Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5904731 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı osman1903

Beyler hemen gaza gelip eleştirmeyelim.  Necmi abi bizi zarflıyo gibi sanki  :evillol:
Yerlere yatırdın abi gülmekten akşam akşam :)

Çevrimiçi Necmi

biten yerlerden başlayabilirler
yok ya bir ordan bir burdan takıyorlar biterse hepsi birden biter semerler kedi yolları ondan sonra başlar
kedi yolları takılmadanda membran başlamaz kedi yolları takıldıktan sonrada daha elektrik ve vodafone vericileri montajı var.
bu sezon açmayı planlayan bu tempoda çalışmaz. bu stadın martta bitmemesi ancak bitirmek istemezsen olur. :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Abi ben o kamerayı gördüm de çok alçakta kalıyor bence yeniinönünün açısı mükemmel
yoo yüksekte burda ilk zamanlar ondan çekilmiş resimde paylaşmıştık bir iki tane ama söylememiştik
kaynağını :D biraz yalvaralım belki bir resim gelir :busted_cop:

Çevrimdışı Anıl

yok ya bir ordan bir burdan takıyorlar biterse hepsi birden biter semerler kedi yolları ondan sonra başlar
kedi yolları takılmadanda membran başlamaz kedi yolları takıldıktan sonrada daha elektrik ve vodafone vericileri montajı var.
bu sezon açmayı planlayan bu tempoda çalışmaz. bu stadın martta bitmemesi ancak bitirmek istemezsen olur. :bandit:
İstemeyle bitmez Necmi abi 19 Marta. Zemin çalışmaları 10 Aralıkta başlasa bitmesi 20 Şubat en erken :)

Çevrimiçi Necmi

İstemeyle bitmez Necmi abi 19 Marta. Zemin çalışmaları 10 Aralıkta başlasa bitmesi 20 Şubat en erken :)
zemin on ocağa kadar yolu var pek takmıyorum on ocakta girseler gene yetiştirirler
bütün malzemeyi almışlar hazır kıta bekliyorlar çok hızlı organize olacaklardır

Çevrimdışı Efe

ocak 10 da zemin baslasa mart 19 a biter ama bu söylediklerimiz herseyin seri gitmesiyle olacak seyler bazen hicte seri gitmiyorlar bazende cok sey yapiyorlar aralik sonu onumuzu net gorecegiz ama suda bi gercek bu sezon acilmasina gönül gözuyle bakiyoruz şartlari zorlamak lazim acilmasi icib suan oyle bir ćabada goremiyorum açikcasi ay bi bitsin bakalim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

zemin on ocağa kadar yolu var pek takmıyorum on ocakta girseler gene yetiştirirler
bütün malzemeyi almışlar hazır kıta bekliyorlar çok hızlı organize olacaklardır
ocak 10 da zemin baslasa mart 19 a biter ama bu söylediklerimiz herseyin seri gitmesiyle olacak seyler bazen hicte seri gitmiyorlar bazende cok sey yapiyorlar aralik sonu onumuzu net gorecegiz ama suda bi gercek bu sezon acilmasina gönül gözuyle bakiyoruz şartlari zorlamak lazim acilmasi icib suan oyle bir ćabada goremiyorum açikcasi ay bi bitsin bakalim
10 Ocakta başlarsa 1 gün bile gecikmezse 19 Marta yetişiyor, gecikmesiz biten herhangi bir iş olmadı şu ana kadar o yüzden pek inandırıcı gelmiyor bana :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

10 Ocakta başlarsa 1 gün bile gecikmezse 19 Marta yetişiyor, gecikmesiz biten herhangi bir iş olmadı şu ana kadar o yüzden pek inandırıcı gelmiyor bana :D
nevzat demiri tam 70 günde teslim ettiler

Çevrimdışı Oktay

19 martta açılır,demek için kendimi çok zorluyorum fakat olmuyor.... eksikleri görmek için bi organizasyon olabilir ama bu sene resmi maç zor gibi

zor diyorum imkansız demiyorum..bakmışssın gerçektende 19 martta veya akabinde tüm eksiğini giderip açmışlar
[ Son Düzenleme: 07 Aralık 2015, 19:00:30 Oktay ]

Çevrimdışı ozan062

nevzat demiri tam 70 günde teslim ettiler

fakat antrenmanlara birkaç hafta sonra baslandı:)  cimler hatta sekil bile almamıstı burda konusunuda etmiştim:)

yani teslimdesıkıntı yok maç oynamada tam hazır olmasında  totalde 90-100 gun lazım diye dusunuyorum
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Anıl

fakat antrenmanlara birkaç hafta sonra baslandı:)  cimler hatta sekil bile almamıstı burda konusunuda etmiştim:)

yani teslimdesıkıntı yok maç oynamada tam hazır olmasında  totalde 90-100 gun lazım diye dusunuyorum
Ben de Ozan abiyle aynı fikirdeyim, 70 günden daha fazlaya ihtiyaç var bence maç oynanması için. Maksimum 90 gün.

