Yeni yapilan stadyumlarda suana kadar bu sistemi kullanan olmadi yanlis hatırlamıyorsam
Herseyin en iyisi ve en dogrusu yapiliyor stadimizda gerçekten
Dedigin gibi daha fazla koltuk takilabilir ve ip givi dumduz olur koltuklar ayrica köşelerde doger stadlarda ki gibi yamuk yumuk dizilim olma sansi cok cok az hatta yok denecek kadar az bu sistemde , Dun @ahmetx abi abakus sistemde dizipmis bir stad resmi atmisti rica etsem bir daha atabilirmisin
Edit : Buldum
[ Son Düzenleme: 08 Aralık 2015, 10:41:13 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Abakus ( Rayli sistem) de dizilmis koltuklar
Ip gibi dumduz görüldüğü uzere
@ahmetx abinin dun paylastigi foto..
Ozellikle Köşelerde hata riski minimum
[ Son Düzenleme: 08 Aralık 2015, 10:39:59 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Oktay

Abakus ( Rayli sistem) de dizilmis koltuklar
Ip gibi dumduz görüldüğü uzere
@ahmetx abinin dun paylastigi foto..
Ozellikle Köşelerde hata riski minimum
fikret orman daha ne yapsın..ulan adam gecesini gündüzünü, taraftarın şanına yakışır stat yapmak için uğraşıyor ama hala adam hakkında ileri geri konuşan var..

Çevrimdışı Ferhat Türk

Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Efe

1-7 aralık 1haftalık ilerleme

ilerleme iyi seviyede ama yeterli degil ay sonu icin az daha seri hareket lazım
Şampiyon Beşiktaş JK

fikret orman daha ne yapsın..ulan adam gecesini gündüzünü, taraftarın şanına yakışır stat yapmak için uğraşıyor ama hala adam hakkında ileri geri konuşan var..
Hakki ödenmez :ok:
Onumizdeki Seçimde mutlaka secilecektir , Seçilmelide zaten Sonuna kadar hak ediyor..

Çevrimdışı Mehmet92

Kupa alsın abi :D

Çevrimdışı Emre.Guler

ilerleme iyi seviyede ama yeterli degil ay sonu icin az daha seri hareket lazım

Stadın başından beri her kademenin başlangıcı uzun sürdü devamı çabuk geldi bence çatıda bu şekilde olacak. Kısalar takıldıktan sonra uzunların eklenmesi çok uzun sürmüyor sanki.
Yani isteseler yeni açık tarafındaki 5 kısa olukluya uzunları birgünde yaparlar gibi geliyor bana.

Peki olumsuz bir tarafı var mı bu sistemin @Yunus Emre Dökmeci
Ben olumsuz bir tarafini gormedim suana kadar
Istedigin zaman sok istedigin zaman tak , birbirine Yakinlastir her turlu avantaji var
Direkt olarak betona tek tek monteden cok daha saglikli ayni zamanda bence.
Tek tek takilan stadlarda hem ortalarda  özellikle merdivenlere yakin yerlerde ve köşelerde yapilan bariz Hatalari ve yamukluklari görüyoruz..
Ama yinede @ahmetx abiye sormak lazim o daha iyi bilir Dezavantaji olup olmadigini..
[ Son Düzenleme: 08 Aralık 2015, 10:53:40 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı martin40

Çevrimdışı AmaralGürses

günaydın BeşiktaşArena halkı. bir yandan koltuklar bir yandan çatı boruları. nerdesin canlı yayın kamerası. şimdi tam sırası... duy sesimizi @bjk_mabet ...

Ertem Şener de üyeymiş foruma hiç demiyonuz.

