Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5903830 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Ben twitterdan bu çim ekimi yapacak ekibin başındaki adama  sormuştum bu konuyu

ne diyor 8 hafta en az mı diyor :D
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

çoook iyi iş çıkarmışlar. bence hızları gayet yeterli @Necmi abi. bu kadar hızlı takarlarsa V çubukları öbür çubuklar daha çabuk takılır

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ALI RIZA

Ne yazmis tercüme  ediniz ingizlice yok ki

Çevrimdışı ALI RIZA

sen gelince yeniliyoruz :bandit:
Benlik degil sizler durusu yanlış yaptınız on barikat arkaya atmistiniz beni one aldiniz mabet yumruk manyagi yapmisti  :steamed:
Madem yeniliyoruz gelmiyorum

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Borulardan başka sayarak bitmesini bekleyecegimiz bişey kaldi mi.

Kamyon saymaktan nerelere geldik be

Çevrimdışı 38life

ne diyor 8 hafta en az mı diyor :D
Aynen 56 gün. 90 ile 56 arasında epey bir uçurum var :) bakalım görelim neler olacak

Çevrimdışı 38life

Ne yazmis tercüme  ediniz ingizlice yok ki
Çim ekimi ne kadar sürer diye sordum, 1 gün civarı surer diye cevap verdi. ekildikten ne kadar sure sonra oynamaya hazır hale gelir diye sordum. Derby County stadı için daha önce minimum 8 hafta süre verdik diye cevap verdi.

Çevrimdışı Erhan

Daha koltuk sayacaz tek tek  :biggrinking:

Çevrimdışı Efe

çoook iyi iş çıkarmışlar. bence hızları gayet yeterli @Necmi abi. bu kadar hızlı takarlarsa V çubukları öbür çubuklar daha çabuk takılır
bencede iyi çalışmışlar 3 gündür ancak dikine boruları bitiremediler daha 10 tane var takılmayan ben onlarında biteceğini düşünüyordum dikine borular meşakatli ve zaman kaybı yapan bir iş 1 paletliyi esir ediyor o yüzden en kısa sürede bitirilmeliler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Aynen 56 gün. 90 ile 56 arasında epey bir uçurum var :) bakalım görelim neler olacak
yine çim işi başlangıcından itibaren 2.5 ay sonunda tam bitecektir 10 ocakta en geç drenaj çalışması başlamalı  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hasan Tahsin

hesap gerçek olmasa da eğer bilgi doğruysa  :ishock: :ishock: :ishock: :ishock:

Bilgileri vereni sonradan farkettim. Büyük ihtimalle doğru bilgilerdir.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Anıl

hesap gerçek olmasa da eğer bilgi doğruysa  :ishock: :ishock: :ishock: :ishock:
Bilgiler doğru zaten burada sürekli konuşulan şeyler bunlar, sadece koltuk montajı yeni bilgi onun da altyapı çalışmaları başlayalı 4-5 gün oldu neredeyse :)

Çevrimiçi murat

@Birisi
kızım oldu Allah bağışlarsa.
35 gündür hastanede yatıyor prematüre.
kanı değişti bir sürü şey yapıldı inşaallah sağlıklı çıkıcak yakında.
statta koltuklara başlanmış nerdeyse uzun zaman takip etmeyince değişim inanılmaz görünüyor...
çok geçmiş olsun @ahmetemre allah analı babalı büyütsün.

Çevrimdışı martin40

Çevrimdışı Deniz

tek tek 45000 koltuk sayacaz daha @ONUR KOLCU  :icool: :icool:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Benlik degil sizler durusu yanlış yaptınız on barikat arkaya atmistiniz beni one aldiniz mabet yumruk manyagi yapmisti  :steamed:
Madem yeniliyoruz gelmiyorum
:evillol: gelde yenilirsek mazeretimiz olsun o sinirle sana girişelim :serefe: @ALI RIZA

Çevrimiçi Necmi

Bilgileri vereni sonradan farkettim. Büyük ihtimalle doğru bilgilerdir.
bundan on gün önce passoligde zaten ilave ettiler koltukları burda merdivenlerin genişliğinin 140 cm olacağını açıkladık
sanırım açıklayanda @FARUK  du daha önce 2 metreydi her iki taraftan 30 cm daraltıldı. localara eklenen sırayıda zaten fotoğrafladık yani orda yeni bir
bilgi yok. Zaten bildiğimiz şeyler @Hasan Tahsin 

Çevrimdışı Hasan Tahsin

bundan on gün önce passoligde zaten ilave ettiler koltukları burda merdivenlerin genişliğinin 140 cm olacağını açıkladık
sanırım açıklayanda @FARUK  du daha önce 2 metreydi her iki taraftan 30 cm daraltıldı. localara eklenen sırayıda zaten fotoğrafladık yani orda yeni bir
bilgi yok. Zaten bildiğimiz şeyler @Hasan Tahsin
Teşekkürler @Necmi . Kimin paylaşımını yapmıyacağımızı biliyoruz artık  :ok:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Teşekkürler @Necmi . Kimin paylaşımını yapmıyacağımızı biliyoruz artık  :ok:
yanlış anlama benden bir sıkıntı yok ama zorda kalınıyor gereksiz ve anlamsız yere

Çevrimiçi Necmi

biz tek tek topraktan çıkan çimleri bile sayarız emin ol :D @ONUR KOLCU

Çevrimdışı ONUR KOLCU

biz tek tek topraktan çıkan çimleri bile sayarız emin ol :D @ONUR KOLCU
Sayarız abi ondan yana sıkıntı yok iyice beyin yandı bende buraya yazmıyorum ama herkes kadar sayıyorum iyice kafayı yedim:)

Çevrimdışı Efe

yarın kısa oluklu borulara devam ederler arda uzun boruda taksalar iyi olacak uzun borular kolay takıldığı için sonraya birakıyorlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ferhat Türk

Çarşamba kısmet olursa İstanbul'a gelebilirim pazar dönecektim ama gelmişken derbiyi de izleyeyim diyorum. Gezdirecek arkadaşım da var fakat maça geleceğini zannetmiyorum o yüzden pazartesi gelme durumum olsa haberleşebileceğim  yardımcı olacak kişi veya kişiler çıkar mı
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...