Neyse tartıştığımız bu olsun, çatı kalkmadan önceki karamsarlıkta gelecek sezon bile tehlikede görülüyordu neyse ki böyle bir olasılık kalmadı artık :)

Çevrimdışı asyakartalı

anlaşılan o ki vinçleri ikiye bölmüşler.
yeni ve eski açık önce bitirilecek.
bu esnada güvenli olması açısından kapalı belkide numaralıda üst kat koltuk demirleri takılacak gibi.
aslında yeni açıkta 8-10 gün sonra semerler başlasa yılbaşından önce membrana o bölgeden başlayabilirler.tabi iş programı nasıldır bilemiyoruz.

Çevrimdışı Efe

Ben de Ozan abiyle aynı fikirdeyim, 70 günden daha fazlaya ihtiyaç var bence maç oynanması için. Maksimum 90 gün.

Neyse tartıştığımız bu olsun, çatı kalkmadan önceki karamsarlıkta gelecek sezon bile tehlikede görülüyordu neyse ki böyle bir olasılık kalmadı artık :)
10 nisana kesin yetisiyor stad zemini 19 mart olmazsa 10 nisanda ilk ic saha maci ama açarlar mi o zamana kalirsa bekleyip görecegiz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

anlaşılan o ki vinçleri ikiye bölmüşler.
yeni ve eski açık önce bitirilecek.
bu esnada güvenli olması açısından kapalı belkide numaralıda üst kat koltuk demirleri takılacak gibi.
aslında yeni açıkta 8-10 gün sonra semerler başlasa yılbaşından önce membrana o bölgeden başlayabilirler.tabi iş programı nasıldır bilemiyoruz.
mebran olayi ocak ayi ortasi yada sonuna dogru baslar bence daha once baslanmasi imkansiza yakin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

maç oynamaya hazır halde teslim edildi hatta nevzat demire gittim görüşmüştüm hibriti çaktığın günün ertesi gün maç oynamaya hazır hale geliyor
ama antrenmanı on gün sonra yaptılar.

Çevrimdışı asyakartalı

mebran olayi ocak ayi ortasi yada sonuna dogru baslar bence daha once baslanmasi imkansiza yakin
semerlerin hepsinin bitmesi beklenicekmi ben o kısmı tam çözemedim.
yoksa semerler membrana hazır hale gelmezmi?

Çevrimiçi Necmi

aslında töleranslarıyla yetmiş gün şimdi hatırlamaya çalışıyorum zemin için 30 gün yeterli oluyordu çim ekilmesi ve gelişmesi için bırakılması da 30 gün
belki zemin için 40 günede sarkabilir deniyordu toplamda net olarak 70 günde maç oynamaya hazır halde teslim ederiz diye üstüne basarak söylediler
bu kadar net konuşan gecikme ihtimallerinide göze almıştır. hibriti çakma işi ekimden 20 gün sonra başlıyor ve on gün sürüyor bu iş nevzat demirde bile kötü hava koşullarından etkilenmediki ordaki şartlar staddakinden daha zor burda bir sürü takviye olacak ısıtma vakumlama vs gibi birde işin içinde takviye ışıkta olacak bunlar nevzat demirde tamamen doğal ortamda oldu. hatta daha erkene bile çekebilirler diyorum çünkü nevzat demirde olduğu gibi yayıla yayıla çalışma olmayacak orda zaman sorunu yoktu.
burda var işi daha sıkı tutacaklardır. diye tahmin ediyorum.

Çevrimdışı Efe

semerlerin hepsinin bitmesi beklenicekmi ben o kısmı tam çözemedim.
yoksa semerler membrana hazır hale gelmezmi?

celik iskelet tam bitmeden mebran olayina girmezler tahminimce
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı YunusEmre

@Efe geçen yıl bursanin membranı yirtildiginda nedenleri konuşulurken sanki membran işi için belirli sıcaklığın olması gerekiyor denildi burada gerdirme için biraz sıcak gerekir mi ben mi yanlış hatırlıyorum...

Çevrimdışı kadir137

O bu degilde, cok guzel mesale yakilir bu stadyumda. Alt katin en alt demirlerine dizeceksin herkesi teker teker. Birer tane de mesale hepsine. Su alttakiler gibi. Her ne kadar bir yanim "olmamali" dese de.
ben de tam aksine olmalı diye düşünüyorum. Yasak olduğu sürece kaçak olarak yakılmamalı ancak meşalenin tadı bi başka be...
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı asyakartalı

dediğin gibi olursa rahat ocak sonu.

Çevrimdışı ilhan mansız

Ay sonuna 23 gün var. Bence ay sonu membran kaplama işi başlayabilir. Yeter ki biraz hızlansınlar. Boruların takılması 10 günde bitirilebilir gibi görünüyor. Kalan 13 günde kedi yolları için yeterli zaman.

Çevrimdışı Efe

@Efe geçen yıl bursanin membranı yirtildiginda nedenleri konuşulurken sanki membran işi için belirli sıcaklığın olması gerekiyor denildi burada gerdirme için biraz sıcak gerekir mi ben mi yanlış hatırlıyorum...
dogru ancak kullanilan malzeme farkli bizim malzeme icin belli bir sicaklik isteniyormu bilmiyorum eger isteniyorsa zaten mart sonunu bekleriz mebran icin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı 38life

Ben twitterdan bu çim ekimi yapacak ekibin başındaki adama  sormuştum bu konuyu