Bonjour abi , tu vas bien ?  :D

Günaydin beyler
Aha yakaladım
Bu arkadas dun stada kotu dedi vurun acimayin :D :steamed: :steamed:
[ Son Düzenleme: 08 Aralık 2015, 11:02:47 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Murat Gültekin

sabah bi gazetede sezon sonuna stadın yetişmesi için rulo çim serilebilir diyodu, aslı astarı var mıdır?
DJ uyuma Hakan Peker çalsana, ateşini yolla bana...

sabah bi gazetede sezon sonuna stadın yetişmesi için rulo çim serilebilir diyodu, aslı astarı var mıdır?
Abi burada defalrca konuşuldu , Adamlarla roportaj yapildi serme degil Nevzat demir gibi ekme yapılacak
Diger stadlardan farkli olarak Cimi ayni isida tutmak icin vakumlama sistemi döşenecek vs vs
Itibar etmeyin bu tarz haberlere mumkun degil boyle birsey son anda karar degismezse tabi..
Ama her seyin en iyisini yapan baskanin boyle birsey yapacagina ihtimal vermiyorum..

Çevrimdışı Murat Gültekin

Abi burada defalrca konuşuldu , Adamlarla roportaj yapildi serme degil Nevzat demir gibi ekme yapılacak
Diger stadlardan farkli olarak Cimi ayni isida tutmak icin vakumlama sistemi döşenecek vs vs
Itibar etmeyin bu tarz haberlere mumkun degil boyle birsey son anda karar degismezse tabi..
Ama her seyin en iyisini yapan baskanin boyle birsey yapacagina ihtimal vermiyorum..

çim konusu burda aylarca konuşuldu biliyorum da sabah ntvsporda gazete haberlerini okurken hangi gazeteydi hatırlamıyorum öyle bi haber çıkınca belki son anda bi karar değişikliği ile bu sezon sonuna yetişsin diye mi düşündüler dedim, yeni sezon için yazın hibrit çim ekiliir belki diye.
DJ uyuma Hakan Peker çalsana, ateşini yolla bana...

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı ahmetx

Ben olumsuz bir tarafini gormedim suana kadar
Istedigin zaman sok istedigin zaman tak , birbirine Yakinlastir her turlu avantaji var
Direkt olarak betona tek tek monteden cok daha saglikli ayni zamanda bence.
Tek tek takilan stadlarda hem ortalarda  özellikle merdivenlere yakin yerlerde ve köşelerde yapilan bariz Hatalari ve yamukluklari görüyoruz..
Ama yinede @ahmetx abiye sormak lazim o daha iyi bilir Dezavantaji olup olmadigini..
raylı sistemin bir dezavantajı yok belki biraz daha maliyetli olabilir. @Yunus Emre Dökmeci
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

hibrit sistemde serme çim üzerine sentetik dokumada yapılabiliyor illa ki bu sezona yetiştireceğiz diye bir düşünceleri olursa yapabilirler ama bence ekme yapıp geç açmakta fayda var.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

çim konusu burda aylarca konuşuldu biliyorum da sabah ntvsporda gazete haberlerini okurken hangi gazeteydi hatırlamıyorum öyle bi haber çıkınca belki son anda bi karar değişikliği ile bu sezon sonuna yetişsin diye mi düşündüler dedim, yeni sezon için yazın hibrit çim ekiliir belki diye.
Abi 1.cisi
Neden 2 kez yapip ayri ayri iki kez maliyete girilsin
2.cisi Serme ile Ekme arasinda cok falza Gun farki yok diye biliyorum
3.cusu zaten ekme hibriti adamlar 70 gunde teslim ediyor ve ettikleri gunun ertesi gunu mac oynanabiliyor
Hic ekstra masrafa ve riske girmeye gerek yok degmez..

raylı sistemin bir dezavantajı yok belki biraz daha maliyetli olabilir. @Yunus Emre Dökmeci
Bu kesin zaten abi daha maliyetlidir

kupa alman için önce elin statdında oynamıyacaksın ....
Yollara dustuk senin aşkınla
Geliyoruz sirtimizda cubuklu forma
Ugrayip semte once Şairler parki
Sonra Agacli yoldan sana dogru yurumek varyaaaa
Bitecek bu hasret bitecek inan inan
Yanacak kapali yeniden duman duman
Besiktas seninle herseye variz hergun her an
Bitecek bu hasret bitecek inan

ÇOK OZLEDIK BE ABI :bawling: :bawling:

Çevrimdışı BlackEagle26

Rayli sistem kullanilan stad varsa resim atarmisiniz. Bakalim nasil gozukuyor

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Rayli sistem kullanilan stad varsa resim atarmisiniz. Bakalim nasil gozukuyor

Emirates

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."